Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ne, niste zakinuti. U pre-orderu je jasno naznačeno u kom roku ćete dobiti slušalice.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Druze ti mene sad nauči kada sam rođen.. 24. Feb ili 26., nisam siguran, ne znajuci sta je naznačeno na sajtu, prilikom narucivanja tel i odabira boje za isti, devojka iz Samsunga me DECIDNO jos i pita "gospodine koje boje slusalica zelite?"... pa smeh. Istom prilikom sama kaže, citiram "na dan isporuke dobijate slusalice", tacka-kraj. Jos vise me boli to sto tel nisam uzeo za nula para pa pobegni, ko ce te suditi, vec im dao debelo ucesće (mozda i previse debelo i glupo sa moje strane). Naravno da cu biti ogorcen. To sto ti meni sada pises i na sta ti repliciram, stoji, ali sad, kada sam trebao da izvadim puno crvenih novcanica, druga se prica vodila.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Capitalism at its best. :) Društvo za zaštitu potrošača možda može pomoći.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Neodgovorni su i bezobrazni, drugog objašnjenja nema!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Naravno da trebaju, ali u temi namenjenoj za to

Tema i jeste namenjena za to, tema se jasno zove S10 (e i +) a sluske o kojima se prica i sa kojima Samsung pravi svinjariju su vezane upravo za pom. telefone, nisu vezane za LG televizore.

Sve u redu, ali da li je realno da dve nedelje nakon dobijanja telefona više od 80% poruka u temi bude o sluškama?!? Aman ljudi, dajte neke slike, video zapise, itd. Smoriste I bogu i narodu sa sluškama...

Da si i ti dao kolicinu love koju su dali ljudi za ovaj fon i da ti je obecano nesto za sta te kasnije neko *****a*a ti bi smorio jos vise. Kad dobijemo sta nam pripada i sta je "dogovoreno" dobices slika i video zapisa Galaxy buds slusalica koliko oces :D

Poslednja izmena:
Opušteno ljudi, danas ćete krenuti sa porukama kako vam je potvrđeno da ćete dobiti slušalice.

Sve u redu, ali da li je realno da dve nedelje nakon dobijanja telefona više od 80% poruka u temi bude o sluškama?!? Aman ljudi, dajte neke slike, video zapise, itd. Smoriste I bogu i narodu sa sluškama...
Pa ko im je kriv? Sto su napravili najzad tako dobar telefon, da ljudi nemaju na sta da se ale, i pricaju, pa moraju na sluske da se zale? :D
Ista fora u OnePlus 6/6T temi - poprilicno korisnika (za te modele), ali 99% price o maskama! J***ni dobri telefoni, kad covek nema na sta da se zali :p

Realno, zamisli da si od ljudi koji uzimaju S10 da bi ga prodali ili racunaju da prodaju sluske dok jos mogu po dobroj ceni da se prodaju, i tako racunaju cenu? Mene cudi da negde vec ne rade tuzbe zbog obmane, jer to jeste obmana realno.

FYI, S10+ novi vec ispod 850e :) Kako sam bese cenio da ce i kada biti cene?:)

Hm, hteo sam da uzmem u telenoru da se ne gnjavim sa preprodavcima, ali baš su ubedljivo najskuplji od provajdera. Čemu ugovor na 24 meseca a cena telefona ista kao puna cena u prodavnici ¯\_(ツ)_/¯

Stigao mi je sertifikat osiguranja konacno, prosla je rucna registracija. Za slusalice jos cekam. Danas sam zvao i naglasise "14 radnih dana", tako da opet do kraja nedelje, koji carevi.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ovde je luđa situacija nego na s9 temi kada je poklon bio Gear S3. Ljudi, NIKO nije ostao bez sata a mnogo je vredniji poklon. Svi ćete dobiti slušalice, Samsung nije neka podrum radnja sa zelenjaka... ionako će ih 80% vas prodati za 70ak evra da povrati uložene pare :d
Situacija u Ušću prekjuče:
"Dobar dan, interesuje me Galaxy Buds."
"Nemamo ih, dobićete obaveštenje kada će vam biti isporučene budite strpljivi."
"Ne, želim da kupim Buds, sada, u radnji, ne čekam pre order."
"Aha, vi ste retki... ali ih svakako nismo ni mi dobili još uvek, dobićemo ih do kraja sledeće nedelje. Cena će biti oko 150e."
"Hvala, vidimo se"

I ja čekam, za sopstvene pare :D

Stigao mi je sertifikat osiguranja konacno, prosla je rucna registracija. Za slusalice jos cekam. Danas sam zvao i naglasise "14 radnih dana", tako da opet do kraja nedelje, koji carevi.

Sa kojim datumom kupovine?

Odgovor na prethodni post - datum kupovine su uzeli onaj sa racuna, tj u mom slucaju 06.03.

Ovde je luđa situacija nego na s9 temi kada je poklon bio Gear S3. Ljudi, NIKO nije ostao bez sata a mnogo je vredniji poklon. Svi ćete dobiti slušalice, Samsung nije neka podrum radnja sa zelenjaka... ionako će ih 80% vas prodati za 70ak evra da povrati uložene pare :d
Situacija u Ušću prekjuče:
"Dobar dan, interesuje me Galaxy Buds."
"Nemamo ih, dobićete obaveštenje kada će vam biti isporučene budite strpljivi."
"Ne, želim da kupim Buds, sada, u radnji, ne čekam pre order."
"Aha, vi ste retki... ali ih svakako nismo ni mi dobili još uvek, dobićemo ih do kraja sledeće nedelje. Cena će biti oko 150e."
"Hvala, vidimo se"

I ja čekam, za sopstvene pare :D
Upalili se kao ludi... Svi će dobiti naravno. Lepo je pisalo na svakom sajtu kada je isporuka. To što je Samsung neozbiljan i nije proizveo količine pa da normalno dele prilikom kupovine je druga priča.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Upravo. U nemačkoj od 29 marta u redovnoj prodaji, 150e (što je malo preterano obzirom da je u usa 130$). Strpljenja ljudi, biće za sve, do sada ste već mogli skontati/čuti/pročitati kako samsung (nažalost) funkcioniše sa tim "poklonima".

Sad sam zvao Samsung da ih pitam vezano za registraciju za Buds. Ja sam prilikom registracije poslao sliku reklamacione izjave jer mts ne daje fiskalni, a ugovor ima 2 strane, što mi nije dao da fotigrafišem, već samo jednu. Čovek mi reče da to nema veze već da ih samo zanima datum, model, IMEI i pečat koji je kod ugovora na toj drugoj strani. Rekao je da je poslao upit ljudima koje rade tu promociju, pa će me kontaktirati danas ili sutra sa mi kažu da li je sve prošlo kako treba.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Nigde nisam video vise advokata Samsunga nego ovde. Kada pokušaš da se opravdaš dobijes kazne od po mesec dana. Ovaj forum je sve samo ne predstavnik demokratskog drustva, kao da sam u šerijatu.
Momak iz nekog od prethodnih postova jasno i normalno kaze da da su ljudi sa pravom nezadovoljni i besni zbog tog, tog i tog, sasvim logičkih stvari. Svaka polemika dalje staje. Mene bas briga za satove Samsungove, probleme sa htc teme i bilo sta drugo. Samsung kupujem u kešu od s2 priče. Prvi put sam odlucio da dam ucesce i ugovornu obavezu od 12 meseci i ne dam da prave budalu od mene. Treba da razumete da ne "placemo" mi ovde zbog sluski, vec ne smo ogorceni ovolikom dozom bezobrazluka. Od samog pocetka ljudi Samsunga se jako neodgovorno ponasaju prema nama. Neki od nas imaju izuzetno zahtevne i ozbiljne poslove i pored toga moramo da se zamajavamo komadom plastike od 18 000rsd, samo zato sto drzimo do nekih principa i sto prosto ne zelim da te moje sluske on sutra nabije u usi vec moj sestrić. Isto tako, sve je katastrofa, ni za ekran ne mogu kao covek da se registrujem. Onda jurcanje, ističe ovaj datum, onaj datum, pozurite... itd itd. Dajte ljudi urazumimo se. Opet kazem znam takve bezobrazluke iz istyle-a jos kod active beats bubica, sve dok ne pozoves zastitnika potrosaca, kada za 10 min dobijas poziv od njih. Znaci besramnici pokusaju, vozaju te da ti se smuci i batalis sve.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Odgovor na prethodni post - datum kupovine su uzeli onaj sa racuna, tj u mom slucaju 06.03.

Onda je ovo živi bezobrazluk. Mene su sa datumom kupovine 6.3. otkačili preko e-maila.

Odnos prema korisniku...

http://www.samsungsp.eu/rs/
Promocija važi za sve Samsung Galaxy S10+, S10 i S10e uređaje, kupljene do 30.06.2019., koji su uspešno aktivirani na ovoj web strani.
Za kupce koji su svoje uredjaje kupili u pretprodaji, molimo vas da kontaktirate call centar na +381 11 4250 050 ili pošaljite e-mail na [email protected]

Ako vam i jednom kazu nesto drugacije, odmah ih prijavite - prekinite da gomilate nepotrebne poruke na forumu, niti koriste vama, niti nama. Samo se ljudi o'lade i nista posle ne promene.
Iskren savet.

Ima li uopšte u Srbiji VoLTE opcije?
Inače malopre mi stigao mail da su mi poslali slušalice, bele naravno....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nema...i čestitam

Ne znam koliko je to pametno, jer je u pitanju OLED ekran na kome se može pojaviti ghost-efekat na tom mestu, ako se intenzivno koristi.

Danas na sajmu automobila u Beogradu, "idem", obilazim, zagledam kola (naravno) i primetim nekog momka od 18-22g i ima te slusalice u usima... alaj to estetski ruzno izgleda, kao da je momak stavio minđuše u uši ili kao da mu iz ušiju cure makarone sa sirom... :d

Kakvo je stanje na kraju sa FP senzorom? Da li bilo koja folija ili staklo radi s njim ili ne?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Danas na sajmu automobila u Beogradu, "idem", obilazim, zagledam kola (naravno) i primetim nekog momka od 18-22g i ima te slusalice u usima... alaj to estetski ruzno izgleda, kao da je momak stavio minđuše u uši ili kao da mu iz ušiju cure makarone sa sirom... :d
Ma brt to je uzas. Kapiram da ih ovde svi jure zbog prodaje..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno