Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale sve pohvale za AOSP. ;) Ja sam baterijom za sada zadovoljan. :) Screenshot_2014-01-18-01-52-51.png Screenshot_2014-01-18-01-52-57.png
Jedno mozda glupo pitanje, da li moguce menjati redosled ikona tj. aplikacija u meniju (posto vidim da su poredjani po abecedi). :)

Poslednja izmena:
koliko ti drži baterija? Ja ni dan da sastavim

Ma ni dan ni ja da sastavim,jos danas ga nisam nesto ni cackao ni koristio net,bio sam zauzet...a kada stavim na 3g e onda samo lete procenti...mozda treba rom da legne ;)

Nasao sam ga za dz ali nije mi to to...hvala puno i na ovome!

Lepo sve izgleda,cestitke za trud...ipak cu se ja vratiti na 5.6 :D

na extra lite mi nije radio, na lite radi...

Sale jer ove modove za AOSP NeatRom 4.4.2 instliram preko recovery ili?Capture.JPG

Možda čovek pogrešio prilikom kuckanja.
Kad ga već nauči gramatiku, što mu nisi odgovorio na pitanje? I mene zanima, a možda koristiš Neat 5.6

Na 5.6 sam i nisam znao odgovor. A to što sam ga ispravio će mu veoma značiti. To je kao da neko ima nešto na faci, a tebi glupo da mu kažeš. :D

Pre neki dan sam ubacio aosp 4.4.2... Dobar je, brzi od JB, ali fali dosta opcija tipa, motion, swipe to call, samsungov music player, tast. kao na note2 sto je bio mode za neatrom... Ja sam naveo ove, jer ih bas koristim... Sve u svemu sve pohvale Sale, nadam se da ce biti jos bolji i da ces to usavrsiti...

Poslednja izmena:
sta ti nije jasno? flesujes philz, reboot recovery, full wipe, flesujes rom

nemam philz u mobu a sad sam u recovery sta da radim? Jel mogu preko kompa u download modu sa odinom da ubacim philz opet?

Poslednja izmena:
u kojem recovery? ako si u twrp, mount pa mountuj usb, skini na pc philz, povezi sa telefonom, prebaci na ext sd pa instaliraj

Ovako sad sam u twrp-u... ne ocitava mi int sd, a nemam ext... Kad idem mount i povezem phone nista se ne desava... U pm ne znam sta je ovo?
Jel mogu preko odina da ubacim philz? ono u download modu?

Poslednja izmena:
Već ga instaliram :)

Nego, od prvog dana sam na AOSP-u i primetio sam samo jedan problem a to je da mi se baterija puni značajno duže nego na 5.6. Šta je lek za ovo, da probam neki drugi kernel ili je situacija bolja na 2.4.1?

Vrh Dno