Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

sta je mobile odin? ja videh na ovom linku i da moze preko recovery-a, da probam tako ili sta kako?

Jesi možda pokušao da koristiš search pošto sam opisivao sve kako treba u SGS2 temi?!

jesam, i nasao sam samo da mobile odin moze, posto ovako preko recovery-a izbaci gresku, ako ne gresim.
onda skinuo sam mobile odin sa xda v3.57 lite, jel moze ta?
i imam pitanje ako bi bio ljubazan samo da mi das link sa uputstvom kako da se to uradi preko mobile odin-a, posto nit je moj telefon niti zelim da nesto s***em...

Evo ovako.

Koji kernel imaš, jesi menjao nešto?

Mod for my friends Bob and ESD :)

Complete JB Reloaded theme v1.01- Thanks to crussader
Ink efects
AOSP lockscreen
Torch on locksreen
Stock Samsung lockscreen
Ripple lockscreen
6 shortcuts on lockscreen
AOSP lockscreen toggle
AOSP lockscreen (dialer + sms shortcut)
Call recording
Fixed video player battery

Screenshot_2013-01-17-19-50-51.png
Screenshot_2013-01-17-19-58-25.png
Screenshot_2013-01-17-19-49-50.png
Screenshot_2013-01-17-19-50-38.png
Screenshot_2013-01-17-19-58-00.png
Screenshot_2013-01-17-19-52-10.png
Screenshot_2013-01-17-19-53-55.png

LSJ_Reloaded_Mods
LSJ_Reloaded_Mods_Mirror

Kako se najlakše vratiti sa XXLSJ na UHLPY? Jel' može samo flash zipa u CWM-u?

Zaboravio sam da backupujem podatke iz Memoa, f*ck.

Inače zašto S planer ne prikazuje rođendane kontakata iako je opcija selektovana?

1. Ne moze. JB koristi preload za sistemske apps dok ICS ne koristi. Znaci full format i format system i preload foldera su obavezni. mislim da se djilkos ispraksovao pa moze lepo da objasni :)
2. Za ove rodjendane, nemam ideju sta je problem

Znaci full format i format system i preload foldera su obavezni.

+1 Ovo ja stalno radim kad menjam bilo koji rom i kada vracam nandroid... To je najsigurnije i znas da nece imati nikakvog konflikta...

Ja rodjendane pamtim u glavi, barem za uzi i malo siri deo porodice, a sa onima sa kojima se stalno druzim znam isto napamet. Sa nekima sa kojima se ne cujem po nekoliko meseci, realno sta ce mi da znam njihov rodjendan, dzabe za taj upis da potrosim par kb memorije :) Tu je facebook cisto eto da ispostujem nekog radi reda, ako se on setio mog ili procitao na facebook-u

Jel ima neko ideju zasto imam dropove u pozivima i kako da se resim tog uzasnog problema :S
Koristim NeatRom Lite 3.5, modem je XXLPX, Siyah kernel.

Sale preci cu cim izadje zvanicno i kad ti to lepo skuvas :)
Djilkosh_NS koji modem uzimam odavde? :S

Bolje od ovog kuvanog ne može biti.

Nece biti nikakve razlike u sadasnjem Saletovom romu od zvanicnog JB kada izadje?

Paaa, bice sigurno ali svi koji se iole malo bolje razumeju ne vracaju se sa ovog leak-a na ICS. Tu ne racunam Djilkosa :D

Ma nema veze, sacekacu jos (nadam se ) malo :)
Jel moze pomoc oko izbora modema kako bih sredio problem sa dropovima?

I9100_radio_XXLPS_CWM.zip
I9100_radio_XXLPW_CWM.zip
I9100_radio_XXLPX_CWM.zip
I9100_radio_XXLQ6_CWM.zip

mozes i ove da probas...

Paaa, bice sigurno ali svi koji se iole malo bolje razumeju ne vracaju se sa ovog leak-a na ICS. Tu ne racunam Djilkosa :D

Ja volim da cackam, ali moje cackanje probudi mecku na JB-u i onda ode mast u propast :D

Ja sam ga furao do pre par dana, sve je extra osim lock screena i baterije. Ne da je jede nego je zdere. Videh da sad sa ovim kernelom i malo podesavanja ima leka i za to, ali me sad mrzi da se smaram oko toga, tako da cu sacekati official.

Da si napravio backup za 5min bi se vratio na JB, ili obrnuto. :)

Sale, ako sam napravio glupost i instalirao ovu temu preko aroma moda i izgubio notification bar, kako da ga povratim?

Imam utisak da je neko skoro pisao o ovome ali ne mogu da nađem.. Tako da sam ili slep ili lud :)

Naime, kada pustim muziku i zaključam telefon, počne da mi preskače i krči.. Čim samo pritisnem dugme da ga "wake up" odmah prestane.. Ako je neko već pisao rešenje za to molio bih ga da ne uputi na to.. A ako nije, da li neko zna šta mi je činiti?

Na Neat Lite 4.0 sam, sa Dorimanx 7.38

Da si napravio backup za 5min bi se vratio na JB, ili obrnuto. :)

Nije u tome problem. Mogu i sad da ga zveknem bez wipe-a, i da imam sve apps, sa wipe-om svejedno, ne traje to mnogo duze od restore-a, ali me mrzi da se cimam oko toga, saletov neat ics takodje dobro sljaka, tako da mi nije tesko da sacekam 10ak dana i da sve bude u fulu.

Ja imam problema sa hromom, stalno mi nešto trokira. Tipa kliknem na link u tapatalku, krene da otvara, i ako krenem sa skrolujem pre nego što se stranica u potpunosti učita zna da zabode ceo telefon na 10 - 15 sekundi, pa se povrati. Ne znam da li je to do roma ili do hroma.

Vrh Dno