Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Kad sam na lock screen i kliknem "meni" odma otključa telefon, kako da isključim to?
Može li da se podese prečice na dugmići "meni i back dok sam na lock screen ?

Sale, dešava mi se čudna stvar. Kad sam uradio reflash ROMa (bez wipe) zbog problema sa prethodne strane, odjednom imam mnogo malo prostora za instaliranje aplikacija na telefonu. Instalirao sam pola od onog što mi treba, i već nema dovoljno prostora.
uploadfromtaptalk1389289471033.jpg
Šta da radim?

napravio si perfektni neat 5.6 i sada nas teraš sa njega u hladne vode aospa ;-)
uzgred, skinuo i sutra ga stavljam :)

nagovorio si me,bilo je oma:p,odlican posao Sale,sve radi fantasticno,malo ga mucio i sad prebacio na taj famozni art da vidim bas zasto se digla tolika fama oko njega...imam ipak jedno pitanje jelte:D,jel ima ona fora svipe za google now?i ako ima kako da je aktiviram?

Sale, dešava mi se čudna stvar. Kad sam uradio reflash ROMa (bez wipe) zbog problema sa prethodne strane, odjednom imam mnogo malo prostora za instaliranje aplikacija na telefonu. Instalirao sam pola od onog što mi treba, i već nema dovoljno prostora.
Pogledajte prilog 132741
Šta da radim?
moraces full wipe. u sledeci rom cu staviti format system zbog takvih situacija. ***, prva je verzija, polako

nagovorio si me,bilo je oma:p,odlican posao Sale,sve radi fantasticno,malo ga mucio i sad prebacio na taj famozni art da vidim bas zasto se digla tolika fama oko njega...imam ipak jedno pitanje jelte:D,jel ima ona fora svipe za google now?i ako ima kako da je aktiviram?
nemam pojma :D

Nema frke Sale. Samo bez pritiska. :)
Ako danas ne izludiš, nećeš nikad

Hocu da se vratim sa ovog poslednjeg na Neat 5.6... Ne znam kako to da uradim :) Kada odem u recovery na restore ne ucitava mi ni jedan backup... Da li treba da flashujem sada stari recovery?

Znam da ste svi zaokupljeni AOSP-om ali da ipak pitam nešto u vezi "obične" varijante. Naime, došao sam do zaključka da svejedno da li sam uključio ili isključio fast dormancy, ako sam na 3G imam onaj secril_fd wakelock dok ga na 2G nema uopšte. Je l' još neko na telenoru i da li je eksperimentisao sa tim? Čak sam i saznao od podrške da telenor nema fast dormancy.

Da li neko provaljuje razliku u brzini izmedju Dalvik i ART?

probaj multitasking, prebacivanje iz app u app. tu se vidi razlika i na nexusu 5.

Nesto me hebe ART. Tacnije, kad prebacim na ART smanji mi se slobodan prostor na telefonu. Pa sam zbog toga morao da uradim clean flash, pa ne bih opet da rizikujem, mrzi me da se cimam opet, mada imam i nandroid. Sacekacu jos koji dan.

Da li si procitao sta je art i na koji fazon radi? :)

Heheh. Upravo sam to krenuo da radim.:)

Neat KK + Xposed odlično , samo što ne mogu da probam ART, da vidim dal će da mi produži bateriju malo, jer Xposed ne radi na ART.
Juče sam imao restart, mada mislim da je zbog Xposed, namestio dam bio face unlock a na home dugme torch, u isto vreme sam uposlio ekran i upalio torch tako da cenim da je zbog toga.

Sale, cesto sam nedostupan na Neat v5.6?
Jel trebam neki drugi modem da flesujem i koji, ili ima neko drugo resenje?
MTS je u pitanju.

Koristim ovaj stock sto je dosao uz v5.6 MS4.

Nemam, posalji neki fini. :)

I meni se desava taj problem da po nekad izgubim signal. Ja sam na 5.5. Probao sam drugi modem-ista stvar.

Nazad
Vrh Dno