Meni se greje tokom video poziva i samo se ugasi pisao sam pre jedno mesec i kusur dana ovdeNije valjda da se nekome greje tokom video poziva?!
Promenio sam zaista puno telefona i ni jedan se nije grejao prilikom video poziva, bilo Viberom, WA-om, Telegramom ili Fb Messengerom.
Sve je tacno. Ja bih samo da dodam i da sam usb-c interfejs je hardverski lose odradjen. Klimav je, i posle nekog vremena taj adapter pocinje da gubi kontakt. Definitvno je bolje Apple-ovo resenje sa Lightning portom i komadom metala koji ulazi unutra.Cudi me kako se Samsungu sve prašta...
Definitivno je power management katastrofalno urađen.
Nije stvar u sot. Stvar je u tome da se telefon greje podjednako i sa sasvim jednostavnim softverom i sa top igrama, znači u oba slučaja ga vozi na max, kao auto da voziš po selu u 5oj. Sasvim sam siguran da igra tipa sklapanje 3 kugle, koja je super radila i pre 10 godina, ne zahteva 100% snapdragona 865...
Takođe, čak i kad stavim aplikacijama deep sleep, desi se da jedu bateriju u backgroundu, što miui npr ne radi.
Dodatno, koliko su uštedeli time što su na usbc izbacili dac? Pp skoro ništa, nego guraju svoje bt slušalice. Tek sad sam skontao da to rade već godinama, tako da npr jeftini usbc na 3.5mm adapteri ne rade, a potreban je bas pošten (sa ugrađenim dac) da bi dao ok zvuk (sreća pa sam ovde uspeo da ga kupim lako)
Nisam nesto u toku, sto je usb c los ? Mislim da je fizicki cvrsci od micro usb-a, a ja sa micro nikada nisam imao problema. Osim padanja i fiz.ostecenja.Sve je tacno. Ja bih samo da dodam i da sam usb-c interfejs je hardverski lose odradjen. Klimav je, i posle nekog vremena taj adapter pocinje da gubi kontakt. Definitvno je bolje Apple-ovo resenje sa Lightning portom i komadom metala koji ulazi unutra.
Taj 3.5 mm i jeste za sluske, jer ima cvrstinu, ali mislim da usb c nije bas za sluske, zbog cimanja samog kabla. Zato uzmes bezicne.....Meni deluje kao los dizajn. Ne ulazim u to da li je cvrsci ili ne od mikrousb-a. I on je ocajan sam po sebi. A usb c, tanko parce lima sa konektorima unutra koji se kaci na tanku stampanu plocu unutar samog konektora bez ikakvih stipaljki da spreci pomeranje konektora i gubitak konekcije. Meni se od stalnog ubadanja konektora u telefon, sada vec gubi konekcija ukoliko lose pogodim ugao. Nece da se puni, prekida zvuk kada prikacim slusalice.
Sa druge strane sam 3.5mm konektor je tenk. Nisi mu nista mogao. Ovo je lose danas.
I dobijem ****** zvuk. Plus jos moram da razmisljam svaki dan jesam li napunio i slusalice pored mobilnog, sata, punjive baterije, tableta i jos slusalice. Neka hvala.Taj 3.5 mm i jeste za sluske, jer ima cvrstinu, ali mislim da usb c nije bas za sluske, zbog cimanja samog kabla. Zato uzmes bezicne.....
I dobijem ****** zvuk. Plus jos moram da razmisljam svaki dan jesam li napunio i slusalice pored mobilnog, sata, punjive baterije, tableta i jos slusalice. Neka hvala.
Koristim ovaj telefon sa dve kartice. Imam dupli watsapp i viber. Mogu iz bilo kog vibera da posaljem sliku. Ono sto sam primetio da ne moze, je da iz galerije kad saljes sliku ne nudi oba vibera vec samo jedan.Jel može neko ko koristi ovaj telefon i ima dve kartice i dva messengera, vibera... da li može direktno iz vibera(druga sim kartica) da šalje slike direktno iz vibera ili mora iz galerije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari