Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale, hoće li biti možda gallery app kao što je na Note 2 (i svim ovim ostalim) na ovoj 5.0 verziji? :) Do sada sam bio na 4.3 pa rekoh da pređem na peticu sada i ovo mi baš fali :) Ako ne, nikom ništa :)

Pa ne moraš da menjaš ROM. Nadji tu galeriju na xda u vidu apk ili flashable zip, pa odradi.

na NeatROM v 5 kad povecam font izgubi mi si sat u gornjem desnom uglu jednostavno nestane

odradio ali ne menja boju sata i opet ga nema
nije valjda da treba da snimam video kako se menja boja sata i povecava transparentnost istog? klikni na neku boju pa onaj klizac povuci u stranu i na kraju klikni na onaj pravougaonik u kojem je boja koju si izabrao

ma kliknem ja na boju medjutim oba pravougaonika su uvek bela na menjaju boju status bar kad menjam boju odradi bez problema

uradio refres roma bez wipe i sad radi
hvala

Poslednja izmena:
Idi na Aprilijin dhst, pa nadji kod njega u cloud-u, mislim da sam kod njega video.

Ima samo za 4.3 (LSD)... Ne znam hoće li raditi...

Sale, hoće li raditi sms mod koji si mi napravio za LS8 (da mi pokazuje vreme poslate poruke a ne primljene) na Neat 5.0? Usput, ako znaš, isto pitanje i za Note 2 gallery koja je za LSD :)

Ima samo za 4.3 (LSD)... Ne znam hoće li raditi...

Sale, hoće li raditi sms mod koji si mi napravio za LS8 (da mi pokazuje vreme poslate poruke a ne primljene) na Neat 5.0? Usput, ako znaš, isto pitanje i za Note 2 gallery koja je za LSD :)

Za galeriju ne znam a taj mod verovatno hoće

Gde mogu naci taj mod za sms?

Poslednja izmena:
Ako nekog zanima, i ovaj sms mod i Note 2 gallery od Aprilia sa LSD radi na Neat 5.0

Čemu služi taj mod za SMS?

Ako ti je telefon isključen iz nekog razloga, kada ga uključiš i primiš poruke koje su u međuvremenu poslate, piše ti vreme kada si ih primio. A ne znaš kada su poslate. Ovaj mod ti pokazuje vreme kada je poruka poslata.

daj neki screenshot od te galerije. skroz sam zaboravio kako izgleda :)

Galaxy S2 ROM​

LSZ NeatROM Lite v5.0.1​

Changelogs:

- Added Ink Effect
- Added Hangouts
- Fixed Overlapping Notifications on Center Clock
- Added Lockscreen fix
- Added Ripple fix Thanks to [MENTION=3065070]Goldieking[/MENTION]
- Added Clock fix Thanks to [MENTION=4968043]Biftor[/MENTION]

Goe2Xo.png

Download:

I9100XWLSZ_NeatROM_Lite_v5.0.1
MD5: 545b05f920dbe4b5b86f7189f0859728

v5.0_RemovedApps
v5.0_RemovedApps Mirror

If you like my work, please consider a small donation to help me continue developing​

Može li da se otključa telefon bez hom tastera, povlačenjem po dnu ekrana.. Pročitao sam to negde, da postoji mod za tu radnju. Spremam se za NEAT LITE.

Sale, evo tek sad stižem da ti kažem, a već recimo nedelju dana imam tvoj rom v5.0, da si ga iskidao k'o siroma' gibanicu. Koristio sam og Gingerbread-a (koji je bio stabilan, prilično brz i ok generalno) do ovog v4.8 kojim i nisam bio previše zadovoljan (radio je ali su bili manji lagovi). Međutim kad sam prešao na v5.0, razlika je bila toliko vidljiva da me sad strah da uradim update na v5.0.1....Sve radi brže i kako treba, zaista sam prezadovoljan.

Vrh Dno