Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Stigao je jos prošle nedelje na n10+....
Da radi punjac od 25w na S10+, neki put koristi supruga i vidi se razlika....

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Zdravo! Kupih S10 prije 3-4 dana. Prethodno imao S8 tako da mi treba malo da se naviknem na vecu dijagonalu. Sve u svemu odlican telefon. Azurirah na Android 10, pa ne mogu da nadjem onaj klasican SoT. Na ovoj novoj tabeli mora da se sabira po segmentima izgleda.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Kad udjes u Device care,Battery,Battery usage,tu odmah ispod velikih grafikona nalazi se Screen on time.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Stigao je jos prošle nedelje na n10+....
Da radi punjac od 25w na S10+, neki put koristi supruga i vidi se razlika....

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Znam da je stigao za Exynos i tri mreže u SAD, ali nama na Snap i HK tržište još uvek nije.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Stigao je za 9750 hk , potvrdjujem.
De je stigao? OTA? Nigde nisam video da je stigao

Edit: U ovoj temi sam se nadovezao na pricu da je S10 napokon dobio ažuriranje, te sam nekom procenom rekao da će na N10 plus stići za nekih sedam dana.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam naručio snap iz amerike pa videcemo kakav je. Mi ovde u Australiji dobijamo exonos samo :(

Mislio sam iz kine ali negde sam čitao da nema nekih opcija??
A nije bio izašao android 10 kada sam sam hteo da narucim pa sada čekam amerikanca.
A probao sam bio i ajfon xs ali ne ide valjda predugo koristim android...

Koristio sam ga i ja dugo pa presao bez problema na Ios . Nikad sretniji, zbogom Androidu zauvek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koristio sam ga i ja dugo pa presao bez problema na Ios . Nikad sretniji, zbogom Androidu zauvek.

Ja sam probao oko dva meseca i nikako ne mogu da se naviknem i neke opcije nedostaju, ali sto se tiče kako gura i koliko je fluidan to je za drugu priču.

Drago mi je što sam probao i vidio tu stranu. :)

Poslednja izmena:
Naravno, sve teeba probati. Nissm iz prve presao. Probao sam pa nisam mogao jer sam bio oboleo od rutovanja. Kad sam ozdravio, nije vise bilo problema[emoji16]. Nesdostaci su mi manje vazni od stabilnosti i fluidnosti, .

Naravno, sve teeba probati. Nissm iz prve presao. Probao sam pa nisam mogao jer sam bio oboleo od rutovanja. Kad sam ozdravio, nije vise bilo problema[emoji16]. Nesdostaci su mi manje vazni od stabilnosti i fluidnosti, .

Da da ne kažem da više neću probati ali za sada S10 mi je super samo da dodje snap :) sledeće godine ko zna :)
Možda Ios14... :)

Kuku kako srce bateriju ovaj android 10 nije normalno.. jedina mana za sad i to ogromna sto se mene tice

Jako losa baterija. Jedva izvucem 3h sot.
Mada telefon je tek 2 dana star, odmah ponudio update na 10ku.
Mozda mu treba malo vremena da dodje k sebi...

Kad apdejtujete na androud 10 uradite obavezno factory reset jer nakon toga on opet 7 dana radi ono vezano za upotrebu telefona u baterije tj. optimizaciju (zaborav8h kako se ono tačno zove). I ja sam se bio razičarao dok nisam uradio FR. Sad je sve ok. Čak izvlači i više nego na Pie. Ne nešto značajno više, mada je bolje čini mi se.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

I bixby da se isključi obavezno. Adshell i izbriše se fino, a da i kao što reče Goxy factory reset.

Ja sam ga uzeo prije par dana. Odma update na Android 10. Nemam problema. 5h izdrzi intenzivne upotrebe(igra neka, drustvene mreze, youtube...). Sinoc mi je youtube ostao ukljucen, uh SoT. Vagam da li da radim reset, nikad ga nisam radio posle apdejta. :thinking:

^ reset nije obavezno ali je preporuka, posle velikih update kao prelaz na A10 bolje ga je uraditi. Kad su mali update obicno se uradi samo wipe cache.

@goxy drug ja sam prije na snap izvlacio SOT 9h i to bas zestoke upotrebe cijeli dan, cak mi je rekord bio 11h,napravio sam odma juce posle updejta factory reset,nozda je zbog toga sto kaze @lemaja da bateriji oper treba ono svoje da odradi pa ce se vratiti na staro

^ meni je prvih 5-7 dana baterija bila slabija posle ubacivanja A10. Posle toga kad se slegne ceo sistem i baterija se vrati na normalu.

Onda ga drzim na desetku jedno 5-6 dana da vidim sta se desava sa baterijom pa cu reset posle.

S10e, na android 10 sam od kako su ga pustili, nije rađen hard reset.

5b556b97735a5b0fc1769ce1773813ed.jpg

Tapatalk pro using S10e

Kad apdejtujete na androud 10 uradite obavezno factory reset jer nakon toga on opet 7 dana radi ono vezano za upotrebu telefona u baterije tj. optimizaciju (zaborav8h kako se ono tačno zove). I ja sam se bio razičarao dok nisam uradio FR. Sad je sve ok. Čak izvlači i više nego na Pie. Ne nešto značajno više, mada je bolje čini mi se.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Oprostite, ali ne mogu da vam opisem koliko je tuzno a u isto vreme i smesno, kako svaki veci update na samsungu mora hard reset kako bi sve "leglo".

Fanboys no hard feelings.

Ne mora, ja nisam uradio i ne primecujem nikakve manjkavosti..

Pa jeste. Doduše ima i najmanju bateriju.

Tapatalk pro using S10e

Oprostite, ali ne mogu da vam opisem koliko je tuzno a u isto vreme i smesno, kako svaki veci update na samsungu mora hard reset kako bi sve "leglo".

Fanboys no hard feelings.

A kad je to svaki veci update? Kad se prelazi sa A9 na A10. Kad dolazi svaki mesec update nema potrebe to raditi

Ja nisam radio hard reset i kida kako radi android 10 tka. Baterija extra , dualsim snap. Ali najvise sam odusevljen kako sad fingerprint reader radi. Kida , znaci duplo brze.

Ja nisam radio hard reset i kida kako radi android 10 tka. Baterija extra , dualsim snap. Ali najvise sam odusevljen kako sad fingerprint reader radi. Kida , znaci duplo brze.

Ja nemogu da dočekam snap da mi dodje :) ja sa exy izguram 4 sata sot ali standby ubi bateriju

Vrh Dno