Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ja imam problema sa hromom, stalno mi nešto trokira. Tipa kliknem na link u tapatalku, krene da otvara, i ako krenem sa skrolujem pre nego što se stranica u potpunosti učita zna da zabode ceo telefon na 10 - 15 sekundi, pa se povrati. Ne znam da li je to do roma ili do hroma.

Jel si na ICS?

Sale, ako sam napravio glupost i instalirao ovu temu preko aroma moda i izgubio notification bar, kako da ga povratim?
Samo flash roma ponovo bez wipe

Imam utisak da je neko skoro pisao o ovome ali ne mogu da nađem.. Tako da sam ili slep ili lud :)

Naime, kada pustim muziku i zaključam telefon, počne da mi preskače i krči.. Čim samo pritisnem dugme da ga "wake up" odmah prestane.. Ako je neko već pisao rešenje za to molio bih ga da ne uputi na to.. A ako nije, da li neko zna šta mi je činiti?

Na Neat Lite 4.0 sam, sa Dorimanx 7.38
Flasuj novi dorimanx 7.41 I probaj

Ja imam problema sa hromom, stalno mi nešto trokira. Tipa kliknem na link u tapatalku, krene da otvara, i ako krenem sa skrolujem pre nego što se stranica u potpunosti učita zna da zabode ceo telefon na 10 - 15 sekundi, pa se povrati. Ne znam da li je to do roma ili do hroma.

koji rom?

Od skoro imam ovaj aparat i Saletov ROM na njemu. Sve radi skoro pa savršeno i svakao bolje od stock varijante. Jedno pitanje u vezi sa widget-ima. Instalirao sam mod sa 19 ovih ali kad hoću npr. da imam LED flashlight ne pokazuje ga iako ga označim. Isto se dešava i sa reboot widget-om.

Neka ideja?

Unapred hvala i samo nastavi sa izuzetnim radom.

Ljudi, ne mogu da pronadjem temu o tome, ali evo da napisem ovde, interna memorija, koju poseduje Telefon, vise mi nije 11 GB slobodno, vec samo 4..... Znaci da je ona Flash Memory-ja, nestala.... Odjednom.... Sta mislite da je resenje, ako ga uopste ima !?

Lsj i dormanx 7.38.
Flesuj zadnji dory pa probaj

Od skoro imam ovaj aparat i Saletov ROM na njemu. Sve radi skoro pa savršeno i svakao bolje od stock varijante. Jedno pitanje u vezi sa widget-ima. Instalirao sam mod sa 19 ovih ali kad hoću npr. da imam LED flashlight ne pokazuje ga iako ga označim. Isto se dešava i sa reboot widget-om.

Neka ideja?

Unapred hvala i samo nastavi sa izuzetnim radom.
Iskljucio sam flashlight zbog cestog fc-a. Resicemo ovih dana

Ljudi, ne mogu da pronadjem temu o tome, ali evo da napisem ovde, interna memorija, koju poseduje Telefon, vise mi nije 11 GB slobodno, vec samo 4..... Znaci da je ona Flash Memory-ja, nestala.... Odjednom.... Sta mislite da je resenje, ako ga uopste ima !?
koji rom? Koji kernel?

Sada, dok sam na guglu tražio dormanx, koji btw imam poslednji, uspeo sam ceo telefon da blokiram. Ali to mi je dalo ideju, frizovao sam u titaniumu fleš plejer koji dolazi sa romom, videćemo da li će problem opet da se javi.

Probaj chrome betu, radi kao podmazana... Dori 7.38 pravi problem sa zvukom to je known issue...

Iskreno ne znam kako neki mogu Dorimanx da koriste... *** malo malo, pa izadje novi. Siyah je meni najbolji. Uvek bio i biće.

sale, brate prijatelju drugu kume sta god hoces pomagaj :)

Instalirao tvoj rom XXLSJ_NeatROM_Lite_v4.0.zip nakon toga sam instalirao LSJ_v2_19BlueToggles_BlueSB_BlueCircleAnim.zip i XXLSJ-Accuweather-Transparent.zip i bilo je sve super, plavi status bar svih tih 19 transpareni accuwether i ok. E sad sam ja bio pametan posto nije bilo nigde aroma instalirao sam XXLSJ_Aroma_Mods_v4.0.2.zip i pri instalaciji dodje do kraja i kad sam trebao da kliknem save logs ili continio ja kliknem continiu i tu zablokira telefon. :( nece nista da se desava cekao 10 15 minuta. bio sam uradio recover wipe cache pre instalacije. Ajd ja njega nekako iskljucim na dugme i resetuje se i po startovanju uradi nadogradnju nekih 150 i nesto stavki menjutim nikakva promena sem promene za zakljucavanje ekrana sad je onaj sa dugmetom u sredini pa pomeras levo desno. Ajd ja danas da to prepravim recover uradim wipe cache, wipe dalvic cache i fix permison i instaliram LSJ_Reloaded_Mods.zip i sve prodje kako treba promenjen lock skreen ali nemam status bar.
Jel mozes ti nekako da mi objasnis poredu sta i kako treba da instaliram pa da to bude sve OK, da imam aromu pa da vidim kako se ubacuju ti modovi i to. Neko objasnje. Hvala unapred

Ne mozes da mešaš nekoliko modova a to si uradio.. Prvo za aromu, trebao si je flesovati sa interne a ne sa eksterne, zato je blokirao. I sve druge modove je bolje instalirati sa interne.
Ajd sad ovako, uradi reflash roma bez wipe, restartuj telefon posle toga i flesuj 1 mod koji hoćeš bez wipe sa interne

OK, recimo da bi instarao ovaj zadnji. Znaci fles roma bez wipe i posle restarta fles recimo LSJ Reloaded Mods sa INTERNE :) i da li mogu jos da dodam jednu. Znam da si rekao samo jednu :D. Accuwether transparent. Hoce to biti problem ili ?

Poslednja izmena:
Da tako treba ili Da problem za accu :D. Izvini za smaranje ali ti si jedini koji se razume a mi svi volimo da cackamo. Ginekolog i ostali :D

kamo srece da sam ginekolog :)
reflash rom-a bez wipe, restart i flesujes koji hoces mod sa interne. Posle toga restart ponovo i mozes taj accuweather da flesujes (isto sa interne)

Sale jel moze na Accuweather da se steluje transparentnost?
Instalirao sam neki transparentni ali on je 100% providan, instalirao neki kao 50% a on jedva da je 5% providan. :(

Da li sme na Neat Lite 4.0, Dorimanx 7.41 da se koristi Triangle away?

Nije dobro Sale, nije providan, slika je zamrljana i bleda.
Neka batali, necu da te mucim, hvala ti u svakom slucaju.

Na NEAT lite rom-u sam, hteo sam da stavim siyah kernel. Ali pri flashovanju ispise mi status 7 abort nesto. Jel zna neko o cemu je rec?

Koju verziju Siyah kernela si stavio?

Izvinjavam se sto nisam koristio search.
U medjuvremenu, flasnuo sam kernel sa odinom. Sve je proslo dobro, sem sto mi se fon sada ne pali :)
Dodje do zutog trougla i ugasi se.

Poslednja izmena:
Jel pricamo o LSJ ROM-u? Posto kako vidim ti si na ICS-u jos uvek, a 6b04 je samo za JB! Zato ti se i zaglavio.

Bio sam naXXLSJ NeatROM Lite 4.1.2, kernel sam preuzeo odavde http://www.gokhanmoral.com/?cat=5...
Nisam uspeo flash iz recovery, pa sam probao sa odinom. Tu mi se zaglavio.
Radim nesto pogresno?

Sad sam uradio restore na predhodni ROM. Pa cu da vidim sta cu ...

Nazad
Vrh Dno