Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Do Londona? :)

Kad ugrabim vremena, a i rekoh ti na PM da imam problem onaj, pa kad se to malo smiri, mogli bi se dogovoriti jedan dan, kad malo otopli.

Uhhh... popicemo po jedno za tebe.

Pa sto da mi trosi kad ga ne koristim ja sam iz Vranja a to je blizu Pirota ;)

Eeee, nemoj tako, pa mi u Pirotu uvek držimo 3g upaljen. :D Arčimo sve do kraja u paketu, molim lepo. :D

Ukljuci ga slobodno. On se pali samo kad zatreba.

Sad zavisi koji paket imas... Ako ima mnogo MB onda cesce morate da punite telefon pa... :)

E otkada je JB meni 2 put "smrzava tel" na boot Samusng Galaxy logo-u
Prvi put sam zvanicnim spanskim, sada sa NEAT lite ...

Nadam se da uskoro izlazi neki drugi zvanicni jer definitivno ima neki "bug" , jedino factory reset pomaze a zbog silnih podesavanja to mi stvarno ne godi... (titanium je spas ali samo donekle :( )

E otkada je JB meni 2 put "smrzava tel" na boot Samusng Galaxy logo-u
Prvi put sam zvanicnim spanskim, sada sa NEAT lite ...

Nadam se da uskoro izlazi neki drugi zvanicni jer definitivno ima neki "bug" , jedino factory reset pomaze a zbog silnih podesavanja to mi stvarno ne godi... (titanium je spas ali samo donekle :( )
Mozes li da vidis da li je mountovano nesto u recovery kada se to desi? Ako nije mountuj sve i reboot

Sada sam vec uradio factory reset , ali mislim da ce se brzo desiti ponovo . Mogu da udjem u recovery ... kao i u download mode bez problema. Javljam kada mi se ponovo desi.

@vidor:
Lakse malo sa titanium backupom. Nemoj da vracas systemske app ni system data. Moj predlog je da promenis lokaciju gde tb pravi backup, uradis backup i tek onda resetujes telefon. Kada instaliras Android instaliraj tb i vrati samo poslednji backup.

Može jedna pomoć? Naime, želim da ubacim jednu aplikaciju (Digital Clock) koja nije našla mesto u NEAT Lite. Sale je na početku teme napisao:

Skini "Removed apps" i sa rootexplorerom kopiras u system/app aplikacije koje hoces

Upravo sam to i uradio - skinuo removed apps, našao DigitalClock.apk, iskorirao je u system/app (doduše, sa Total Commanderom, valjda to nema veze), postavio odgovarajući permissions, restartovao telefon ali ove aplikacije nema pa nema. Gde grešim? Da li još nešto treba da uradim?

Ne možeš tako, to je moglo ranije. Sad otvori taj zip removed apps I obriši one aplikacije koje nećeš pa ga flesuj

Hvala na objašnjenju, ubih se pokušavajući celo jutro :d

Konačno sam ugrabio malo vremena da potpuno očistim telefon i zamenim kernel. Opet mi se sinoć pregrejao i zakucao, grr.

Da proverim još jednom proceduru da nisam nešto preskočio.

backup
wipe data/factory reset
wipe cache partition
advanced > wipe dalvik cache
mounts and storage > format /system
mounts and storage > format /data
mounts and storage > format /cache
mounts and storage > format /preload
install ls8
install script https://dl.dropbox.com/u/54489957/GS2KernelWipeV1.95.zip
install Dorimanx http://dorimanx.shine.sk/kernels-jb/Kernel_Siyah-Dorimanx-V7.47-[02-10]-[07-02]-ICS-JB-SGII-PWR-CORE.zip

Poslednja izmena:
kako se koriste te skripte? Obe flashujes jednu za drugom u recovery, pa odmah dok si jos u recovery flashujes rom? A u vezi ovog ciscenja sto je Ryo napisao, isto ne rebootujes nakon installa roma neko prvo skripta i novi kernel pa tek onda prvi reboot koji traje oko 10 min. ? ja sam tako shvatio :D

Rom wipe je za clean instalaciju ROM-a, a kernel script je za clean kernel instalaciju.

Znači Rom wipe flesujes, pa onda rom, pa reboot. Opciono je da ako hoćeš da menjaš kernel onda ideš kernel script flesujes, pa posle flesujes kernel i reboot

Ja imam jos uvek problem sa notification bar-om... Javlja se bug, nece da ga otvori i mora da se restartuje mob... xwls8 imam sa aroma modom... Moze pomoc?

Poslednja izmena:
Da :)
A mozes i da sacekas do sutra. Izasao je novi rom

Uf, dobro je, a taman sam mislio da batalim ovaj LS8. Upravo mi se preko noći baterija u telefonu iz totalno nepoznatih razloga skroz ispraznila. Kada sam legao da spavam baterija je bila na 50-60%. Bio je jedno vreme u deep sleep ali je posle toga bio sve vreme budan, čak se i ekran palio u dva maha.

Ako nešto znači, na Dorimanx 7.45 sam. Nisam radio nikakav Uc/Uv. Jedino što sam pre spavanja uključio alarm u Clock aplikaciji.

Poslednja izmena:
Sale kad se već radi novi rom jel mogu ovi beli brojevi ekrana koji su na crnoj podlozi da budu na transparentnoj ? Mislim na brojeve koji se prikazuju kada klikneš na one tačkice za tranziciju sa ekrana na ekran?

Nazad
Vrh Dno