Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Jedno pitanje, je l' neko od vas ima nekih problema sa novim dori-jem? Ubacio sam ga pre par dana i od tada mi telefon radi sporije, lockscreen poblesavi, otkljucavanje telefona je bas sporo (malo zabaguje)... Odradio sam 2 puta wipe cache i dalvik medjutim isto se ponasa. I primetio sam da video live thumbnails ne radi... Inace neat rom lite 4.6.1 je u pitanju.

Jeste, nisam obratio toliko pažnju ali primeti se. Nazad na stari dobri PhilZ :)

Isto tako. :D
A ni baterija nije trajala nesto znacajno duze.

Poslednja izmena:
Restart telefona

Idi na search pa briši, a možeš i u sledećim folderima da proveriš
Preload/symlink/system/app
Data/app
Data/data

Ja i sa 4.5 imam onaj isti problem da mi fon ostane zakljucan. A uradio sam full wipe...

Saceka Denija da postuje skriptu za ciscenje pa probaj ponovo full wipe

Pa ima kod mene u potpisu skriptu :)

Sta bese treba da uradim da mi tel u startu zvoni jako, ne onako rastuci?

Bravo, hvala.

Da li neko zna u cemu je problem, saletov Lite 4.4 XMS1, non stop je ekran ukljucen, samo kada pritisnem power button, onda ga zakljucam i ekran se iskljuci...u cem je fora?

Cek cek polako. Koristis telefon, pritisnes dugmence sa desne strane i ekran se iskljuci? Pa tako valjda treba :D

Da li neko zna u cemu je problem, saletov Lite 4.4 XMS1, non stop je ekran ukljucen, samo kada pritisnem power button, onda ga zakljucam i ekran se iskljuci...u cem je fora?

Ako ti je ukljucen smart stay ekran se nece ugasiti sve dok u njega gledas. Ili imas neku aplikaciju u pozadini koje ne dozvoljava nek se ekran ugasi.

Ma ja ga dao ženi, i sada mi svaki dan kuka kako se prazni brzo. Inače, i ja primetio da joj se ne gasi ekran.

A na koliko ti je namesten screen time out?

Ma ja ga dao ženi, i sada mi svaki dan kuka kako se prazni brzo. Inače, i ja primetio da joj se ne gasi ekran.

ili kao sto pablo kaze pogledaj screen time out i stavi na minut ili je ona nesto (cacnula, instalirala) pa zeznula, a da ni ne zna ;)

ili kao sto pablo kaze pogledaj screen time out i stavi na minut ili je ona nesto (cacnula, instalirala) pa zeznula, a da ni ne zna ;)

Ma nije nista cackala, proverio sam...uopste ne kapiram sta je...i jutros na punjacu 100%, istog trenutka kada sam ga skinuo, spao na 87%. Inace dok je bio kod mene sve je bilo u redu, i onda pre nego sto sam joj dao, uradio factory reset, i cini mi se da je tada poceo da zeza.

Moze biti da nesto pravi problem, neka aplikacija, a sve ces to saznati kad skines BBS sa xda

NEAT ROM 4.5 pri otključavanju telefona ukljičuje blic? Sada je na njemu Dorimanx 8.14, ali isto se dešavalo i ranije sa PhilZ kernelom. Ima li neko ideju kako ovo izbjeći?

Nazad
Vrh Dno