Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Bagovi 5.8 barem kod mene. Ne radi lampa na pritisak home dugmeta, nema ikonice za alarm kada je postavljen.
Ako bude bilo jos necega postavicu, a i neka mi neko kaze da li je samo tako kod mene il kod svih :)

Idi u podešavanja za Display i za Lockscreen i samo te opcije koje ti trebaju štikliraj jednom, pa odštikliraj pa štikliraj opet.

Nestaće i kod nje ti problemi ako uradiš factory reset tako da nije potrebno neat da instaliraš

Хвала, јел морам све да сачувам на комп и онда да рестартујем или не морам односно, јел брише све податке или не?

Poslednja izmena:
Хвала, јел морам све да сачувам на комп и онда да рестартујем или не морам односно, јел брише све податке или не?

Sa factory reset ne brišeš podatke sa interne memorije, samo softver vraćaš na fabričko stanje. Ako si na to mislio

Skinuo sam. Ali sam zaboravio u Odinu koju opciju da izaberem, bese AP (PDA file)?
I posle za root i custom recovery, kako bese ide (Bootloader) moze onaj PhilZ sa CWM6, znam da moze da se flesuje iz recovery, ali ne znam da li vazi i za Odin?

Da AP je za rom A tu posle staviš o Philz tar verziju. Sve ostalo po default-u ostavi

Kad udješ u tu zadnju opciju imaš da štikliraš opciju Format USB storage, ona ti je da obrišeš sve podatke koje imaš. Ako nju ne štikliraš samo će ti resetovati sistem na fabrički.
Ali ipak ako nisi siguran nemoj da brišeš, jer ako se desi da obrišeš nešto što nisi hteo onda ćeš mene da kuneš :)

Bagovi 5.8 barem kod mene. Ne radi lampa na pritisak home dugmeta, nema ikonice za alarm kada je postavljen.
Ako bude bilo jos necega postavicu, a i neka mi neko kaze da li je samo tako kod mene il kod svih :)

nema ni na 5.7 ikonica za alarm ako misliš na status bar

nego ovaj 2g/3g toggle, 2g je gsm only, 3g je wcdma only ali i A je isto wcdma only

Ima ikonica ljudi. Sve je u podešavanjima. Jedini "bag" je što moraš dva puta pipnuti opciju da bi se aktivirala. Sto puta već spomenuto na xda, ne budite nubovi toliki.

Idi u podešavanja za Display i za Lockscreen i samo te opcije koje ti trebaju štikliraj jednom, pa odštikliraj pa štikliraj opet.
Uradio to al nema poboljsanja, jer znas mozda za lampu na home dugme sto ne radi?

Kad udješ u tu zadnju opciju imaš da štikliraš opciju Format USB storage, ona ti je da obrišeš sve podatke koje imaš. Ako nju ne štikliraš samo će ti resetovati sistem na fabrički.
Ali ipak ako nisi siguran nemoj da brišeš, jer ako se desi da obrišeš nešto što nisi hteo onda ćeš mene da kuneš :)
:lupko:
Ја сам ушао ту и видео ово
1393291615894.jpg
Уопште нисам скроловао да видим да ли има нека опција доле :d
1393291600594.jpg
Дакле ако не штиклирам то, неће обрисати податке. Не смем да ризикујем пошто телефон није мој, а нмгу да сачувам податке јер га комп не препознаје преко усб-а. То је врвтно неки баг, пошто сам истим каблом препознаје мој фон, а да је до прикључка на фону врвтно се не би пунио, нзм :)

Ima ikonica ljudi. Sve je u podešavanjima. Jedini "bag" je što moraš dva puta pipnuti opciju da bi se aktivirala. Sto puta već spomenuto na xda, ne budite nubovi toliki.

e da, ima :)
ja je nisam ni tražio, samo sam sad primetio da nema kad je dule napisao :)

Dule, jedan full wipe ce pomoci sigurno
Pre nego sto sam instalirao 5.8 sad ti kazem sve sta sam radio:
Wipe data, wipe cache i ovaj dalvik isto zatim mounts and storage pa format system.
Ako budem imao vremena uradicu ponovo sad za vikend al mislim da pored ovoga sto sam uradio ne bi trebalo da ima ove probleme

sale,imam jedno pitanje za tebe...Imam problem sa wifi konekcijom na svoj S2...jednom dnevno nece da mi se ukonektuje na wifi,pa moram da ga restartujem da bi mi se ulogovao...Da li imas predstavu sta bi to moglo da bude? Unaprijed zahvalan.

Pre nego sto sam instalirao 5.8 sad ti kazem sve sta sam radio:
Wipe data, wipe cache i ovaj dalvik isto zatim mounts and storage pa format system.
Ako budem imao vremena uradicu ponovo sad za vikend al mislim da pored ovoga sto sam uradio ne bi trebalo da ima ove probleme
Sacekaj novu verziju pa uradi wipe data/clean to install a new rom. Nista vise nije potrebno da se wipe I formatira

sale,imam jedno pitanje za tebe...Imam problem sa wifi konekcijom na svoj S2...jednom dnevno nece da mi se ukonektuje na wifi,pa moram da ga restartujem da bi mi se ulogovao...Da li imas predstavu sta bi to moglo da bude? Unaprijed zahvalan.
Mozda kernel?

pitanje vezano za ovaj gore ROM 4.4.2 za S2... ubacio sve po PS-u, sve lepo fino radilo do sinoc kada sam iz onog gore dropdown menija probao da ugasim GPS, i ostavim samo lociranje preko wifi i mob.mreze... tapnuo jednom i napisa se "Location off" i tako stoji.... vise ne mogu da ukljucim nista... ni GPS, niti bilo koji drugi nacin za lociranje... da li se, mozda, jos nekome desilo?

sale, jel znas postoji li neki mod za tvoj rom, s interfejsom za odbijanje i odgovoranje na poziv jednim dugmetom, kao sto je npr. kod MIUI (na slici)call_answering_miui_4.1.jpg

Ne razumem. Kako jednim dugmetom? Swipe desno ili levo, zar to nije jedan potez?

misli da kreneš od sredine pa na levo ili desno kao na aosp, a ne da hvataš iz jedne ili druge ivice pa vučeš ka sredini :)

Nazad
Vrh Dno