Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Jel ima neko ideju zasto mi se ovo desava sa fb aplikacijom? Pokusao sam sa ponovnom instalacijom ali nista. Trenutno sam na AOSP romu, verzija 6.
e2uqegah.jpg

FB aplikacija je bugovita.

+1 A i dosta njih se zali na nju poslednjih dana. Mozda ce 1 update resiti problem

Postovanje svima.
Uzeo sam polovan S2 pre mesec dana i do pre dva dana je super radio, a od pre dva dana mi je nekoliko puta zablokirao i tek kad izvadim bateriju telefon se ugasi i kad je vratim mogu da ga upalim. Drugi problem je da posle desetak minuta razgovora odjednom slabije cujem sagovornika i onda ta jacina pocinje da varira sto je jako iritantno. ja sam u medjuvremenu gasio neke procese, da li mozda to utice? Na telefonu je sve official, 4.1.2.
Dobio sam na drugim forumima sve pohvale za clana @sale koji je napravio svoj sistem i zato sam se i registrovao na forum ovaj u nadi da cete mi pomoci.
Da li bi se ovo resilo sa problemima ako bih instalirao ovaj sistem od @sale i da li misltie da su ovi moji problemi prouzrokovani hardverom ili softverom?
Da li mozda imate bilo kakav savet za mene?
Unapred zahvalan svima na bilo kakvoj pomoci, Matija.

Jel ima neko ideju zasto mi se ovo desava sa fb aplikacijom? Pokusao sam sa ponovnom instalacijom ali nista. Trenutno sam na AOSP romu, verzija 6.
e2uqegah.jpg
Isto se i meni dešava i isto koristim AOSP 6. Baš mi ide na živce. Mislio sam da je taj problem prisutan samo kod mene.

Prisutan je taj bug i na SlimSaber-u, a i na SlimKat-u... Posto su oba bazirana na slimkat-u, onda mislim da nije do Neat AOSP rom-a vec je to neki bug koji treba da sredi slim rom team. To je negde spomenuo, ako se dobro secam, fusionjack...

Poslednja izmena:
Prisutan je taj bug i na SlimSaber-u, a i na SlimKat-u... Posto su oba bazirana na slimkat-u, onda mislim da nije do Neat AOSP rom-a vec je to neki bug koji treba da sredi slim rom team. To je negde spomenuo, ako se dobro secam, fusionjack...
Da. I kod mene u threadu i kod njega

Jutros je prestao da mi radi wi-fi. Gledao sam nešto na YT i odjednom ostao bez konekcije. Uspeo sam još jednom na kratko da ga povežem, ali je veza brzo ponovo pukla. Manifestuje se tako da wi-fi ne može uopšte da se uključi. Probao sam restart, sve je isto. Da li da flešujem drugi modem, ili to uopšte nema veze?

Da odgovorim sam sebi, uradio sam restore zapamćenih wi-fi access pointa iz titanium backup i nakon restarta sve radi normalno... pretpostavljam da je nešto u toj listi pobrljavilo.

Zna li neko, postoji li resenje za pretpostavljam bug koji se ogleda u sledecem, sasvim uobicajen pritisak na home hw taster poziva "Recents" tj. prethodno aktivne aplikacije. Mozda neki workaround?

Poslednja izmena:
samo sto sam odradio full wipe svega.
tako je otkad sam na aosp.vidim na internetu pominju se slicna iskustva. mislio sam da je ovo poznato. nije bas stalno i da iritira ali desava se.

Poslednja izmena:
Sale legendo, Hvala vam puno, sa instalacijom vašeg sistema nemam više stare probleme, nadam se da ih necu ni imati. Veliki pozdrav.

Koja je fora sa ovim modom Multiple Lockscreen kad neće da radi? Instaliram svež rom, reboot, instaliram mod i kad odaberem neki od lockscreena nista se ne desava (i dalje onaj samsungov) :( Probao sam i s5 toggles i 10 toggles.

Zalili su se neki na taj mod, Many40 koji ga je pravio kaze da radi ok. Ja iskreno nisam probao ali izgleda da cu morati :(

Ajd molim te ako ti nije problem :)

Imam problem. Koristim Neat 6.3 od kako je izašao, znači evo tri meseca. Malopre se nakačim na Wi-Fi, uđem u Operu i u tome mi se restartuje telefon. Pojavi se Galaxy S II, zatim Neat logo (i animacija) i posle toga se telefon opet restartuje i sve u krug. Ništa apsolutno nisam čačkao. Da probam sa nekim wipe-om, keša i dalvika? Zbog čega bi ovo moglo da se desi? Pozdrav.

Ja ne znam jel moguce da dam tolki baksuz da koji god kitkat rom ubacim on kad tad zaglupi. I bukvalno pomaze samo factory reset a nekad ni to vec flashovanje roma. Isti slucaj i sa omni romovima kao i sa Neat AOSP. :(

Zamrzne se sve i restartuje (pokusa da se restartuje ali ne uspe). Pokusavao i vadjenje baterije i clear cache i nista. Onda flashujem opet rom nakon factory reseta koji ne pomogne. Instaliram svega par programa (fb, viber, whatsapp, instagram) i opet isto.

Nazad
Vrh Dno