Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ne volem nista dual.

Ja imam usa verziju, i stvarno mi nedostaje dual sim. Jer provodim 40% vremena u Srbiji godisnje, a zbog posla moram da imam stalno upaljen usa broj, i onda moram 2 telefona da vucaram sa sobom.
BTW nisam imao nista protiv ove pilule na 10+ sve dok nisam uzeo telefon. Ne smeta ona u aplikacijama sem YouTubeu. Koja je poenta da se izbaci crni prostor gore samo da bi sada bilo softverski crnilo iznad pilule. Znaci apsolutno neiskoriscen prostor, nista nema u tom delu iznad pilule, mogli su bar pilulu da stave u sam vrh da nema tih par milimetra lufta.
Sad je cak i vece crnilo nego da su ostavili kao na S9.
Glupost totalna od strane Samsunga. Pogotovu sto sam ostao bez led notifikacija sada.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
E, onda ne bi bila pilula vec samo necentriran notch [emoji3]

Sad ce svima da nam upadaju na telefone jer smo toliko bitni da im trebaju nasi podacii,sto se uzbudjujete oko otiska i face unlock bitno je da radi posao,taj ko hoce da vidi sta vam je u telefonu uradice to na drugi nacin

Jel se desava nekome da s vremena na vreme kada ugasite WiFi, telefon neće da aktivira mobile data automatski? Primetio sam da mi se to povremeno desava nakon ovog zadnjeg update-a.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Jel ti uključeno ovo u dev settings?
Screenshot_2019-04-08-14-40-18-907_com.android.settings.jpeg

Nije. Nisam to nikada do sada palio, jel ima uticaja na bateriju?

Nem pojma, meni je to po default-u upaljeno.

Sad cu da uključim pa cu pratiti situaciju. Hvala [emoji6]

Kada cenite da će krenuti drugi talas akcijske prodaje?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To i ja cekam da vidim sta ce biti na poklon [emoji23][emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Preko su vec poceli da spustaju cenu ,kacio sam, mislim da je bilo 180 usd niza cena

To sam video, nego čekam da vidim ovde kod nas... ide uskrs, trebalo bi nešto da bidne.

Naravno sad im je vreme,cekaju mesec ,dva i onda ide nova tura ,naravno uvek bolja od prve u preorderu

Možda galaxy watch daju na poklon. Ali to tek pred note 10 kao prošle godine.

Jel se desava nekome da s vremena na vreme kada ugasite WiFi, telefon neće da aktivira mobile data automatski? Primetio sam da mi se to povremeno desava nakon ovog zadnjeg update-a.

Isti problem imam od pocetka.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ima li neko utisak da je default screen protector sto dolazi sa S10+ uzasan?

Telefon nosim u dzepu, uvek bez kljuceva i ostalih predmeta, ne zakacim na onu 'nitnu' na farmericama itd, a zapazio sam baas finih par ogrebotina na prednjem staklu.
Planiram zameniti protector, jel neko vec imao ovakve avanture?

Isto vazi i za zadnje staklo, stim sto su to male ogrebotinice koje se na suncu vide samo, al ponovo, ne koristim ga nista drugacije nego S8+, koji mi se cini da je 'cvrsci' bio :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Sada sam baš poredio za provajdere kod koga je najisplativije da se uzme (S10 128) i opet je mučeni Telekom najpovoljniji. Sa sve nekom normalnom tarifom ispadne oko 140k, što je opet za oko 30k skuplje nego preko oglasa + tarifa s popustom.

Pa eto ako se neko razmišlja da zna

Po kom kursu ti to racunas, eno ih 650-670e koliko hoces

Ima li neko utisak da je default screen protector sto dolazi sa S10+ uzasan?

Telefon nosim u dzepu, uvek bez kljuceva i ostalih predmeta, ne zakacim na onu 'nitnu' na farmericama itd, a zapazio sam baas finih par ogrebotina na prednjem staklu.
Planiram zameniti protector, jel neko vec imao ovakve avanture?

Isto vazi i za zadnje staklo, stim sto su to male ogrebotinice koje se na suncu vide samo, al ponovo, ne koristim ga nista drugacije nego S8+, koji mi se cini da je 'cvrsci' bio :)

Isto je i kod mene, brzo se grebe zastitna folija napred, pozadi jos uvek nemam nikakvih ogrebotina. Sto se folije tice, odlicna je za koriscenje, lep osecaj pri dodiru, lepo je postavljena na telefon, ali se brzo grebe...

Kod mene folija nema nijedne packe.

Bez futrole će se svaka ogrebati. To joj i jeste funkcija, da se ona grebe,a ne ekran.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno