Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Reci drugaru da prebaci mod ekrana na vivid, i u advanced settings neka pomeri slider na levo do kraja za zelenu i crvenu boju pa vidite kakva je bela boja .

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Sve smo probali i on se zaprepastio,ja i nemam neki vid [emoji3]ali on ima perfektsn i bio u cudu

To samo ovde moze da se procira da je ekran na huaweiu bolji, i nigde vise.

Poslednja izmena:
Baš će neko ko je spreman da izdvoji toliko love za Samsung uzeti Huawei/Apple jer mu je bela malo žućkasta. Kad odnos exynos vs snapdragon, fake boje na kameri i bubulja(e) nije utacao, neće ni belkasto žućkasta bela boja.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Da se upišem i ja u temu. Htedoh P30 Pro, ali sam se igrao sa koleginicinim S10, pa prevagnuo na Samsung stranu (ponovo).
224679c585a663eef7cd799fc1fb25f8.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Neka je sa srecom saborac :D

Edit: da li ja to vidim vakuuum ? o_O
Znam da samo plus varijanta ne dolazi sa vakum pakovanjem.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Da, vakuum. Pita me sinoć u Telesmoru da li hoću da ga otvori i podesi - šta ti pada na pamet? [emoji16]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

I ja se dvoumio izmedju s10+ i p30 pro ali prevagnuh na samsung. Posle 6s i 16gb predjoh na 128gb. Videcemo jos autonomiju baterije ali posto sam user koji je non stop na telefonu zbog prirode posla nadam se celodnevnom guranju.. ako pretekne i dan posle odlicno.inace punjac mi napuni sa 8 na 100% za sat i 36 minuta.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Neka je sa srecom saborac :D

Edit: da li ja to vidim vakuuum ? o_O
Znam da samo plus varijanta ne dolazi sa vakum pakovanjem.

I moj je bio u vakumu.
Baterija je ipak i više nego zadovoljavajuća, 2 dana izgura kao od šale, a nekih 5 sati ekrana....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jel svima stigao mail kao potvrda da je prihvacena registracija za slusalice? Evo meni vec 15-ti radni dan nista nije stiglo, sem onog maila da je registracija primljena.

Jel svima stigao mail kao potvrda da je prihvacena registracija za slusalice? Evo meni vec 15-ti radni dan nista nije stiglo, sem onog maila da je registracija primljena.
Ni meni nije stigla, a registrovao sam se 10.03., ali su mi telefonski potvrdili da je prihvaćena.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

+1

Ni meni nije stigla, a registrovao sam se 10.03., ali su mi telefonski potvrdili da je prihvaćena.

Zvao sam i samsung, uzeli podatke, zvacemo vas i oni cute. Moracu opet da ih zovem... Krajnje neozbiljno se ponasaju

Jel imao neko problem pri registraciji za osiguranje od loma ekrana? Izbacuje mi da imei nije validan i ne mogu da izvršim registraciju. Kontaktirao sam samsung ali još uvek nisam dobio konkretan odgovor sta dalje.

@drakenzen i Peca je rekao u recenziji da samo plus varijanta stize bez vakuma, takođe i meni... bas cudno.

Meni je stigla potvrda da je prihvaceno i do kada ce biti dostavljene.

Poslednja izmena:
@drakenzen i Peca je rekao u recenziji da samo plus varijanta stize bez vakuma, takođe i meni... bas cudno.

Meni je stigla potvrda da je prihvaceno i do kada ce biti dostavljene.

Zavisi od uvoznika. Mts je uvoznik za Samsung u mts-u dok je npr. Roaming uvoznik za Huawei u mts-u. Moj + nije bio u vakuumu ali je imao onu sealed nalepnicu.

Ko zna, baš sam sad proverio i napravio sam fotku kad sam ga kupio i vidi se da je u vakumu, dok sat nije bio u vakum pakovanju.
Takodje galaxy buds su stigle u vakumu.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jel presao neko sa Xs Max na S10+ verziju mozda pa da uporedi bateriju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imao ja Xs Max. Bolja baterija na 10s+.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

S10e ima bolju bateriju od xs max, s10+ mora biti još bolji.

To je onda fantasticno, zahvaljujem.

Ove AKG sluške su fenomenalne. Pamtim ih od S8 modela, ovo je priličan ugrade.

Meni su one odlicne idalje ih koristim gde mogu :)
Znam da ima boljih itd ali za fabricke kije stizu u kutiji su sjajne.

Ove AKG sluške su fenomenalne. Pamtim ih od S8 modela, ovo je priličan ugrade.

Kada ih stavim posle focal koje koristim, dođe mi suzu da pustim, pritom mi zvuk deluje praznije od proslogodisnjih crnih na 9+

Koja boja je po vama najlepsa? Samo sam crnu video uzivo i bela sa slika/videa mi se mnogo vise svidja. Zelena nema izlozena nigde...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Aprila imamo u DE preko Corporate Benefits popust za S10, koji je 710 eur, a 30% na s10+, nisam video kolika je cena.

Pocela je cena da dolazi na blago razumniji nivo.

Vidim ima i jevtinije.
acd463aa35acaff4d343d68d92a41972.jpg

Poslednja izmena:
Koja boja je po vama najlepsa? Samo sam crnu video uzivo i bela sa slika/videa mi se mnogo vise svidja. Zelena nema izlozena nigde...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Upravo prizma zelenu uzeo - perverzno dobro izgleda. Mislim da se crna već svima smučila, prizma plava je isuviše tamna, prizma bela mi nije loša, gledao sam je kod koleginice, ali mi je zelena najlepša.

Nazad
Vrh Dno