Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Ако ниси, надогради на последњу верзију софтвера. Мало је боља батерија.
Zadnji je os, OneUI 3.1 sa aprilskim updateom, CSC je TMH danas je malo bolja situacija al mi je pegladnje prebacivat sa 2g na 4g pa sam vratio na staro da ide automatski.
Telefon mi je bombona osim te baterije ali vidjet cemo kroz par dana kakvo ce stanje biti.

Stanje sa baterijom se popravilo drasticno zadnja dva dana.
Uradio factory reset nista nisam gasio samo sam zamjenuo browser prija koristio samsumg internet sad sam na chrome.
Evo danasnjeg rezultata 70%wifi.

Prilozi

• Screenshot_20210410-204849_Device care.jpg
    Screenshot_20210410-204849_Device care.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 65
A kazu da Chrome crpi bat....ima neka lajt varijanta, pa probajte

Bac cu ga probati

Jel ima neki način da se isključi automatsko puštanje videa u Samsung Galery aplikaciji?

Jel ima neko problem sa exynos verzijom kada sam na viber ili google meet video pozivu samo se iskljuci posle nekog vremena kada se greje i postaje neupotrebljiv telefon imam softver od 1.4 nema novije verzije ?

Razmišljam da kupim ovaj telefon kad se 4G sa SD čipom pojavi kod nas, ali ono što me zanima je kamera. Kakva je u odnosu na S10 lite, A70, A71, A72...?

Citam vase komentare o bateriji a razmisljao sam da uzmem ovaj telefon brzo sam odustao, a licno koristim nova 5t sa baterijom od 3750mah kojoj je prosek 7-8h sota,nema razlike izmedju potrosnje izmedju wifi i 4g,telefon se ne zagreva igram zahtevne igre najvise csr2 racing koja zauzima 6gb,da amerikanci nisu udarili sankcije huaweiju samsung bi propao,ovakvo mogu da uvaljuju falicne procesore.

Citam vase komentare o bateriji a razmisljao sam da uzmem ovaj telefon brzo sam odustao, a licno koristim nova 5t sa baterijom od 3750mah kojoj je prosek 7-8h sota,nema razlike izmedju potrosnje izmedju wifi i 4g,telefon se ne zagreva igram zahtevne igre najvise csr2 racing koja zauzima 6gb,da amerikanci nisu udarili sankcije huaweiju samsung bi propao,ovakvo mogu da uvaljuju falicne procesore.
Ja sam upravo taj zamenio sa ovim. Odlican je bio tel, ali samo ovi G servisi.... Sledeci update ce mu biti na Harmony...

Da - i tu je kraj nadogradnji, zakrpa...A podrska je prestala vec negde avgusta 2020. tako i pise na tel..

U pravu si za Huawei, ubedljivo bi bio prvi da nije bilo sankcija... Ali S20FE sa SD procesorom stvarno kida. Ako hoces iste performanse na novom telefonu definitivno ti ga preporucujem. Meni sa igranjem igrice oko 3,4h dnevno izdrzi dan i po uz 7,8 sati sota.

Jel ima neko od članova ovu 4g verziju? Kako vam se pokazala? Gledam u Telenoru da uzmem pa se najviše plašim te baterije, mada ne igram igrice uopšte, znači za neku normalnu upotrebu će biti korišćen. Gledam i A52 i A72, vidim po klipovima da je FE generalno kvalitetniji fon sem te baterije(naravno ima veze i s procesorom) pa mi je to najveći upitnik.
Najpre bi neki One+ ali nikako da stigne, tako da se nadam da se odlučim za jedno 2-3 nedelje...

Jel ima neko od članova ovu 4g verziju? Kako vam se pokazala? Gledam u Telenoru da uzmem pa se najviše plašim te baterije, mada ne igram igrice uopšte, znači za neku normalnu upotrebu će biti korišćen. Gledam i A52 i A72, vidim po klipovima da je FE generalno kvalitetniji fon sem te baterije(naravno ima veze i s procesorom) pa mi je to najveći upitnik.
Najpre bi neki One+ ali nikako da stigne, tako da se nadam da se odlučim za jedno 2-3 nedelje...
Meni deluje da je FE malo precenjen,ja bi na tvom mestu isao na A52.

Ja imam 4G verziju, kod mene je tri sedmice.
Prvih 5-6 dana mi je baterija bila ocajna cca 3h sota u toku dana nakon toga se stanje stabiliziralno pa sad izvlacim 5-6 sati kombinovamo wifi i 4g.
Najvise sto sam imao za 20h nakon punjenja je 5:30sot i preostalih 30% baterije tako da sam sa baterijom zadovoljan sad.
Prija ovog telefona sam imao Mi 10T i mogu reci FE je bolji telefon.

Videću za 2-3 nedelje šta će biti najbolje ali FE mi je favorit pa me samo baterija brine(sada imam mi note 10 lite i poco f1 i oni su sa dobrim baterijama, mada i ja generalno ne punim ono do 100% nego nekad u toku dana nakacim na pola sata)... Uz A52 vidim da ide slabiji punjač u paketu (15 vati), tako da bi to punjenje duže trajalo...

Meni deluje da je FE malo precenjen,ja bi na tvom mestu isao na A52.
Ovaj telefon je, ako ga kupujes na oglasima, sve samo ne precenjen jer, sem slabije baterije, za oko 350e ne mogu da mu prismrde ako se gleda celokupno iskustvo koje telefon nudi... Baterija zaista MORA da bude bolja, ali prosto je takva i sa tim se mora pomiriti. Ja sam telefonom sveukupno zadovoljan. Da sam ga platio 80k din koliko je po prodavnicama onda bi bila malo drugacija prica ali iskreno, telefone uvek kupujem na oglasima :)

EDIT : A52 nisam probao ali po testovima sa YT deluje kao skroz super uredjaj. Ako telefoto kamera nije bitna, mozda i jeste donekle bolji izbor, jedino ne znam koliko se krece cena, nisam pratio...
EDIT 2 : I uz FE ide 15w punjac...

Poslednja izmena:
Ja gledam u Telenor-u ali bih trebao neki popust da imam pa bi me izašao oko 40-48 hiljada po toj mojoj računici, što mi je okej cena za njega. A52 je duplo jeftiniji skoro, ali su mi kamere bolje na FE, što mi je bitno.
Zaboravio sam da je i na FE taj sporiji punjač...

Poz drugari,i.ja preso sa op 8 pro na fan-a ..eto da se malo love zaradi i za promenu...pa me zanima ako neko ima informaciju jel moguce da kao kod one plus da aplikacije idu preko celog ekrana odnosno da se makne donji panel...nisam rutovan...ima li bar aplilacija za to.?..hvala...

Poz drugari,i.ja preso sa op 8 pro na fan-a ..eto da se malo love zaradi i za promenu...pa me zanima ako neko ima informaciju jel moguce da kao kod one plus da aplikacije idu preko celog ekrana odnosno da se makne donji panel...nisam rutovan...ima li bar aplilacija za to.?..hvala...
U navigation bar prebaci na gestures i sve je full screen

E sorry brt jel svejedno koju skinem od ovix 5 ponudjenix...ima li config faila ili ne mora da se skine ?

Poslednje dve su za Samsung (pogledaj šta piše u zagradi).
Za config moraš da pitaš na telegram kanalu. Ja igram bez config i lepo radi.

Vrh Dno