Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Nije dobio, već preprodaje isti ovaj sa Alija, po dvostrukoj ceni.

Ti su mi najzesci sto kupe sa Alija za neku smesnu cenu a udare kod nas duplo.
Ko da mi ne znamo sta je Ali.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Pa polovina ljudi i ne zna, a kad uporede sa cenama u WW, GT, CT budu u fazonu ovo jeftinije na kp tamo ću da kupim. Za polovinu Srba Ali je idalje špansko selo, budimo realni. Mnogi ni kp ne veruju i neće da ga koriste, kamoli Ali.

Ima li naznaka da će Samsung implementirati neki sistem LED notifikacija tipa "Led me know", koja btw, proždire bateriju?

Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk

Kad bi uradio da se ekran upali kad stigne notifikacija?

Ima li naznaka da će Samsung implementirati neki sistem LED notifikacija tipa "Led me know", koja btw, proždire bateriju?

Probaj holey light, super je ide samo oko pilule u bojama aplikacije,mozes da biras efekat kako ce svetleti,kao na edge display-u

Poslednja izmena:
Ja definitivno radim nesto pogresno sa telefonom i baterijom.
Drugi dan na S10e i ista situacija kao aa S10. Ceo dan sam bio na putu i minimalno koristio telefon.

Telefon je na optimised modu baterije i skoro sve aplikacije na sleep modu.

Ove brojke su za mene porazavajuce..
d62ae5d829900862b6deade60bc9e0d9.jpg

Poslednja izmena:
Teraju te da predjes na s10+, takva je politika :D
Salu na stranu, sLJamsung je to, u stanju su da puste apdejt, gde ces dobijati i 1h SOT-a dnevno...

P.S. ja ovakve rezultate dobijam na s5+, star 5 godina :)

Poslednja izmena od urednika:
Ako je telefon bio sa tobom a ti si putovao ovakva baterija nije čudna , konstantno skakanje sa bazne stanice na baznu stanicu ,delovi bez signala i sa slabim signalom itd itd. To su situacije u kojima je exynos verzija galaksije brutalno loša

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nesto bicikla, verovatno ce update za par dana pa ce prestati.

Jel moze neka preporuka za servis gde bih mogao da odradim otkljucavanje sa americke mreze.
Moze na PM da izbegnemo reklamiranje.
Hvala unapred.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Moglo je komforno i 6h SOT-a, nenormalno drži od 30% do kraja...

796cba16fbd5789c7c9b5e63ed91bfcd.jpg

Onda ja definitivno nesto pogresno radim.
712328bd71eb8953661f2b40dcc5551e.jpg

Ja sa 2 kartice i na 4g mucenje signal po bg jedva 5 sot na gurke :) naravno..60 4g 40 wifi tokom dana

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vidim na KP jedan S10e zaključan na t-mobile, SD verzija. Je l se može to otključati kod nas, nisam u toku?

Da može, taj prodavac bi ga već otkjučao(ne mislim lično on, već u nekom servisu).

Novi apdejt malopre

Kupio pre par dana onaj novi original Wireless Duo punjač, pa čisto informacije radi - napunio ga je od 24% do 100% za tačno 2h 04min.

Ja zadovoljan - ovo je više nego duplo brže u odnosu na Wireless punjač koji sam kupio pre dve godine, koji je punio od 10% do 100% za 4.5 - 5 sati.

Kupio pre par dana onaj novi original Wireless Duo punjač, pa čisto informacije radi - napunio ga je od 24% do 100% za tačno 2h 04min.

Ja zadovoljan - ovo je više nego duplo brže u odnosu na Wireless punjač koji sam kupio pre dve godine, koji je punio od 10% do 100% za 4.5 - 5 sati.
Gde si uzeo taj wireless duo ?

U radnji na G.

Hvala,pogledacu

U radnji na G.

U toj radnji koliko sam video i dalje nemaju ovaj novi wireless duo već onaj od prošle godine koji pridaju za 11.990 RSD. A pun ga je KP za 70e.

EP-N6100-TBE? Moja greška onda, mislio sam da je to najnoviji model.

Evo da se i ja pridruzim,
uzeo sam juce S10e, presao sa S7 i cudo kako mi za telefon istih dimenzija osecaj da je veci zbog veceg ekrana.
jos uvek ga podesavam i navikavam se na touch navigation komande posle fizickih na S7 kojih sam bio fan.
Ukratko utisci, telefon je dosta brzi od S7, prosto leti. baterija mi je za sad izgurala ceo dan sa 37% do sad uz dosta nekog cackanja i podesavanja ali bez interneta.
Treba malo vise vremena da bih doneo neki zakljucak, ali je drasticno bolja od mog vec oslabljenog S7 kog sam puni dva puta dnevno uglavnom.
Kamerom se jos uvek nisam pozabavio ozbiljno, ali za sad par nekih fotki koje sam opalio... nista narocito, nikakav Wow u odnosu na S7, bolji je dynamic range ocigledno,
bolje kontrolise svetlo i senke ali sa ostrinom ponekad kuburi. Ali opet treba vise vremena i slika za neki dalji sud.
Ekran drzim na normal za sad, vivid mi deluje malo preterano nerealno sa bojama. Ima puno zanimljivih i korisnih opcija za gestures i shortcuts koje jos uvek prilagodjavam svojim potrebama.
Toliko za sad, ako vas zanima nesto odredjeno u vezi S10e pitajte pa cu se potruditi da probam i odgovorim, posto vidim da nema bas puno vlasnika E verzije ovde na forumu- ili bar ne pisu puno o njemu.

Kakve su vam Galaxy Buds? Isplati li se upgrade sa Level U Pro? Za trening i casual slusanje muzike.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ogrebao sam foliju, sad mi bode oči. Ima li neko predlog za pouzdanu drugu foliju kojoj radi čitač otisaka?

Ogrebao sam foliju, sad mi bode oči. Ima li neko predlog za pouzdanu drugu foliju kojoj radi čitač otisaka?
Official Samsung. Ima na ebayu. Dobiju se 2 u pakovanju sa krpicama i stikerima.

Nazad
Vrh Dno