Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Da evo ispravljeno je

v6.0.1 is online
http://goo.gl/5N75kj

changelog
fixed clock in pin/pattern lockscreen - thanks to @Many40
fixed Portuguese language - @Addicted2Speed

Fles roma, pa ce ti biti ponudjeno philZ stock, apolo i apolo light... Imas da izaberes ;)

Hvala :) Kakva su vam iskustva sa ovim kernelima? Našao sam na xda da je Apolo Regular dobar što se baterije tiče, međutim o Philz-u i Light-u nisam našao neke konkretnije informacije? Sale šta kažeš?

Regular ili Light? :d

Nisam uspeo da nađem šta je ww u nastavku BackLight Notification?

I u slučaju da ne budem zadovoljan kernelom i poželim da se vratim na PhilZ, šta Wipe-ujem pre ponovnog flešovanja roma?

Regular imam. To su nivoi undervolta, imaš ih u Apolo configuratoru.
Ww je without wakelock.

Ja flešujem i kernel wipe skriptu, nemam pojma dal treba. Ne škodi :)

ni jednu ni drugu nego originalnu ovo su prevare teske, bacanje para, kolko sam vido niko se ne hvali, jer mozda u startu bude a posle ko zna(i nova ce ti biti extra u startu, sve zavisi ako je koristis), u svakom slucaju ne bih se igrao sa tim, original samo.

Ja pored originalne koristio i ovu Hinorx baterija Samsung i9100 Galaxy S2.
Isto je drzala kao i originalna, telefon se sasvim normalno ponasao, nije bilo pregrejavanja ili nekih drugih anomalija.
Samo da kazem da nisam kupio na KP, baterija dolazi u metalnom kucistu.

I ja drugarici preporucio Hinorx bateriju i ona kaze da drzi kao original, mozda i nesto vise. Burazer ce uzeti ovih dana istu takvu.
Inace ta baterija se prodaje u prodavnici na Zvezdari (ima i online narucivanje) za iste pare a imas i garanciju (kakva god da je).

Sale, flešovao sam najnoviji rom sa Apolo Regular-om, i koristeći telefon od sinoć uvideo sam dva problema.
Prvi, automatsko osvetljenje u uslovima isključenog svetla u sobi nije radilo. Morao sam intenzitet da podešavam klizačem. Kada bih približio senzor sijalici (simulacija dnevnog), opet se ništa ne bi desilo.
Drugi, u kameri nemam zum pomoću Volume Up i Down. Kada sam zadržao Vol Up, fotografisao je.

skini apolo configurator koji sam okačio i na brightness tabu prvi slajder pomeri skroz levo na 0

Sale, flešovao sam najnoviji rom sa Apolo Regular-om, i koristeći telefon od sinoć uvideo sam dva problema.
Prvi, automatsko osvetljenje u uslovima isključenog svetla u sobi nije radilo. Morao sam intenzitet da podešavam klizačem. Kada bih približio senzor sijalici (simulacija dnevnog), opet se ništa ne bi desilo.
Drugi, u kameri nemam zum pomoću Volume Up i Down. Kada sam zadržao Vol Up, fotografisao je.

Pa trazili su da to bude u kameri. Jedino da ti uploadujem ne-modifikovanu

Jedno pitanje, instalirao sam novi AOSP i smanjilo mi se sve (ikonice, font). Nisam siguran da li je to do Nova launchera (a kod njega je koliko vidim icon size zaključan) ili je nešto drugo?

Skini buildprop editor (dobar program ) sa BM pa promeni ro.sf.lcd_density=240 jer je sada nznm napamet oko 160 pa reboot tel.

Sale, dali je bolje (mislim sigurnije) menjati "build.prop" pomoću Root Explorera na način u postu 221 NeatRom http://forum.xda-developers.com/gal...atives/rom-i9100-aosp-neatrom-t2603169/page23
ili pomoću već navedenih programa?
Drugo, pogrešno sam napisao ime program. u prethodnom postu. Treba tražiti " Build Prop Editor" , znači 3 reči, ima 1,72 MB i ocenjen sa 5 pa sam zato uzeo njega.
Radio dosta snjim ali ako je sigurnije Root Explorerom koji korak više nije teško.

Vrh Dno