Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Mene čudi da Sale uopšte i stiže da odgovara na skoro sva pitanja i ovde i na XDA i ko zna na kojim sve još forumima i još uz to da pravi i ROM-ove za SGS2/3. Doduše ponekad pomogne i neko uputstvo da i Đilkoš, ali mora da je negde otputovao. Ali bilo bi lakše kada biste prvo malo pretražili forume, pa ako ne možete da nađete odgovor za svoj problem onda pitajte.

Sale,

Bez namere da pitam kada ce KitKat ROM interesuje me da li ces to objaviti u thread-ovima za JB verziju (na XDA i ovde) ili da pretrazujemo po S2 android development?

Pa uvek objavi i tamo i ovde u isto vreme, sto bi bilo drugacije ovaj put, strpi se malo :)

Svaka čast Sale!

Imam jedno (verovatno) glupo pitanje jer sam do sada uvek radio instalaciju preko postojećeg ROM-a pa nisam siguran. U uputstvu za instalaciju piše da se radi Data wipe. Ako snimim ROM-ove na internu karticu, zar i oni neće biti obrisani sa ovim?

Kako izgleda mocno! Zao mi sto vise nemam ovaj telefon da probam ovo. Nateracu druga da mu stavim ovaj rom :)

Wipe data ne briše internu memoriju nego data particiju. Nemaš brige.

Hvala tebi! Ja i dalje nisam psihički spreman da ga flešnem. :) Ovaj 5.6 je odličan, ne znam da li je moguće da ga novi aosp prevaziđe. Čekam još komentara da vidim.

Sale posto je aosp jel ima fm radio i swipe to call?
Jel ti rom zasnovan na slim alfi od 3.12?

Fm radio skines sa neta ili play store-a, zove se spirit fm, a swipe to call nema, jer je to Samsungova funkcija.

Au bre Sale.....sta nam radis....taman sam skockao zadnji neat ponovo I sta sad da radim:eek:,? Btw skino I razmisljam dal da ga flesnem oma ili malo posle....:D

Sale problem... Izbacuje mi gresku kad hocu da ubacim 4.4.2... Dva puta sam skidao file i ne moze...

Au bre Sale.....sta nam radis....taman sam skockao zadnji neat ponovo I sta sad da radim:eek:,? Btw skino I razmisljam dal da ga flesnem oma ili malo posle....:D
oma :)

Uspeo :D Svaka cast moram te pohvaliti, nije mi jasno kako samo stizes sve :)
hvala. pa napisi sta te je mucilo da i drugi znaju

Da li treba da imam root da bih ga instalirao? Tnx na odgovoru:)
treba

Prebacio sam na ART i prilikom reboota ostao sam zaglavljen na Samsung displeju. Mogu da pristupim TWRP. Sta mi je ciniti?
Nadam se da ne moram sve ponovo, taman sam lepo sve podesio, i rekoh ajda da probam kako radi na ART. Kad ono....
Hvala

taj proces jakooo dugo traje. uradi reflash bez wipe pa posle reboot-a aktiviraj art

Uradio reflash bez wipe. Medjutim, desila se cudna stvar. Kad se sistem boot-ovao odmah sam dobio poruku da imam premalo mesta na memoriji telefona (slobodno samo 15MB), fale mi sve gapps, cudno mi je da je zadrzao sve aplikaciju sem gapps.
Mislim da je najbolje da instaliram sve ispocetka.
Kako da preko TWRP instaliram CWM?

edit: ipak sam iz TWRP flesnuo gapps i posle toga sam odradio wipe cache i dalvik

Nemam vremena da odradim sad sve iz pocetka

Poslednja izmena:
Eto i mene na NeatKK, za sad samo su mi sistemske melodije za notification tihe, ali ubacio sam jednu s sd card pa je ok.
Malo mi je sve sitno, ne vidim da ima da se promeni dpi? Valjda dok se naviknem, mada letos sunce + 160dpi, imao sam problema dok vidim :-D

kod mene ovaj rom ne ide u deep sleep,ne znam zasto, a nisam nijednu app instalirao,a inace jeste sitno , slazem se

Poslednja izmena:
Eto i mene na NeatKK, za sad samo su mi sistemske melodije za notification tihe, ali ubacio sam jednu s sd card pa je ok.
Malo mi je sve sitno, ne vidim da ima da se promeni dpi? Valjda dok se naviknem, mada letos sunce + 160dpi, imao sam problema dok vidim :-D
Možeš promeniti u build.prop sa root explorerom. Samsung ova default je 240
kod mene ovaj rom ne ide u deep sleep,ne znam zasto, a nisam nijednu app instalirao

Wipe oba cache

nece, sad probao oba,mada kad odradim wipe delvika kaze nesto sd card error unknown volume bla bla...a rom ovako sljaka, al nece da se potera u deep

Vrh Dno