Nismo se razumeli, treba mi za zadnju kameruJa ne znam šta bi ti bolje, s10(e) telefoni gotovo najbolje rezultate postižu prednjom kamerom
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Ja kupio na Aliju, 2x sam uzimao jer mi se bas svidele. Po 2 u pakovanju. Elem stavio ja jednu, bilo sve super, ma extra, no, odem u jednu prodavnicu i kupim smirg papir, kisa padala i u zurbi stavim u dzep sa telefonom. Izgrebala se ta prva sto sam stavio, i onda je zamenim stavim drugu iz paketa, evo jos je citava, ne odlepljuje se. I onda narucim jos jedan paket, nek se ima. Super su, skoro pa ko fabricka.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Eto meni su sekli monster u radnji i deluju totalno bezveze.Mislim da su bile dve oko 800 dindzi u vipuJa sečem sam u radnji za sebe monster gumirane i legnu super i isto tako super drže i ne vidi se osim isečka oko kamere. Koliko su te u vipu?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ima i do toga ko i kako ti zalepi. U teoriji ne bi trebalo da se dira nekih pola sata, da se lepo uhvati folija. Ali to neće niko da poštuje pa je ja masiram po ivicama 10ak minuta i drži se lepo. I ne mogu sve maske, često je guraju pri vrhu i dnu ekrana. Te tanke iz vipa su bolje za to sigurnoEto meni su sekli monster u radnji i deluju totalno bezveze.Mislim da su bile dve oko 800 dindzi u vipu
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Teksturu ima Matte folija.Meni su uživo te outfitters bezveze. Imaju neku teksturu, nisu neprimetne kao folija koja fabrički dolazi.
Apsolutno, a pored toga uopšte ne štiti od pada telefona.Završava i hydrogel posao što se tiče zaštite od ogrebotina. A investicija 3$. Totalno precenjen ovaj mobile outfitters.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari