Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Stvarno tražite dlaku u jajetu.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Da li je neko testirao kako radi live focus na s10e? Kakvo je zamucenje na portretima? na s9+ sam zadovoljan..

Brzo pada cena za S10 seriju. S10e dosao vec na 550e ovde, s10 pocetna 650e.

@kolega čovek je u Irskoj

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nije Samsung dovoljno platio. Otvoriće se za s11. [emoji16]

Evo mi u Samsungu rekoše da je registracija za sluške validna i da je obrađena i da je sve ok ali da ne znaju kada će to potvrduiti emailom jer valjda čekaju da odrade sve pa da pošalju svima. Rok za email je 3 nedelje od datuma prijave, tako da je to ponedeljak valjda, u mom slučaju.

Aj molim te posalji mi kako si ih kontaktirao (broj) da vidim sta se desava... Moze i na pm

Danas mi komsija preko nekih veza dobio slusalice, isprobali ih, i pravo da vam kazem nemojte se sekirati, kad god dobijete dobro je, muzika, sviraju lose fali basa, supalj zvuk, srednji prenaglaseni, visoki povuceni, cak losije od onih losih akg sto se dobiju uz njega, ali najveci problem je razgovor sa njima, derao sam se ko manijak po stanu d abi me sagovornik koliko, toliko cuo, prodaju se po 130e relno vrijede 30e, bolje rade jabra, ili cak acme bezicne od njih, sad ami je drago sto sam umjesto njih dobio godinu osiguranja za ekran, vise mi to vrijedi, zica je zakon, imam neke jbl stare dok ih jos nisu kupili kinezi sviraju 100x bolje od ovih, ili onih nazovi akg, bas sam se razocarao, inace imam vrhunsku hi-fi opremu pa znam sta je zvuk, i sta treba kako d azvuci, malo se da korigovati sa equalizerom, ali nije to to.

Jel kasno da se sada registruje za slusalice?

Mate20 Pro

Kod nas je registracija isla 7 dana od dobijanja mobitela u prednarudbi, vjerovatno je, i kod vas tako

Danas mi komsija preko nekih veza dobio slusalice, isprobali ih, i pravo da vam kazem nemojte se sekirati, kad god dobijete dobro je, muzika, sviraju lose fali basa, supalj zvuk, srednji prenaglaseni, visoki povuceni, cak losije od onih losih akg sto se dobiju uz njega, ali najveci problem je razgovor sa njima, derao sam se ko manijak po stanu d abi me sagovornik koliko, toliko cuo, prodaju se po 130e relno vrijede 30e, bolje rade jabra, ili cak acme bezicne od njih, sad ami je drago sto sam umjesto njih dobio godinu osiguranja za ekran, vise mi to vrijedi, zica je zakon, imam neke jbl stare dok ih jos nisu kupili kinezi sviraju 100x bolje od ovih, ili onih nazovi akg, bas sam se razocarao, inace imam vrhunsku hi-fi opremu pa znam sta je zvuk, i sta treba kako d azvuci, malo se da korigovati sa equalizerom, ali nije to to.
I ja delim sličan utisak. Ništa posebno su ove slušalice.
Lepo su ih upakovali i to je sve, bolje se čuju ove što već idu uz telefon ako su one uopšte merilo bilo čega....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Aj molim te posalji mi kako si ih kontaktirao (broj) da vidim sta se desava... Moze i na pm
Imaš broj podrške u Galaxy Members aplikaciji

Samsung je dao tu jezivu lovu za Harman International Industries $8 billion!

[email protected]

Ovde saljete poruke direktno likovima koji nam resavaju odobrenja itd itd.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Posalo sam im, i to nekoliko. Prave se mrtvi.

Sutra cu da ih zovem, posto verujem da danas ne rade sigurno (jer kako se ponasaju preko radnih dana kao da ne rade, danas mislim da je Sizifov posao)

Nema svrhe slati poruke jer vrlo retko odgovaraju. Samo poziv.

Uopste mi se ne svidja taj novi koncept prodaje novih premium modela sa “poklonom” na pocetku.

Ne bi li naglasili koliko su premium, odvale cenu za koju znaju da slabo sta mogu prodati, i onda dodaju neki poprilicno vredan poklon ne bi li ljude motivisali da ih kupe. Kupci se ili vode time da ce poklon prodati i time umanjiti cenu ili da su prosto dobili nesto od 150-200eur da su telefon zapravo manje platili. Uglavnom zavrse sa necim sto im bas i ne treba.

Vrednost ovih poklona primetno vremenom raste, pokloni cak nekad vise nemaju ni neke veze sa samim telefonom, nisu ni iste marke kao telefon.

Nesretni Huawei u Ch uz novi P30 Pro daje Sonos One box od 250 eur, nidje veze.

Ocekujem da ce uz sledeci model da dele gratis Bosch zamrzivace.

Nakon sto akcija kupovine sa poklonima istekne, jednostavno spuste cenu telefona, cak i za vise nego sto je poklon kostao...

Mnogo bi bolje i jednostavnije bilo da ti pokloni ne postoje, a da cene budu kakve treba sa budu.

Skroz se slazem sa tim :(

laza ns@ jeste, ali na taj nacin oni iz pozadine pumpaju cene, i pripremaju cenovni teren za buduce generacije. Zamazu oci ljudima sa poklonom i ljudi kupe. Cena sa strane raste i eto profita. Njih taj sat, zvucnik, slusalice ne kostaju ni 20. Huawei ce jos malo Kiu da deli uz Mate i P . S druge strane bolje nego da ne daju nista kao Apple, a da opet budu 1000+e :)

Pakao od cijena, evo i P30 pro je 1050eur. Videćete na jesen kad iPhone bude 1500.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Nije bolje, Apple te cene zato zadrzi narednih 12 meseci i time cuva i vrednost polovnih telefona.

Npr, M20 Pro je krenuo po 1000, tri meseca kasnije on se prodaje u radnji po 750. Pa taj polovan vec tesko moze da se proda po 500-600, izgubis 50% za par meseci.

S druge strane Xs nov kosta koliko i pre 6-7 meseci, polovan ide 10-20% ispod toga, a tako ce i ostati do izlaska novih modela.

Neverovatno je, ali za entuzijaste koji telefone menjaju svake godie, ili cesce, Apple je postao jeftinija varijanta.

Pa tako je oduvek, nista cudno. I ranije je Apple najmanje gubio na ceni. Ali mislim da je o tome suludo raspravljati.

Ali Apple moras da mazis i pazis, i zoves ga Djole, a onda se nadas da Djole nece VIDETI boginje nekog klinca sa drugog kraja sveta u vestima, inace ode cena :)

Nije bolje uopste. Pametan ce cekati realan pad cena, kupiti proveren proizvod kroz godinu dana za ne bas malu sumu, ali 3x realniju nego sto se inace prodaju (ja cekam da telefoni mogu da se nadju za 300e ili prosto ne upgradujem).
Ne ispitujem, nisam beta tester kompanija, niti uzimam kredit da bi ja pomagao firme koje imaju desetine milijardi dolara u kesu :)

Vrlo prosto.

Pa niko nas ne bije po usima da kupimo,slazem se u potpunosti ali na nama je izbor

Nazad
Vrh Dno