Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
NeKakvo je stanje na kraju sa FP senzorom? Da li bilo koja folija ili staklo radi s njim ili ne?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
NeKakvo je stanje na kraju sa FP senzorom? Da li bilo koja folija ili staklo radi s njim ili ne?
Od stakla samo whitestone, a za folije mislim da sve rade posao.Kakvo je stanje na kraju sa FP senzorom? Da li bilo koja folija ili staklo radi s njim ili ne?
Ti mozes da daš svoju pretpostavku a ne da sve ljude stavljaš u koš preprodavaca. Sraman post. Imas ovde ljudi bato koji ne jedu 12 meseci žu-žu da bi kupili telefon.Ma brt to je uzas. Kapiram da ih ovde svi jure zbog prodaje..
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Takođehttps://www.sammobile.com/2019/03/25/galaxy-s10-in-display-fingerprint-reader-gets-better-with-time/
Ja sam i sad zadovoljan
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Ti mozes da daš svoju pretpostavku a ne da sve ljude stavljaš u koš preprodavaca. Sraman post. Imas ovde ljudi bato koji ne jedu 12 meseci žu-žu da bi kupili telefon.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Meni se desava da kada mi je koza suvija ili naelektrisana, nisam siguran, da nece da prepozna FP (ne S10, ali generalno Samsung, mada i drugi telefoni, ali ne koliko Samsung).Nasao sam se sa jednim deckom oko kupovine neke druge stvari, i on ima s10+, telefon je mnogo lep ali previse lagan, njemu otisak prsta radi super i nema problema, tako da je sve stvar u pristupu i nacinu koriscenja, takodje kaze da je baterija vrhunska i da je to najbolji telefon koji je imao do sad, koliko se secam presao je sa p20pro. Pilulica u svakodnevnom koriscenju kaze da je skroz ok i da je ne primecuje.
Ne znam da li sam ja zeznuo nesto, ali svaki put kada sa wi-fi treba da pređem na podatke, nece sam, vec moram da presaltam sam na opciju ispod pa da vratim na gore i odmah pali podatke.![]()
![]()
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Meni se desava da kada mi je koza suvija ili naelektrisana, nisam siguran, da nece da prepozna FP (ne S10, ali generalno Samsung, mada i drugi telefoni, ali ne koliko Samsung).
Jel primetio neko da se vidi fp senzor ispod displeja na direktnom suncu,tacnije lepak? Najvise se vidi na beloj pozadini,ali i na ostalim kada je izlozen direktnom svetlu(suncu).
Pogledajte prilog 267715
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako nije mana urezan čitač ispod ekrana ? Kao da imaš burn in odmah iz kutije
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Na OnePlus 6T se ne vidi ni na jakom svetlu.Pa to je tako valjda kod svakog FP u ekranu. Isto je i na 6T, verovatno i na ostalim modelima.
Naravno... Verovatno će i ovi "mjau" da ubace kroz neki updatePa probaj i javi utiske ljudima, koliko vidim apk je free a ne treba rut niti bilo šta slično + čovek objasnio sve step by step..
Lično kontam da će da ždere bateriju poprilično, baš kao i aod što je vremenom počeo!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari