moze posle nandroid backup-a. fles rom-a, fles gapss-a, restartJedno mozda glupo pitanje za vas momci, interesuej me samo da li mogu, posto imam vec AOSP verziju 2.1, da samo preko ovog vec postojeceg roma prepisem ovaj novi ili moram sve da ocistim pa ispocestka? Oprostite jos jednom ako sam postavio glupo pitanje...pozz
moze posle nandroid backup-a. fles rom-a, fles gapss-a, restart
Istekla ti garancija?
Ako jeste onda ništa, zovi BG elektronik i pitaj ih za cenu usb port-a. Mislim da je 10-15e, ali nemoj da me držiš za reč.
I...to je to, hvala Sale..
Trudeci se da se sve sto jednostavnije napisem i da nesto ne zaboravim, zaboravih da kazem da su to bila tvoja uputstva za resavanje problema. Eto... Ispravih se.![]()
full wipe i ubaci mu 5.6 ali stikliraj lite verziju, nemoj extralite
ma ne spominji mi windows. mrzim ga iz dna duse. koristim 64 sadaMom telefonu je izgleda crkla i baterija i konektor za punjenje.
Danas sam probao drugu bateriju, i dalje se nije punio.
A na drugom telefonu sam probao svoju bateriju, i dalje se nije punila.
Za dva dana mi dve stvari riknule.
P.S. Sale ti ozbiljno koristis 32-bit Win sa 8GB RAM-a?
Kako smeš glavnog arhivatora tako nešto da pitaš, valjda on zna šta radi![]()
Danas kliknem na 2g/3g widget, resetuje mi se telefon i bootloop i to u sred radnog dana, odlepio sam. Inace na verziji 5.6. sam. Ne znam sta se desilo. Odradim factory reset, "podigne" se nekako klot rom i onda novo iznenadjenje SIM lockI to sve u sred radnog dana... veselo
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari