Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ja mislim da je baterija + na svu tu muku i ruter pravi problem.

Da, sad je super :)

Posto sam video da imas FD izgleda problem :) Koja si mreza? Kucaces *#9900# i iskljuciti FD ili ukljuciti zavisno od onoga sta ti pise dole u listi, pa kad promenis onda sacekaj da se gore mreza zameni videces (nestace ti 3G ili sta vec stoji na trenutak), pa onda opali restart i onda odradis jos jedan log, da vidim je l' se iskljucio :)

Poslednja izmena:
Ispravljeno :p swiftkey me shebao :)

Inace nista hvala za onaj odgovor, a? A vazno da ispravljas. CCC :p

log je od 40 sekundi? :D sutra opet kad bude idle (od 100%) odradi, ne moras danas svaki put malo po malo da kacis logove :)

Ja imam rutovan I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_HOME u tar.md5 formatu jer jedino ga preko Odina mogu pokrenuti. Kada odem u CWR modu, i kada ga pokrenem kao ZIP, prijavi mi gresku i idem sve iznova. Nemam opciju za cashe dewalk jer moj kernel to nema, pozz

Ja imam rutovan I9100XWLS8_I9100XXLS8_I9100FOPLS3_HOME u tar.md5 formatu jer jedino ga preko Odina mogu pokrenuti. Kada odem u CWR modu, i kada ga pokrenem kao ZIP, prijavi mi gresku i idem sve iznova. Nemam opciju za cashe dewalk jer moj kernel to nema, pozz

Ništa ne razumem. Sta pokušavaš?

Ok, sredio sam ga, imao sam stariju verziju kernela, pa preko Odina ubacio Siyah kernel, pa tek onda sam mogao preko CWM- dobiti onaj Swipe cash dewalk, jer bez njega nisam mogao uraditi kompletan fles ovog roma,pozz

Pa ovako, nije to baš lako uraditi. Ja nikad nisam ni pokušao. Moja ti je preporuka da flešujes 23 toggles stock look ili ako baš hoćeš stock toggles onda flešuj alliance mod
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034. Mislim da on ima to

Pretpostavljao sam da nije lako, ja sam se mlatio, čitao i pokušavao ali ne ide... :) Našao sam neki rom u kome to postoji, ali ne znam kako da povadim te ikone i ostale stvari koje su potrebne da bi to sve radilo (pošto je ubačena i lampa između ostalog). Pitaću ili u tvojoj temi na xda ili u BBB-ovoj ([Guides] JB 4.1.2 Basic Mod and Links), ako neko može malo da pomogne. Ali ipak mislim da ću na kraju ipak flešovati neki 23 toggles stock look... Probao sam Alliance, ali opet nije to to. :)

uploadfromtaptalk1372547286235.jpg

uploadfromtaptalk1372547298591.jpg

uploadfromtaptalk1372547309892.jpg

Koriscenje prilicno heavy: sinhronizacija jednog Gmail (tj. Google) i jednog e-mail accounta, WA, Skype, FB, TT (4 naloga)...

Do juce je bilo dosta slabije, ali sam primetio da WiFi nesto zeza (nekad ne bi hteo DL da radi) medjutim, cim sam ga restartovao (ruter), sve je doslo u normalu. :) Inace je tel 60% vremena bio na WiFi+2G, 30% na 2G only, a ostalo na 3G only.

Rezultati su u nivou tj. malo bolji od Nexusa. Malo ce mi trebati da se naviknem, i sve ce biti ok. :)

Samo 4h??? Moraces ti u s2 thread na xda, pa da predjemo i 7-8h screen on :) Samo poslusas Many, Bob, ESD, It_ler sta savetuju... Jel tako Djilke :)

Pusti bre te budale, ti nisu normalni, a i oni imaju posebne baterije :D

Ljudi bre na Note2 jedva izvuku 7 sati, a ovi mi tamo izvlace na S2 toliko. :)

Pa da, ako pogasim sve smartphone opcije, mozda i moze toliko. E sad, sto ja to necu uraditi... :D

Nisam nerealan, poslednji smartphone-ovi koje sam imao imali su monstruozne baterije, samim tim i jace drzali, ali ovaj rez koji sam dobio juce sasvim je u redu. :)

Pusti bre te budale, ti nisu normalni, a i oni imaju posebne baterije :D

Ljudi bre na Note2 jedva izvuku 7 sati, a ovi mi tamo izvlace na S2 toliko. :)
Pa ne bih bas rekao za it_ler-a i esd-a da su budale. koliko znam oni nista dodatno ne brisu, esd samo freezuje neke apps a it_ler cak ni to. on je po meni najrealniji

Usual procedure for testing:

First, I am searching for a stable, smooth and battery friendly stock ROM.
Then I try to keep as much unchanged as possible (same apps, settings, connections, Modem/Phone/Baseband, CSC, region, time for nightly use, time for mixed usage, screen on time, etc.) in order to get reliable results which can be reproduced.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1682765

Evo ga bukvalista :D Budale - u pozitivnom smislu ;)

Ma znam ja sve to, daleko od toga da oni ne znaju, ali brate nek on meni izvuce vise od 4 sata za 24h upotrebe... Mogu i ja za 10 sati, na minimalnom osvetljenju, bez push-a, bez icega da izvucem toliko da visim na black tapatalku gde baterija jedva da curi... Nisi bio tu, pricao sam bas kod tebe u temi, jer sam se i ja zabrinuo kako oni to uspeju. Naravno da su se slozili, da koriste moju upotrebu, da ne bi moglo da se izvuce vise, jer je baterija tolika kolika je.

Moram da se pohvalim. :D
Inace, za SS koristim Screenshot free i SS mi se ne pojavljuje u galeriji dok ne pogledam slike preko file managera. Android "feature" ili me opet drnda nesto? :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372591837221.jpg
    uploadfromtaptalk1372591837221.jpg
    41.4 KB · Pregleda: 103
  • uploadfromtaptalk1372591850904.jpg
    uploadfromtaptalk1372591850904.jpg
    37.2 KB · Pregleda: 99
  • uploadfromtaptalk1372591863950.jpg
    uploadfromtaptalk1372591863950.jpg
    41.9 KB · Pregleda: 101
Šta će ti app za to? Power dugme + vol down

Power+Home.

Evo i mojih nekih iskustava. Promenio sam vise romova ovih dana, vise kernela razlicitih, ubacivao i ovaj Aliance i raznorazne teme koje ste "velikodusno" preporucivali kao da je nesto bogzna spektakularno, ali ja iskreno ali stvarno iskreno ne VIDEH nikakvu razliku od mojeg oficijelnog rutovanog stock roma, a stavise, imao sam uvek izmdju 470 i 560mb free, a sada oko 320, iako sam preko titanium-a sve pocistio sto je nepotrebno, pa zato i savetujem onima koji ne zele da se zaludjuju ovim stvarima da nema potrebe, da se upustaju u ovako nesto, e sada ima nas raznih, - shvatite ovo kako hocete, pozz

Kako ti uspeva da imas toliko free rama? Ja trenutno imam 200 a cesto se desava da jedva imam preko 100.

Pa po ovome sto ti je čovek napisao jasno ti je koliko se (ne)razume u sve to. On verovatno ne koristi ništa, jer da koristi nešto više od dialer-a i sms aplikacije i browsera imao bi i on manje slobodnog RAM-a.

Pisao sam 500 puta do sad kako funkcioniše RAM na androidu. Ako hoćeš potraži. Što više aplikacija da koristiš android sam kad mu treba oslobodiće RAM. Što se tiče korišćenja task killera to je no no na androidu. Meni je oko 100-150.

Poslednja izmena:
Takodje.

Deco, slusajte Djilketa. Mozda je zao, ali cesto mudro zbori.

:D

Znam ja to nego me opet cudi da mu je slobodno toliko. Racunam da ipak koristi nesto na njemu. :D
Inace, sta mu dodje ovaj power manager i kako da ga eliminisem?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372633410942.jpg
    uploadfromtaptalk1372633410942.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 88
Već sam pisao, pre samo 2 strane :) ccc

PoweManager:

-PowerManagerService is basically a catch-all for partial wakelocks (wakelocks requested by non system apps). To see which apps are actually requesting the wakelocks, go to the Partial Wakelocks screen.

A wake lock is a mechanism to indicate that your application needs to have the device stay on.

Any application using a WakeLock must request the android.permission.WAKE_LOCK permission in an <uses-permission> element of the application's manifest. Obtain a wake lock by calling newWakeLock(int, String).

Call acquire() to acquire the wake lock and force the device to stay on at the level that was requested when the wake lock was created.

Call release() when you are done and don't need the lock anymore. It is very important to do this as soon as possible to avoid running down the device's battery excessively

Moram primetiti da mi ovaj modem sto je preporucen znacajno smanjio temperaturu uredjaja. Cesto mi se malte ne usijavao i tokom normalnog koriscenja, da ne kazem igranja, a sada se samo blago zagreje kada igram neko vreme.

Vrh Dno