Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

I ja potpisujem da ovo jede bateriju, mogu da se kladim u to.
Iskreno besmisleno je ovo rešenje, meni treba nešto što će da bude prava led notifikacija i što će stalno da svetli a ne ovo 5 sekundi nakon što stigne nešto...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Naravno, nema poente. Sve dok Samsung ne odluci da sredi to nekim updateom od toga nista nece biti, ovakve apk su beskorisne.
Ceka se potez Samsunga.

Pa probaj i javi utiske ljudima, koliko vidim apk je free a ne treba rut niti bilo šta slično + čovek objasnio sve step by step..

Lično kontam da će da ždere bateriju poprilično, baš kao i aod što je vremenom počeo!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne jede nista. Ja sam je koristio bas dugo na note9 i super je radila. Stock edge lighting app ne radi sa mnogo aplikacija pa sam sa njom uspeo da namestim da radi bukvalno za sve koje sam hteo.

Sent from my MIX 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@SretenBG na note nisi imao punch hole ;) Mada kada sam skontao da radi samo par sekundi i onda dugo pauzira, ovo mi je totalno beskorisna app.

Može da se namesti za Edge lighting, a sada je dodao opcije za punch hole ocigledno. Može da se namesti beskonačno ko to želi, ne mora samo par sekundi.

Sent from my MIX 3 using Tapatalk

Malo pre mi je stigao mail da su odobreni podaci za buds. Btw, ne planiram da ih prodam, sto je nekima ovde bio iz nekog razloga legitiman razlog da ih ne dobijemo mi iz preordera.
4216128d646dc303fe6fc8d63153e9d2.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Odlično, to je bitno. Ne znam zašto su meni poslali ranije. Neka druga firma ih salje, a ne samsung direktno... Najkasnije bi trebale biti kod mene u ponedeljak.

Meni niti su poslali mail niti su mi odgovorili, a u ponedeljak mi rekoše pozvaćemo vas danas, najkasnije sutra. Moram ih ponovo zvati.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Drugari, AOE aplikacija radi ok po meni

- troši otprilike kao jedno slovo na AOD-u
- može da se namesti da notifikacija traje 58sec a posle minut da ide reminder i tako ukrug dok ne pročitam
- može da radi zajedno sa AOD-om ali njegovim, izaberu se neki satovi pa to bude umesto standardnog AOD-a dok traje notifikacija

Dobio sam ugovor za osiguranje. Još samo Buds i da se završi ova bitte warten agonija

Sredice to koliko toliko sa nekim update-om i to vrlo brzo, tj morace tera ih konkurencija

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Moje misljenje- koliko god da srede, tesko da ce biti na nivou p30 pro, slike su prosto perverzija, brutalan posao su uradili sa kamerama i senzorima.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

^
“From a purely display-geek and professional calibration-driven point-of-view, however, the iPhone XS is still the superior display package, with textbook ISF calibration at any white level with the least drive variance, superior shadow rendering/black clipping and subpixel response time control, and the company leader in color management support and understanding in colorimetry, receiving the higher A+ grade.”

Svaka cast XDA na objektivnosti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

We’ve received information that suggests that the Exynos and Snapdragon S10 variants have different panel calibrations. This review will cover the Exynos variant. I will look into the differences with the Snapdragon variant and hopefully create a revision.
Ne zaboraviti ovo :)

Jeste, za dva dana je čovek ustanovio...kod samsunga tek posle 10 ili još bolje 15 dana počneš da dobijaš realnu sliku stanja kada je baterija u pitanju.

\"Stefan1995\" je napisao(la):
Moje misljenje- koliko god da srede, tesko da ce biti na nivou p30 pro, slike su prosto perverzija, brutalan posao su uradili sa kamerama i senzorima.Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Po cemu perverzija, bolje nocne slike, i malo kome potreban zum, nocne skike se daju dotjerati s aupdateom, i nadam se ne onako nerealne kao na huawei telefonima, imas uporednih testova kamara, svud ase vidi d aosim navedenog samsung ima bolje slike po danu, ljepse boje, dinamicki raspon, prednju kameru, video, stabilizaciju, jednostavno kompletniji uredjaj, jos da dodaju nocni mod, mada, i ovako je skroz ok,

Imao sam note 9, i mate 20 pro (prodao radi sugavog ekrana) evo 15 i vise dana koristim s10+, definitvno bolja baterija nego na n9, mate je imao malo bolju, ali mate ima uzasno agresivan power menagment koji ti pogasi pola telefona, plus softwer mu je uzas, nikako se nisam mogao naviknuti na emui (imao p20 pro, i mate 20 pro) samo d aspustis zastavicu sa obavjestima trenaju ti ruke ko u majmuna, isto je sa uklizavanjem u aplikacije, ali nakon problema sa displeyem, i jos nekim stvarima, ne vise huawei

To bi isto bilo kao kada bi rekao nikad vise samsung posle note 7, ja posle imao i s i n seriju,greske se desavaju,idemo dalje

^^ovaj gore post, kao da čitam identičan od jednog drugog člana pre mesec dana otprilike!

Evo mi u Samsungu rekoše da je registracija za sluške validna i da je obrađena i da je sve ok ali da ne znaju kada će to potvrduiti emailom jer valjda čekaju da odrade sve pa da pošalju svima. Rok za email je 3 nedelje od datuma prijave, tako da je to ponedeljak valjda, u mom slučaju.

dule2303, da greske se desavaju, ali na mobitelu od 1000e da ekran pozeleni za 15 dana, i to se desava na 4 promjenjena modela, to nije greska, to je skart

Goxy, ne znam kod vas, ali u sarajevu isporuka slusalica ide od 15.04 do 31.04, ne prije

Bice to sve ok, isto kao i sa satom samo su trebali prvo da obezbede kolicinu dovoljnu za poklon i da daju sa telefonom a ne ovako

Izgleda da je samsung prodao mnogo više u preorderu nego što je očekivao i da je tu nastao problem.....
Stigle su danas slušalice ali ću ih pokupiti sutra pošto danas sam na poslu do 6 a pošta naravno do 6 radi.....
Da nisam toliko vezan za note seriju uzeo bih sutra sebi jedan s10, zaista kompletan telefon. Najviše me oduševila wide kamera, može svašta da se napravi uz malo mašte, jeste da imaju problem sa distorzijom na krajevima fotografije ali mislim da će neki naredni update to rešiti....

dule2303, da greske se desavaju, ali na mobitelu od 1000e da ekran pozeleni za 15 dana, i to se desava na 4 promjenjena modela, to nije greska, to je skart
Sve su to škartovi pa i ovo... Šta je sa Note 7? Zamalo izginuše ljudi. Ne može bez problema kada štancaju telefone na svakih 3 meseca. Huawei je dobar - nemoj tako
Vidim čitao si temu od početka...

Bone Collector, slazem se, ali samsung je povukao note 7 ovi hladno nastavili d auvaljuju ljudime marsovske telefone, meni tek cetvrti bio podnosljiv, i odmah otisao u oglas, pa kupio redmi note 7 do izlaska s10+, nazalost nisam imao lovu u prednarudbi pa sam ostao bez slusalica (koje mi realno ni netrebaju), ali sam dobio godinu osiguranja na displey pa placam u slucaju loma samo 25%, i to je nesto

Naravno da su povukli kad je telefon znao da se samozapali, porediti to sa hulkom koji mnogi nisu ni primecivali, je krajnje glupo.

Jedno je bezbednosni rizik, drugo je feler ekrana koji ni ne ometa telefon u radu, kamo li ugrozava bezbednost na bilo koji nacin. Naravno da treba reklamirati svaki felerican uredjaj, ali ovo poredjenje je apsurdno.

ivanbass1, ti ocito nisi dovoljno upoznat sa hulkom, sta ba ne ometa, uzas zivi, das 1000e dobijes smece od ekrana, i jos se peglas mjesec i kusur mijenjajuci 4 puta, da su korektni povukli bi sve, i zamjenili boe ekranima, to kome ne smeta taj je lud, necu za 100e takav ekran, a ne za 1000e

Nazad
Vrh Dno