nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Naravno da trebaju, ali u temi namenjenoj za to
Druze ti mene sad nauči kada sam rođen.. 24. Feb ili 26., nisam siguran, ne znajuci sta je naznačeno na sajtu, prilikom narucivanja tel i odabira boje za isti, devojka iz Samsunga me DECIDNO jos i pita "gospodine koje boje slusalica zelite?"... pa smeh. Istom prilikom sama kaže, citiram "na dan isporuke dobijate slusalice", tacka-kraj. Jos vise me boli to sto tel nisam uzeo za nula para pa pobegni, ko ce te suditi, vec im dao debelo ucesće (mozda i previse debelo i glupo sa moje strane). Naravno da cu biti ogorcen. To sto ti meni sada pises i na sta ti repliciram, stoji, ali sad, kada sam trebao da izvadim puno crvenih novcanica, druga se prica vodila.Ne, niste zakinuti. U pre-orderu je jasno naznačeno u kom roku ćete dobiti slušalice.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Naravno da trebaju, ali u temi namenjenoj za to
Sve u redu, ali da li je realno da dve nedelje nakon dobijanja telefona više od 80% poruka u temi bude o sluškama?!? Aman ljudi, dajte neke slike, video zapise, itd. Smoriste I bogu i narodu sa sluškama...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pa ko im je kriv? Sto su napravili najzad tako dobar telefon, da ljudi nemaju na sta da se ale, i pricaju, pa moraju na sluske da se zale?Sve u redu, ali da li je realno da dve nedelje nakon dobijanja telefona više od 80% poruka u temi bude o sluškama?!? Aman ljudi, dajte neke slike, video zapise, itd. Smoriste I bogu i narodu sa sluškama...
Stigao mi je sertifikat osiguranja konacno, prosla je rucna registracija. Za slusalice jos cekam. Danas sam zvao i naglasise "14 radnih dana", tako da opet do kraja nedelje, koji carevi.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Upalili se kao ludi... Svi će dobiti naravno. Lepo je pisalo na svakom sajtu kada je isporuka. To što je Samsung neozbiljan i nije proizveo količine pa da normalno dele prilikom kupovine je druga priča.Ovde je luđa situacija nego na s9 temi kada je poklon bio Gear S3. Ljudi, NIKO nije ostao bez sata a mnogo je vredniji poklon. Svi ćete dobiti slušalice, Samsung nije neka podrum radnja sa zelenjaka... ionako će ih 80% vas prodati za 70ak evra da povrati uložene pare :d
Situacija u Ušću prekjuče:
"Dobar dan, interesuje me Galaxy Buds."
"Nemamo ih, dobićete obaveštenje kada će vam biti isporučene budite strpljivi."
"Ne, želim da kupim Buds, sada, u radnji, ne čekam pre order."
"Aha, vi ste retki... ali ih svakako nismo ni mi dobili još uvek, dobićemo ih do kraja sledeće nedelje. Cena će biti oko 150e."
"Hvala, vidimo se"
I ja čekam, za sopstvene pare![]()
Odgovor na prethodni post - datum kupovine su uzeli onaj sa racuna, tj u mom slucaju 06.03.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Promocija važi za sve Samsung Galaxy S10+, S10 i S10e uređaje, kupljene do 30.06.2019., koji su uspešno aktivirani na ovoj web strani.
Za kupce koji su svoje uredjaje kupili u pretprodaji, molimo vas da kontaktirate call centar na +381 11 4250 050 ili pošaljite e-mail na [email protected]
Ma brt to je uzas. Kapiram da ih ovde svi jure zbog prodaje..Danas na sajmu automobila u Beogradu, "idem", obilazim, zagledam kola (naravno) i primetim nekog momka od 18-22g i ima te slusalice u usima... alaj to estetski ruzno izgleda, kao da je momak stavio minđuše u uši ili kao da mu iz ušiju cure makarone sa sirom... :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari