da li će biti i "neatrom slim" 4.4.2 kao na slici ?pa pise, neatrom slimi radi ludooooooooooo
biceda li će biti i "neatrom slim" 4.4.2 kao na slici ?
koja greska? 99% je los download. ne kacim bezveze onaj md5sumDa li je fajl ostecen ili sta ali instalacija nije prosla...ko me tero da se *****avam vise...
trenutno kod mene i testera, bice do nove godine![]()
Evo ja na 226h up time-a i sve šljaka sjajno.
Mora full wipe pa reinstall roma. A sto si mu vraćao 5.5?jedno pitanje to ce da bude neatrom 4.4 ili ne sta kako? inace danas sam ubacio drugaru prvo 5.6, pa 5.5 i telefon poce da zeza, galerija nece da se otvori, fc-ovi itd.. ne znam sto koji preporucujes i da li vredi da se saceka taj 4.4 ili kako sta?
Rom? Modovi instalirani?touchwiz ponekad puca kad otvaram gmail.ima li kakvog resenja sem promene roma.skroz mi neozbiljno da se tw srusi I za trenutak nema ikonica...
okej on pa ne voli aosp nego touchwiz, znaci kazes mi da slobodno moze 5.6 ili koj da se skine i kako da se instalira sve ono wipe i full ili lite nema veze? isto menjao sam mu recovery posto je imao onaj touch recovery sad ima cwm jel i to moram da menjam evo ga kuka mi kako mu ne valja... isto sto smo se zbunili je kad se pritisne lock dugme da se telefon ugasi ili restart power opcije nema vec samo za zvuk..
ok hvala i izvni na smetnji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari