http://www.kupindo.com/Baterije/18853345_Baterija-uvecanog-kapaciteta-za-Samsung-Galaxy-S2
pa dal je ovo realna cena, po e bay-e je 50 e
DD...nesto tu smrdiii
pa dal je ovo realna cena, po e bay-e je 50 e
A nema na 6.0 lampe kada dva puta pritisnes home dugme...sredi bre to![]()
Pa trazili su da to bude u kameri. Jedino da ti uploadujem ne-modifikovanu
Bilo je uključeno, još sam nakon flash-a išao na uključi/isključi/uključi jer znam da zeza ponekada. Išao opet i sada je sve ok, normalno radi...Uključena u settings/lockscreen?
Ovo flešujem iz recovery-ja kao što flešujem rom?
Imam problem od jutros sa pristizanjem poruka, tj obaveštenjem o pristiglim. Ne postoji brojač pristiglih na ikonici za poruke, nema obaveštenja ni na lock screen-u. Je l' imao neko sličnih problema?
Hvala svima koji su glasali, pobedio je. Samo da vidimo šta će dobiti, ako dobije nešto uopšte
Hoce li biti problema ako rknem Siyah umesto stock/apollo kernela?
1. Da, bez wipe
2. Probaj wipe oba cache iz recovery
probaj prvo kernelJooj, logovima se nisam bavio milion godina, tako bih to izbegao, zaboravih proceduru...Podseti me, molim te...
Inace, svestan sam da je do kernela, samo sumnjam da je problem sa losim prepakivanjem, sto kaze Djilke, jer ga i sam wildfear koristi, a i niko drugi na temi se me zali.
Ima par drugih kernela da se proba, ROM zaista ne bih menjao - sem toga, sve je perfektno, i za Samsung generalno ne postoji bolja varijanta, kao tvoj NEAT je.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari