Pa ne moraš da menjaš ROM. Nadji tu galeriju na xda u vidu apk ili flashable zip, pa odradi.
nije valjda da treba da snimam video kako se menja boja sata i povecava transparentnost istog? klikni na neku boju pa onaj klizac povuci u stranu i na kraju klikni na onaj pravougaonik u kojem je boja koju si izabraoodradio ali ne menja boju sata i opet ga nema
Ne mogu da nađemTj., nalazim neke ali ili nisu za S2 ili ne rade...
Idi na Aprilijin dhst, pa nadji kod njega u cloud-u, mislim da sam kod njega video.
Ima samo za 4.3 (LSD)... Ne znam hoće li raditi...
Sale, hoće li raditi sms mod koji si mi napravio za LS8 (da mi pokazuje vreme poslate poruke a ne primljene) na Neat 5.0? Usput, ako znaš, isto pitanje i za Note 2 gallery koja je za LSD![]()
Čemu služi taj mod za SMS?
Ako ti je telefon isključen iz nekog razloga, kada ga uključiš i primiš poruke koje su u međuvremenu poslate, piše ti vreme kada si ih primio. A ne znaš kada su poslate. Ovaj mod ti pokazuje vreme kada je poruka poslata.
Može li da se otključa telefon bez hom tastera, povlačenjem po dnu ekrana.. Pročitao sam to negde, da postoji mod za tu radnju. Spremam se za NEAT LITE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari