Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Opa Deda Mraze, ovo je baš lep poklon pred Novu godinu. ;) A ja sam toliko zadovoljan i sa v.5.5 da mi žao da je menjam.

Da li je fajl ostecen ili sta ali instalacija nije prosla...ko me tero da se *****avam vise...

ne znam sta je pisalo ali instalacija je stala,sada se vracam na stari...a taman sam planirao da ga danas flesnem posto kamera pocela nesto da brljavi,nece da pravi fotke...

Posle više od sto sati up time-a uvek počne da secka kad spuštam i vraćam status bar. Jel tako i ostalima?

Evo ja na 226h up time-a i sve šljaka sjajno.

i kod mene sljaka odlicno samo wifi poceo nesto da me zaebava posle onog kitkata,mnogo losiji prijem imam

hn year pplz :) recite mi jel programcic greenify produzava vek trajanja baterije ili smanjuje :DD citao sam neke komentare kao da je dobar, kad se povremeno uradi hibernacija programcica,nakon sto se koriste, koji najvise vuku bateriju

I dalje postoji bug za power widget 2g/3g/A? Ili je samo to kod mene...

sale jel mogu da ubacim ovaj kernel i ako mogu reci mi molim te jel kroz fles ili kako drugacije?jedino na njemu nisam imao ovaj problem sa wi-fijem,nervira me strasno,na 5metra od rutera ide cas pun signal pa onda jedva jedna crtica i tako non stop...ako nije dozvoljeno da stavim link ovako neka se posle obrise https://github.com/****o/initramfs_XWLSS

Ček, ček jel' ti to Sale spremaš KitKat i kada će biti za široke narodne mase? :d

jedno pitanje to ce da bude neatrom 4.4 ili ne sta kako? inace danas sam ubacio drugaru prvo 5.6, pa 5.5 i telefon poce da zeza, galerija nece da se otvori, fc-ovi itd.. ne znam sto koji preporucujes i da li vredi da se saceka taj 4.4 ili kako sta?

touchwiz ponekad puca kad otvaram gmail.ima li kakvog resenja sem promene roma.skroz mi neozbiljno da se tw srusi I za trenutak nema ikonica...

jedno pitanje to ce da bude neatrom 4.4 ili ne sta kako? inace danas sam ubacio drugaru prvo 5.6, pa 5.5 i telefon poce da zeza, galerija nece da se otvori, fc-ovi itd.. ne znam sto koji preporucujes i da li vredi da se saceka taj 4.4 ili kako sta?
Mora full wipe pa reinstall roma. A sto si mu vraćao 5.5?
4.4.2 je na bazi AOSP

touchwiz ponekad puca kad otvaram gmail.ima li kakvog resenja sem promene roma.skroz mi neozbiljno da se tw srusi I za trenutak nema ikonica...
Rom? Modovi instalirani?

Sale jel mogu nekako ovaj weather widget da namestim da bude transparentan? Btw upuco 5.6 I vise nemam problem sa wi fijem I cini mi se da baterija bolje drzi;)

Imaš na xda koliko hoćeš threada sa tim transparentnim. Imaš i kod engloa u njegovom signature

Rom neat 5.6 desava se i bez ikakvih modova. Citajuci po internetu nasao da postoji bug tw vs gmail, verovatno neke verzije tw. Tw mu dodje kao system app, a rusi ga mail app. Cudno.

Poslednja izmena:
okej on pa ne voli aosp nego touchwiz, znaci kazes mi da slobodno moze 5.6 ili koj da se skine i kako da se instalira sve ono wipe i full ili lite nema veze? isto menjao sam mu recovery posto je imao onaj touch recovery sad ima cwm jel i to moram da menjam evo ga kuka mi kako mu ne valja... isto sto smo se zbunili je kad se pritisne lock dugme da se telefon ugasi ili restart power opcije nema vec samo za zvuk..

Poslednja izmena:
okej on pa ne voli aosp nego touchwiz, znaci kazes mi da slobodno moze 5.6 ili koj da se skine i kako da se instalira sve ono wipe i full ili lite nema veze? isto menjao sam mu recovery posto je imao onaj touch recovery sad ima cwm jel i to moram da menjam evo ga kuka mi kako mu ne valja... isto sto smo se zbunili je kad se pritisne lock dugme da se telefon ugasi ili restart power opcije nema vec samo za zvuk..

Ne mogu sve objašnjavati. Mogao bi Malo I da pogleda u settings, onda bi zaključio da može da namesti kako hoće power menu a ne odmah da kuka. Takođe postoji I changelog obojen u crveno pa ne bi bilo loše da neko od vas baci pogled.
Nek bekapuje apps, u recovery da uradi wipe data/clean to install a new rom i nek flesuje v5.6

NeatROM slim

Sale,

Bez namere da pitam kada ce KitKat ROM interesuje me da li ces to objaviti u thread-ovima za JB verziju (na XDA i ovde) ili da pretrazujemo po S2 android development?

Inace, 5.6 je ogromna razlikau odnosu na prethodni, bar za mene koji sam imao zestok battery drain sa google lokacijama a sada ih nemam. A tu su i podesavanja v\brojnija u odnosu na prethodno. Ali, moracu da probam KK pa sta bude :p

Srecni praznici i pozdrav.

Vrh Dno