Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Evo i ja da potvrdim problem i kod mene, mada vidim da se i stranci zale tako da nije problem smao kod nas, nadam se da Sale ne spava bas puno. :smoke:

Poslednja izmena:
I kod mene isto, 2x puta sam ga DL.

Skidamo i nadamo se najboljem. :d
edit: upravo sam odradio upgrade sa leatrom Lite 4.0 na XWLS8 NeatROM Full bez wipe i sve radi OK za sad. Hvala Sale!!! :type:

Poslednja izmena:
LITE VERSION​

Feautures
  • Firmware: XWLS8 NeatROM Lite v4.1 (23 January 2013) (4.1.2)
    [*]Build date: Mon Jan 14 16:51:42 KST 2013
    [*]Modem: XXLS8
    [*]CSC: FOPLS3 Multi
    [*]Change List: 816988
    [*]Kernel: XXLS8-PhilZ_v4.00-b22
    [*]Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
    [*]Fully Deodexed
    [*]Zipaligned
    [*]Rooted
    [*]BusyBox
    [*]SuperSU
    [*]EFS auto backup
    [*]NO WIPE
    [*]Disabled boot sounds
    [*]Black Status Bar
    [*]Increase Contacts adding for the message (1000 contacts instead of 10 contacts)
    [*]No Auto Converting messages to MMS
    [*]Disabled Home Button Lag
    [*]Enabled Camera Sound Menu
    [*]No Call Ring Delay
    [*]4 Way Reboot
    [*]Enabled All Languages For Samsung Keyboard
    [*]Faster GPS Lock
    [*]Enabled Sensor Aiding For Fast GPS Lock
    [*]Ripple Lockscreen
    [*]Enabled More Contacts (999)
    [*]Disabled Scrolling Cache
    [*]Large Apn List
    [*]Removed Bloatware
    [*]Init.d Support
    [*]Init.d Tweaks
    [*]Build.prop Tweaks
    [*]Added DropBox
    [*]and many more...
    [*]I probably forgot something

eg3eyw.png

6gzpck.png

2euly11.png

11uu3xl.png

23 January 2013
XWLS8_NeatROM_Lite_v4.1
MD5 Sum: fff53c102dd4a1f3a53850c4d5068e7d

Sto volim kad imam radno vreme nocu i onda jos sale izbacuje romove, sad moram da probam i lite verziju. :-devil-:

Šta treba da se uradi kad se prelazi sa prethodnog NEAT-a? Wipe i wipe dalvic cache?

Instaliran, sa wipe data, cash i dalvik cash. Nisam primetio povecano grejanje. Sale da li mislis koliko je potrebno vremena da se sve slozi kako treba da bi mogao da procenim trjanje baterije?

Poslednja izmena:
Sve modove mozete da probate, ali ni jedan jedini apk nije ostao isti. Sve su izmenjali, tako da ce nesto raditi a nesto nece. Ono najgore ostaje meni, sve iz pocetka, svaki mod

Flesnuo lite verziju, presao sa LPY i to sa wipe cash i dalvik cash, po podizanju androida pojavio se sim lock koji je uspesno resen sa galaxy sim unlockerom, baterija ok ne greje se. Prvi utisak da telefon radi brze i tecnije...

Meni se pojavio "sim lock" a ne pomazu ni "Galaxy S2 SIM unlock" ni "Galaxy S unlock", a "SalaxSIM unlock" - mi trazi pro verziju ili ti da platim...

Zna li neko jos neku aplikacuju/metodu za sim unlock na SII ?

Pozdrav i hvala

Negde sam je postavljao ovde u temi. I Djilkos je takodje. Potrazi je malo, napolju sam

Zašto se svi uvek pojavite sa istim pitanjima svaki put kad izadje nov ROM? Ne nikad nećete naučiti. A ovi ostali da ne pomognu, pa da ne prave medvedju uslugu sebi, jer će opet i opet i opet morati da piše jedno te isto...

@Djilkosh_Ns
Ne pratim temu redovno, nisam u mogunosti da mi nijedan post ne moze promaci, probao sam sinoc celo vece da odradim unlock i nisam uspeo, tek onda sam pitao za pomoc. Ako nekom ima problem sa tim onda stvarno ima problem.

Poslednja izmena:
Za nekog ko bude mozda imao problem:

GalaxSIM unlock sa marketa mi nije odradio unlock, ali ista aplikacija koju je Sale postavio na ovom forumu mi je odradila unlock - verovatno je neka druga verzija.

Pozdrav

@MaxPower85, hvala.

Poslednja izmena:
@Djilkosh_Ns
Ne pratim temu redovno, nisam u mogunosti da mi nijedan post ne moze promaci, probao sam sinoc celo vece da odradim unlock i nisam uspeo, tek onda sam pitao za pomoc. Ako nekom ima problem sa tim onda stvarno ima problem.

Pa zato koristis search, o tome ti pricam. samo da si kucao unlock u GS2 temi nasao bi.

Mada vidim da se ovo pretvara isto u GS2 temu, a ovo NIJE TO. Ovo je tema vezana za Neat i nista drugo.

Do sada bio na CM9. Čekao sam izlazak ove Saletove Lite verzije pa da se prebacim na NEAT.
Nadam se da će sve bezbolno proći. Do sada sam ROM-ove ubacivao ODIN-om, a ovo će biti prvi preko CWM-a. Nešto mi se neda kačiti USB.

Javljam utiske sutra. Pozitivne valjda :).

Fleshovao poslednji lite sa verzije LPX lite, bez brisanja tj. wipe-ovanja icega i radi bez vecih problema. Neke aplikacije mi ne rade ali nista strasno, reinstalacija bi trebalo da resi problem.

Drug me zamolio da mu rootujem S2 pa sam kontao da mu stavim ovaj ROM. Samo da proverim jos proceduru ovde :) Jel moze da mu stavim siyah kernel v5.0.1 preko odina, pa bootujem u cwm, nabacim mu Neat rom, full wipe i to je to? Jel se instalira i drugi kernel kad instaliram sa .zip preko cwm-a?

Prva strana GS2 teme, čitaj.

Kad to uradiš iz CWM-a full wipe i flesuj onda Saletov Neat

Je li uspio ko da promeni zvukove lock/unlock screen i dial tone? Posto su mi ovi iz JB ocaj gej:d

Nazad
Vrh Dno