Probaj holey light, super je ide samo oko pilule u bojama aplikacije,mozes da biras efekat kako ce svetleti,kao na edge display-uIma li naznaka da će Samsung implementirati neki sistem LED notifikacija tipa "Led me know", koja btw, proždire bateriju?
Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
Gde si uzeo taj wireless duo ?Kupio pre par dana onaj novi original Wireless Duo punjač, pa čisto informacije radi - napunio ga je od 24% do 100% za tačno 2h 04min.
Ja zadovoljan - ovo je više nego duplo brže u odnosu na Wireless punjač koji sam kupio pre dve godine, koji je punio od 10% do 100% za 4.5 - 5 sati.
U toj radnji koliko sam video i dalje nemaju ovaj novi wireless duo već onaj od prošle godine koji pridaju za 11.990 RSD. A pun ga je KP za 70e.U radnji na G.
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Official Samsung. Ima na ebayu. Dobiju se 2 u pakovanju sa krpicama i stikerima.Ogrebao sam foliju, sad mi bode oči. Ima li neko predlog za pouzdanu drugu foliju kojoj radi čitač otisaka?
Gde si uzeo taj wireless duo ?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari