Tu imaš sada borbu dve stvari sa samim sobom 🙂. Performanse vs garancija. Pisao sam Samsung Srbija za SD i činjenicu da Snap-a ima u modelima na našem tržištu od strane Samsunga, i pitao ih zašto se plaća više za slabije? Naravno odgovor nisam dobio niti ću ali ima jedna druga stvar tu. Ukoliko dođe do problema sa samim uređajem, dolaziš u problem sa delovima. Ploča mislim da nije dobavljiva nikako, i ako jeste nije zvaničnim putem. Ja sam imao burn-in na S9+ modelu, gde su mi u garanciji zamenili ekran i bateriju, cca ukupna zamena kada bih menjao sam bi bila 28000+5200=33200 rsd, što mu dođe cca 280 evra. Nije mala razlika, bukvalno neki drugi aparat možeš da kupiš, a Samsung nije da nema problema sa određenim serijama amoled ekrana. Ja i na Tab S5E imam problem sa ekranom što me izluđuje, ali nije tema za to. Ništa novo da nemamo najjače chip-ove kod nas, polako je svet počeo da uviđa sve to i vrši se neka vrsta pritiska na Samsung, ali opet kada daješ novac za neku stvar očekuješ full support, a to nažalost kod nas jedino važi za modele sa Exynos procesorom (kada kažem support mislim na zamenu delova i servisiranje).