Po prvi put od kada koristim NEAT (a ima tome više od 2 godine), imam problem sa instalacijom nove verzije. Naime, pokušavam da instaliram AOSP 5.6 ali mi ne uspeva jer dobijam informaciju "ZIP verification failed". Skinuti ZIP je u redu, MD5 se slaže, 3 puta sam ga skidao i uvek isto.
Šta da radim, da li je pametno da instaliram a da isključim ZIP verification?
nema jos uvekMa ovo je najbolji stock s2 rom a i Sale uvek vredno radi da ga učini još boljim.
Nego da li rade one blue teme na najnovijoj verziji?
+1Kod mene ima zaključavanje, ali nije dupli tap, nego jedan na sredinu.
4.1 za bateriju i kameru. 4.4 je brziKoji je bolji NEAT rom: obican (4.1) ili kitkat (4.4)?
Jel sve radi kako treba na oba? I koju tacno verziju predlazete?
Hvala
Na ovoj prvoj slici, jel to neki profil koji ide uz ROM ili treba nesto posebno da se instalira?
http://i50.tinypic.com/110d6di.jpg
poslednji philz
Sale instalirao sam novi NeatKat i baterija mi curi kao luda a što je najgore ni ne koristim telefon uopšte. Danas nisam obavio ni jedan poziv, samo sam uključivao WiFi par puta i za 12 sati mi je potrošio telefon 50% baterije. Sinoć sam flešnuo ovaj novi rom i preko noći mi je ispraznio celu bateriju iako je bila puna. Imam instaliran bbs i u njemu mi prikazuje kao da mi WiFi radi non stop. WiFi running opcija mi stoji da radi onoliko koliko mi je telefon skinut sa punjača. WiFi mi je definitivno isključen, toliko se razumem, ali mi nije jasno šta mi jede bateriju ovoliko?
pa šta ti još kaže bbs? to što prikazuje da nonstop radi wifi je zbog opcije "scanning always available" u podešavanjima wifija ali ona ne troši bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari