Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ma brt to je uzas. Kapiram da ih ovde svi jure zbog prodaje..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Ti mozes da daš svoju pretpostavku a ne da sve ljude stavljaš u koš preprodavaca. Sraman post. Imas ovde ljudi bato koji ne jedu 12 meseci žu-žu da bi kupili telefon.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ti mozes da daš svoju pretpostavku a ne da sve ljude stavljaš u koš preprodavaca. Sraman post. Imas ovde ljudi bato koji ne jedu 12 meseci žu-žu da bi kupili telefon.

Ako ne jedu zbog telefona, treba ih prozivati.

Btw, danas isto sreo lika sa tim sluskama i iz daljine kao mindjuse.

Upravo to, treba... takve treba.

Ne treba nikog prozivati,svako se u zivotu snalazi kako zna i ume i nisu svi u mogucnosti da imaju veliku platu. Ovo sto pisetee je jako bezobrazno i nadmeno a i nema veze sa temom

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Jel primetio neko da se vidi fp senzor ispod displeja na direktnom suncu,tacnije lepak? Najvise se vidi na beloj pozadini,ali i na ostalim kada je izlozen direktnom svetlu(suncu).

IMG_0100.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nasao sam se sa jednim deckom oko kupovine neke druge stvari, i on ima s10+, telefon je mnogo lep ali previse lagan, njemu otisak prsta radi super i nema problema, tako da je sve stvar u pristupu i nacinu koriscenja, takodje kaze da je baterija vrhunska i da je to najbolji telefon koji je imao do sad, koliko se secam presao je sa p20pro. Pilulica u svakodnevnom koriscenju kaze da je skroz ok i da je ne primecuje.

Nasao sam se sa jednim deckom oko kupovine neke druge stvari, i on ima s10+, telefon je mnogo lep ali previse lagan, njemu otisak prsta radi super i nema problema, tako da je sve stvar u pristupu i nacinu koriscenja, takodje kaze da je baterija vrhunska i da je to najbolji telefon koji je imao do sad, koliko se secam presao je sa p20pro. Pilulica u svakodnevnom koriscenju kaze da je skroz ok i da je ne primecuje.
Meni se desava da kada mi je koza suvija ili naelektrisana, nisam siguran, da nece da prepozna FP (ne S10, ali generalno Samsung, mada i drugi telefoni, ali ne koliko Samsung).

Čitam i ne verujem kako ljudi mlate gluposti, smešno je oko čega se diskutuje. :D
Inače baterija nije toliko loša koliko se mislilo na prvu, gura do 7h sota opušteno. Mnogo je veći problem što se pali ekran u džepu!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Gledam nešto ove sluške i pitam se kako da ih osiguram da mi ne ispadnu iz uva a ja u prevozu, nekoj gužvi ili vozim bicikl ... Obične bubice mi non stop ispadaju iz uva.

Trebalo bi da su dosta sigurne kada se uglave u uho...meni bragi dash nije bilo šanse da ispadnu ma šta da sam radio!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne znam da li sam ja zeznuo nesto, ali svaki put kada sa wi-fi treba da pređem na podatke, nece sam, vec moram da presaltam sam na opciju ispod pa da vratim na gore i odmah pali podatke.
831f949c3bd675c686e71c0ede79773e.jpg
37537100c2b61013d7ddc652f299d8e1.jpg

Ne znam da li sam ja zeznuo nesto, ali svaki put kada sa wi-fi treba da pređem na podatke, nece sam, vec moram da presaltam sam na opciju ispod pa da vratim na gore i odmah pali podatke.
831f949c3bd675c686e71c0ede79773e.jpg
37537100c2b61013d7ddc652f299d8e1.jpg

Meni se desava, ne tako često ali hoce po nekad. Kada se desi na kratko upalim avio mod i ugasim i brzo pronadje 4g/3g

Meni se desava da kada mi je koza suvija ili naelektrisana, nisam siguran, da nece da prepozna FP (ne S10, ali generalno Samsung, mada i drugi telefoni, ali ne koliko Samsung).

U Zemunu u policijskoj stanici, u kancelariji za podnošenje zahteva za LK i pasoš, na stolu stoji oooogromna tuba kreme za ruke. Pomislim, e stvarno su šalteruše. Dva minuta kasnije, levim kažiprostom nema šanse da dam otisak prsta. Da meni teta tu kremu, dobro utrljam, da ne bude kreme na prstu i otisak iz prve. Kaže žena, zimi se svima smrznu i isuše prsti, navikli smo.

Sledeći off neće biti samo delete, već će da bude i bodova za spam.

Jel primetio neko da se vidi fp senzor ispod displeja na direktnom suncu,tacnije lepak? Najvise se vidi na beloj pozadini,ali i na ostalim kada je izlozen direktnom svetlu(suncu).

Pogledajte prilog 267715

Danas sam to probao, vidi se. Ali eto da nisam procitao ovde, nebih ni primetio, tako da nije to nista sto bi smetalo. Treba bas da bude izlozen suncu i na beloj pozadini. Ja licno ne mislim da je to neka mana

Kako nije mana urezan čitač ispod ekrana ? Kao da imaš burn in odmah iz kutije

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pa to je tako valjda kod svakog FP u ekranu. Isto je i na 6T, verovatno i na ostalim modelima.

Nazalost to je mana sadasnje fp tehnologije... Nego, videh da se na suncu pilula bas istice, cak i kad je "sakrivena" crnom linijom. Bas iritira...

Koristio sam i m20 pro i s10 i s10+ i da nisam ovde procitao o ovoj "mani" nikad ne bi primetio ovo [emoji1]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Pa probaj i javi utiske ljudima, koliko vidim apk je free a ne treba rut niti bilo šta slično + čovek objasnio sve step by step..

Lično kontam da će da ždere bateriju poprilično, baš kao i aod što je vremenom počeo!

I ja potpisujem da ovo jede bateriju, mogu da se kladim u to.
Iskreno besmisleno je ovo rešenje, meni treba nešto što će da bude prava led notifikacija i što će stalno da svetli a ne ovo 5 sekundi nakon što stigne nešto...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ja sam probao ali mi se ne sviđa što se smjenjuje sa AOD, kad bi moglo samo da osvjjetli pilulu bilo bi idealno.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Pa probaj i javi utiske ljudima, koliko vidim apk je free a ne treba rut niti bilo šta slično + čovek objasnio sve step by step..

Lično kontam da će da ždere bateriju poprilično, baš kao i aod što je vremenom počeo!

Naravno... Verovatno će i ovi "mjau" da ubace kroz neki update

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno