Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

jeste, izvinite momci zbog njega nisam bio aktivan zadnjih dana. u medjuvremenu mi jedan mamlaz razdelio dropbox linkove pa su mi ovi suspendovali account. zato ne mozete da pristupite sadrzaju. evo uploadovao sam ovde privremeni fix do mi @kUdtiHaEX ne omoguci trajno resenje :)
NeatUpdate_Fix.zip - 125.63 KB

Primetio sam da nema kod kamere u podesavanjima da se iskljuci zvuk blende. Ako moze da se napravi da se iskljuce svi zvuci i blenda a i onaj kad fiksira daljina.

Primetio sam da nema kod kamere u podesavanjima da se iskljuci zvuk blende. Ako moze da se napravi da se iskljuce svi zvuci i blenda a i onaj kad fiksira daljina.

Kako kod mene ima?

paveqagy.jpg

Ni kod mene nema... Video sam da piše da ima ali nisam hteo da davim :) A sada kada je i neko drugi to spomenuo... Da potvrdim :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386969996250.jpg
    uploadfromtaptalk1386969996250.jpg
    35.5 KB · Pregleda: 100
sigurno ste nesto flesovali pa je replace feature.xml. Moze li ga neko uploadovati iz system/csc?

Mozda foto galery s4.
To sam naknadno fleshovao i accu full transparent

Poslednja izmena:
kod obojice je obrisao taj mod. evo ubacite ovo u taj xml, save, restart

<!-- Camera -->
<CscFeature_Camera_EnableCameraDuringCall>true</CscFeature_Camera_EnableCameraDuringCall>
<CscFeature_Camera_EnableSmsNotiPopup>true</CscFeature_Camera_EnableSmsNotiPopup>
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>

Bilo bi sjajno kada bih mogao to da uradim :) Ali mi ne dozvoljava... Nemam odgovarajuće permissions... A ne dozvoljava mi ni da ih promenim...

a da instaliras root explorer pa kliknes u gornjem desnom uglu na R/W? :)

Pa ne znam... Kada otvorim, vidim da su tu te izmene koje si napisao. Ne znam je l' se meni priviđa :)

A konačno... Ne znam zašto ali jedva je prihvatio kako treba i sačuvao kako treba... Znači smorio sam se pokušavajući da to sačuva kako treba :)

Hvala Sale :)

Izvinjavam se ako je bilo ranije,
zeleo bih da formatiram sve sto se formatirati moze, da nemam nikakve repove trenutnih aplikacija,
i da instaliram novi NEAT. Ako ima neko uputstvo i redosled koraka. Ne znam sta sve smem da formatiram,
stvarno bih zeleo sve ali bas sve da obrisem, backup-ovao sam mislim sve sto mi treba.

Flesuj Neat, odes u settings > storage > format usb storage (mislim da tako pise) kad zavrsi sve sa interne je obrisano, odes u recovery > factory reset/wipe data i kad restartujes ceka te novi telefon sa Neat-om.

Ja vec imam Neat 4.8, da idem standardnu proceduru za instalaciju novog Neat-a,
Wipe cache, Wipe dalvik cache, Format system, Format preload
Instaliram novi pa onda ovo sto si napisao.

Tako je. Odradi fles standardno wipe cache, wipe dalvik, wipe data/factory reset, format system, format preload, flesujes neat i kad flesujes onda odes posle toga u settings > storage >format usb i to je to. Ne moras onda da ides u recovery i radi opet wipe data factory reset, jer ni nema sta da obrises.

To ti brise internu memoriju da znas, proveri jos jednom sta imas tamo za svaki slucaj.

OK, moram jos jednom da proverim, da externa ostane u telefonu ili da je naknadno stavim,
nadam se da instalacija novog Neat-a nije komplikovana.

Jedno pitanje, posto nisam nigde uspeo da pronadjem odgovor. :) Fora je sto, kada je aktiviran zvuk (ako cekiram vibraciju u podesavanjima poruka) telefon i vibrira pored zvucnog obavestenja (sto je i razumljivo). U podesavanjima poruka, dole ima ona stavka "Pri obavestenju vibriraj", ako je odcekirana a telefon je podesen na "Vibracija", kada stigne poruka telefon ne vibrira. Medjutim, kada telefon zvoni (a odcekirana je ona opcija "vibriraj kad zvoni"), a aktivirana je "Vibracija" telefon normalno vibrira. Nije mi jasno sto vibrira kada zvoni telefon, a ne vibrira kada stigne poruka...

e onda cu morati prvo da rastumacim tvoj post pa da vidim sta se desava. malo vise sam popio da to uradim sada :p

Hahaha. Pa ovo sto sam napisao ni trezan covek ne moze bas da rastumaci... :) Nek' si nam ziv i zdrav (i majstori imaju dusu). ;) Trebalo je da odemo zajedno na pivo, onda bi se definitivno bolje razumeli... :D

Jedno pitanje, posto nisam nigde uspeo da pronadjem odgovor. :) Fora je sto, kada je aktiviran zvuk (ako cekiram vibraciju u podesavanjima poruka) telefon i vibrira pored zvucnog obavestenja (sto je i razumljivo). U podesavanjima poruka, dole ima ona stavka "Pri obavestenju vibriraj", ako je odcekirana a telefon je podesen na "Vibracija", kada stigne poruka telefon ne vibrira. Medjutim, kada telefon zvoni (a odcekirana je ona opcija "vibriraj kad zvoni"), a aktivirana je "Vibracija" telefon normalno vibrira. Nije mi jasno sto vibrira kada zvoni telefon, a ne vibrira kada stigne poruka...

Ovako kako si napisao,telefon uprvo radi onako kako si ga podesio.

Nazad
Vrh Dno