evo sad sam ga dobio i stvarno ne vidim nikakav problem
Zanima me još kada radim Full Wipe Instalaciju, da li smem da ostavim sim karticu i eksternu karticu u telefon hoće li mi ovaj postupak obrisati podatke sa njih slike, muziku, kontakte, aplikacije se valjda ovim postupkom brišu ali mi one nisu bitne, i takodje me malo buni ova kernel verzija, ja imam Kernel version Siyah-s2-v6.0b4, a na NeatROM Lite stoji Kernel: XWLSZ-5.15.9-PhilZ, pitanje je da li ja treba prvo da instaliram tu Saletovu kernel verziju ili će se ona sama instalirati kad budem odradio install Neat Rom-a
Koja je to tema?Je li ovo normalno da ovako izgledaju sms poruke?
Pogledajte prilog 125635
Mozes ali moras stiklirati I preload. Nadam se da si stklirao pre backupna neat 5.02 sam, imam nand beckup 4.8 na koji sam sa ext. pomerio na internu i hocu da se vratim na njega, obzirom da nikad nisam radio restore, jel trebam samo iz recoverija da idem na restore from internal ili treba jos neki korak?
Je li ovo normalno da ovako izgledaju sms poruke?
Pogledajte prilog 125635
To mislis full wipe i format svega pa onda restore, posto vidim da je izlazi novi rom, mozda je bolje ako da probam prvo njegaonda full wipe da budes siguran. preload mora da se stiklira na JB romovima
Nisam ja nego drugMa čovjek samo hoće da se pohvali da je prošao kladionicu.![]()
Izvuci tastaturu iz 4.9.1 ROM-a i stavi je kod sebe. Pushuj u system i naravno permission
Nisam ja nego drug
My life rocks tema
Bolje i da ne pomisljam to da radim posto nisam toliko iskusan al hvala na pomoci
Svaka čast ovo je najbolji rom do sada. Telefon mi radi bez greške i brzo. Odustao sam da ga menjam. Uopšte se ne isplati menjati ovakav telefon osim ako ne želiš veći ekran. Ni jedan ne radi ovako dobro. Danas sam još jednom isprobao sve modele po radnjama i S2 sa ovim romom je neprikosnoven medju telefonima ove veličine. Pogotovo zato što samsung ima taj slide to call i slade to message koji ne bih menjao nizašta. Stvarno S2 sa Sašinim romom je još uvek najbolji telefon.
Ja menjam telefon kad i Sale, sta on uzme uzimam i ja, to sam sam sebi obecao :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari