Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Radiš pogrešno... Otidji u GS2 temu, lepo sam napisao koji siyah treba da se flesuje i kako. Sve sam napisao samo se vrati par strana unazad i videćeš, a i ovde je vala pisano koji kernel da se flesuje...

Riskiracu mozda glupavo pitanje ali neko mi je nekad rekao da glupava pitanja ne postoje :)

Tapatalk od verzije 2 ima push notifikacije, sad vec puno foruma podrzava tapatalk push. Da li je moguce da ovaj leak 4.1.2 tj NEATROM -u fali nesto da bi radilo ?
Ni sa jednog jedinog foruma mi ne stizu push notifikacije...
Jedan forum sam licno ja registrovao na tapatalk i vidim da salje push notifikacije ali ja ih ne primam...

Evo ja sam na JB Neat lite 4.0 i stiglo mi je obaveštenje da si ti pisao u ovoj temi.

Push obavestenje ili PULL tj schedule varijanta ?

E super Vidor što si ovde postavio, mada ne znam kako može biti to do ROM-a...

Odgovorio sam ti tamo na temi, jer ja takav Tapatalk prvi put vidim...

Poslednja izmena:
Pozdravljam sve ljubitelje Neat ROM-a i naravno kreatora istog......od nedavno sam povratnik na S2(prodao S3) pa mi treba malo vremena da "pohvatam" konce......
......momentalno sam na NeatRom lite 3.5 (4.0.4) uz kernel Dorimanx 5.92 koji sam stavio na preporuku sa XDA .
.....ROM je fenomenalan (@Sale,ekstra odradjen posao,thanks) i lepo radi sa 5.92 medjutim vidim da Dorimanx 7.38 ima jos bolje preporuke po pitanju trajanja baterije pa me zanima me da li je neko probao kako Dorimanx 7.38 radi sa NeatRom lite 3.5 ili je on ipak bolji za LSJ varijantu ?

evo da dam odgovor na moje,ranije postavljeno pitanje....ja isprobao...Dorimanx 7.38 nije bas za 4.0.4 jer je prikaz pozadina kroz ceo UI nekako u linijicama(nije jednobojno crno sa prelazom na sivo) pa sam odustao od 7.38 i vratio se na verziju 5.92..........mozda nakeg bude zanimalo pa da ne gubi vreme :)

Prvo da se zahvalim Saletu na strpljenju i pomoći oko instalacije ROM-a, kernela i modova.
Drugo, imam jedno pitanje: Swype tastatura mi ne radi. Zabode svaki put kada hoću da otkucam poruku? Pored nje, koliko vidim i Memo aplikacija ne radi. Da li smem da instaliram neki od JB Aroma modova (konkretno mislim na tastature) ako sam prethodno instalirao JB Modove - LSJ_Reloaded_Mods_1?

Smes tastature, mada mislim da je bolje da skines swype sa beta.swype.com

Upravo sam shvatio da sam prelaskom na 4.0 izgubio CWM. Kako se instalira prokletinja?

Imam root i Super SU, ali nema CWM-a i ne mogu da rebootujem u recovery.

Djilkos će iz prve ruke da ti odgovori. Ceo dan se dopisuje sa Many40. Čovek bi pomislio svašta

To mi je novi drugar :p Slobodno odradi skripte, ali nemoj misliti da ces imati ko zna kako bolju bateriju, jer lik ima bas light usage i zbog toga dobije takvo trajanje baterije... Svako koristi telefon kako koristi, ne mozes ti ocekivati njegove rezultate ako drzis osvetljenje na 50% ili igras igrice i imas dosta sync-a... Sve su mu u redu skripte ja odradio, tako da sto se mene tice slobodno sibni, ali ako hoces trajanje baterije da imas duze, onda moras da koristis telefon kao i on.

Naravno moze da se desi da neki GS2 ne podrzava 100mhz minimalni clock, tako da mozes da zavrsis sa SOD-om. Ja nemam problema, ali na primer moj drugar ima. Flesni, probaj, pa vidi. Nemas sta da izgubis...

Taman sam mislio da se igram sa skriptama, kad ono izaso offical JB. Imacemo posla svi ovih dana oko nasih telefona. :D

Gle stvarno!!!! Ne verujem :) Sale, kad će lite?:)

Znači ako tako brzo uradiš onda stvarno svaka čast :)

Ma nije to nikakva nauka. treba vremena samo sve probati, testirati i ono najgore uploadovati

Sale, možeš li sada kada budeš pravio sms mod za ovu verziju da uključiš da pokazuje vreme poslate poruke a ne primljene?

Ajmo sad donacije na Saletov account. Da vidimo ko je sharamantan i kome devojka lepa ko Kasandra. Stvarno bi bio red. Covek radi ko crnac.:)

Poslednja izmena:
FULL VERSION​

Feautures
  • XWLS8 NeatRom Full (23 January 2013)
  • Firmware: I9100XWLS8 (4.1.2)
  • Mon Jan 14 16:51:42 KST 2013
  • Modem: XXLS8
  • CSC: FOPLS3
  • Change List: 816988
  • Kernel: XXLS8-PhilZ_v4.00-b22
  • Available languages in ROM: Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Belarussian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • EFS auto backup
  • NO WIPE
  • Disabled boot sounds
  • Init.d support

11uu3xl.png

23 January 2013
XWLS8_NeatROM_Full
MD5 Sum: 5af854597356231984ce3c0da1d921b8

Pokusavam da ga flesnem sa Neat rom lite 3.5 i u Recovery mi daje gresku cant open zip(bad). Mislio sam da ne valja download pa sam opet skidao i nista. Ali mi na kompu otvara zip regularno.... U cemu je caka? Sta sam zaboravio? Jel ovo za odin?

Isti problem...

Stvarno ne znam sta mu je posto se strendzeri na XDA ne zale. to samo u Srbiji izgleda. :p Uskoro ce lite pa mozda i preskocim ovaj full. :smoke:

Isti problem i kod mene...cekamo Saleta da vidimo sta i kako...:)

Vrh Dno