Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pozdrav svima, Sale much appreciate hvala puno za ProgramMonitor widget, to sam samo spomenuo u jednom postu da mi fali u ovakvom inace sjajnom Romu, hvala ti puno sto si ubacio, inace instalirao sam Extra Lite 5.5 mogu reci da je to upravo ono sto mi treba, e sad opet meni nesto fali jelte :p, u ranijoj verziji Lite Rom 5.4.2 kada se spusti notification bar u gornjem desnom uglu su bile 2 ikonice, sada su tu shortcut za Settings i ona nova za Notification Panel ili kako se zove, ta za Notification je super a umesto Settings bi mi trebao shortcut da se udje u onaj menu kada drzis Home button, ako je nejasno a verovatno jeste evo slike, mrsko mi da njakam home button onako mi je bilo super na touchsreen ili mozda i moze nekako da se ubaci ali ja ne znam kako

Screenshot_2013-12-05-16-30-05.png ppc.png

Poslednja izmena:
dekompajliras systemui, odes u SystemUI\res\layout\tw_status_bar_expanded_header.xml
zamenis linije:
<RelativeLayout android:id="@id/settings_button" android:background="@drawable/tw_quick_panel_setting_button_bg" android:focusable="true" android:visibility="visible" android:layout_width="@dimen/status_bar_expanded_setting_width" android:layout_height="39.0dip">
<ImageView android:id="@id/settings_button_icon" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:src="@drawable/tw_quickpanel_icon_settings" android:scaleType="center" android:layout_centerHorizontal="true" android:layout_centerVertical="true" android:contentDescription="@string/accessibility_settings_button" />
</RelativeLayout>

sa

<com.android.systemui.statusbar.policy.KeyButtonView android:id="@id/recent_apps" android:paddingLeft="1.0dip" android:paddingRight="20.0dip" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="fill_parent" android:src="@drawable/ic_sysbar_recent" android:layout_toLeftOf="@id/settings_button" android:contentDescription="@string/accessibility_recent" systemui:keyCode="187" />
<ImageView android:paddingLeft="1.0dip" android:paddingRight="15.0dip" android:layout_width="1.0dip" android:layout_height="25.0dip" android:layout_marginTop="7.0dip" android:layout_marginBottom="7.0dip" android:src="@drawable/tw_quick_panel_plnm_setting_dv" />

kompajliras, flesujes, gotovo

jess! radi bez problema :) :) :)
sa prvim fajlom sam isprobavao ono što si napisao na xda i jok
sa ovim je sve ok.
hvala ti!

uh, izvini. nemam pojma sta se desilo, samo sam video da nije isti md5. napusi ja one indijance bezveze :(

ja sam tek sada otkrio onu opciju za alarm icon (ovde ide smajli koji crveni), pa to ti je genijalno, sale!!!

naravno, genijalan je ceo rom, to smo ti već svi rekli ali ove sitnice baš razvesele!

Poslednja izmena:
Koja je opcija za alarm icon?

Sada primjetih da se može skinuti notifikacija alarma. To mi je ranije baš smetalo jer imam uvijek podešen alarm, pa je ikonica uvijek visila na vrhu ekrana. :)

Instalirao sam ovaj 5.5 i sad neće da mi se zaključa ekran. u čemu je problem? Takođe kad držim power dugme izađe mi prazno "device options"

Sad instalirah ponovo ali sam izabrao one 23 toggles umesto s4 i sad se zaključava ali opcije kod power dugmeta su samo mute, vibrate i ring

Sad instalirah ponovo ali sam izabrao one 23 toggles umesto s4 i sad se zaključava ali opcije kod power dugmeta su samo mute, vibrate i ring

Imas u opcijama da podesis sta ce sve da ti stoji kada stisnes power dugme. Imas da biras restart, power off, mobile network itd...

dekompajliras systemui, odes u SystemUI\res\layout\tw_status_bar_expanded_header.xml
zamenis linije:
<RelativeLayout android:id="@id/settings_button" android:background="@drawable/tw_quick_panel_setting_button_bg" android:focusable="true" android:visibility="visible" android:layout_width="@dimen/status_bar_expanded_setting_width" android:layout_height="39.0dip">
<ImageView android:id="@id/settings_button_icon" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:src="@drawable/tw_quickpanel_icon_settings" android:scaleType="center" android:layout_centerHorizontal="true" android:layout_centerVertical="true" android:contentDescription="@string/accessibility_settings_button" />
</RelativeLayout>

sa

<com.android.systemui.statusbar.policy.KeyButtonView android:id="@id/recent_apps" android:paddingLeft="1.0dip" android:paddingRight="20.0dip" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="fill_parent" android:src="@drawable/ic_sysbar_recent" android:layout_toLeftOf="@id/settings_button" android:contentDescription="@string/accessibility_recent" systemui:keyCode="187" />
<ImageView android:paddingLeft="1.0dip" android:paddingRight="15.0dip" android:layout_width="1.0dip" android:layout_height="25.0dip" android:layout_marginTop="7.0dip" android:layout_marginBottom="7.0dip" android:src="@drawable/tw_quick_panel_plnm_setting_dv" />

kompajliras, flesujes, gotovo

Hvala Sale na brzom odgovoru, nego ja sam mislio da ima ono opcija stikliras negde u settings pa mi on promeni :) ali ja sam totalni nub sto se tice telefona i androida tako da ovde pola nisam ni razumeo sta treba da radim:) nema veze mogu ja i bez toga, ali nije da nisam probao da to uradim, probao preko Virtuous Ten Studio i youtuba ali nisam uspeo, probacu danas opet kad budem imao vremena, inace Extra Lite Rom 5.5 je savrsen i mislim da je najbolje optimizovan sto se tice potrosnje baterije i zauzeca RAM-a

Poslednja izmena:
Ja sam ga danas flešnuo i sve je prošlo super i to samo sa wipe cashe i dalvik cache. Jedino što ne vidim notifikacije a nema mi ni airplane moda kada pritisnem power dugme, iako sam štiklirao u opcijama. Mislio sam da nema mesta pa sam probao da isključim screenshoot, ali nema uticaja. Čini mi se i da mi je nekako telefon brži, ali moguće da se varam. To je za sada što sam primetio, ali nisam još stigao sve da isprobam. Ovaj Sale razbija, da te imaju u Samsungu napravili bi najoptimalniji stock ROM :)

Eh da i meni ovaj taster ne radi

2013-12-06 19.34.43.png

Mada mogu da kroz aplikacije podesim, tako da to nije neki problem.

Poslednja izmena:
Samo da te ispravim da nešto može biti optimalno i samo takvo, nikako najoptimalnije ili optimalnije od nečeg drugog. ;)

:d U pravu si. Ja hteo da istaknem Saletove sposobnosti pa sam napravio pravopisnu grešku. Izvinjavam se.

Nego meni ne radi ni video reprodukcija tj. video player, pa sam onda probao da ga vratim (restore) iz Titanium bkp. A nestao mi je i MX player pa sam i njega ponovo instalirao, ali ni on mi ne pušta video sadržaje?! Šta sad da radim?

:d U pravu si. Ja hteo da istaknem Saletove sposobnosti pa sam napravio pravopisnu grešku. Izvinjavam se.

Nego meni ne radi ni video reprodukcija tj. video player, pa sam onda probao da ga vratim (restore) iz Titanium bkp. A nestao mi je i MX player pa sam i njega ponovo instalirao, ali ni on mi ne pušta video sadržaje?! Šta sad da radim?

Pošto već imaš titanium backup, wipe data I reinstall roma. Vidim da ti pola stvari ne radi a kad nešto ne radi to se odražava i na bateriju. Znaci sve ukupno je 15min, wipe data/install rom/restart/restore apps/uzivaj

Kaće podesavanja za 3g 2g toggles za Neat 5.5 ? (pitam za drugaricu) ;-)

Poslednja izmena:
Sale jel menjano nesto ili meni nikako da mi ispise modove i ostalo kako je pre bilo. Uradjen clean instal bez formatiranja int sd

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386858277532.jpg
    uploadfromtaptalk1386858277532.jpg
    20.8 KB · Pregleda: 140
Poslednja izmena:
Biće kako treba kad se Sale vrati sa odmora, ako sam dobro razumeo.

Vrh Dno