Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Najbolje resenje je kao na S9, eventualno malo manji bezel. Zasto da zbog pola cm budemo uskraceni za kameru, LED notifikacije, eventualno face ID, dobar zvucnik... Cemu to? Da imamo ekran preko cele prednje strane zbog cega? Da bismo bili "in"? Zbog toga da gubimo neke funkcije koje smo dugo imali, a jos sad skuplje placamo telefone? Ovaj sto kaze da izbace prednju kameru... U 2019? Da se umesto video razgovora sa inostranstvom vratim na glasovni? I sve to da ne bih imao mali bezel gore? Izbacivanje 3.5mm izlaza je posebna prica... Se*** se na takve "inovacije".

Najbolje rešenje je totalno ukidanje prednje kamere, jer ovo sa notchom, pilulom, rupama, i slično je blago rečeno odvratno (izvinjenje pussylips instagramušama koje ne mogu bez iste).

Sto se mene tice prednja mi uopste ne bi nedostajala tako da moze :)
Slajder podebljava telefon pa nije praktican

Meni je teardrop notch sasvim ok, kao na OnePlus 6T.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Idealno resenje ponmeni bi bilo kao na Nubia x modelu,cak displej i ne mora da bude toliko veliki sa zadnje strane ,onda ne bi nista smetalo napred,a ko hice selfi slika se sa vrhunskom zadnjom kamerom

To je najlosije, najneprakticnije i najskuplje resenje definitivno.

Slajder, kamera dole, teardrop notch i periskop su okej resenja. Pilula, rupa u ekranu i klasican notch (pogotovo oni debeli) su uzas.

Poslednja izmena:
^^
A vidiš to je po meni najgore rešenje :)

Najbolje je ili selfi da izlazi iz kućišta ili da pozadi ima drugi displej pa selfi kamera nije ni potrebna :)

Op7 ima šanse da pokaže kako se to radi ;)

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ali to nije toliko pouzdano resenje, na Mix 3 kad pozelis samo pomeris slajder i nema problema. Sta ako ti ispadne mob u trenutku kada ti je ukljucena prednja kamera? Ode sve. [emoji3]
Mozda je najelegantnije resenje ali najbolje svakako nije, po mom misljenju naravno. [emoji4]

Najbolje rešenje je totalno ukidanje prednje kamere, jer ovo sa notchom, pilulom, rupama, i slično je blago rečeno odvratno (izvinjenje pussylips instagramušama koje ne mogu bez iste).

Totalno ukidanje ili motorizovana kamera koja bi imala dozvolu za izvlacenje/snimanje samo za video call aplikacije (bez mogucnosti snimanja foto rafala dok traje poziv i slicnih zloupotreba :d)
Ali je jasno da bi takvo resenje stvorilo zesci haos u ovom narcisoidnom svetu.

Poslednja izmena:

Sto se mene tice prednja mi uopste ne bi nedostajala tako da moze :)
Slajder podebljava telefon pa nije praktican

Kada gledam ovaj moj IPhone prosto ne mogu da verujem da sam presao preko tog ofvratnog notcha a jos gore mi se osecam sto mi i ne smeta toliko.
Na sve se covek navikne, mada placem za ekranom Note 9. Kakve rupe i bilo kakvi notchevi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel ima neka opcija kao na Huawei P20 Pro sto sam video za sklanjanje notcha? Prebaci dakle u crnu boju status bar i on sluzi samo za sat, wifi i ostale ikonice.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Ima ali je ogroman i ružan.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Čuo sam pre neki dan (nezvanično) u MTS-u da je ograničen broj ovih poklon bežičnih slušalica u preorder-u...spominjala se i neka cifra od prvih 250 porudžbina a to mi sve deluje malo kao neozbiljna izneta info.

Telefon tek izašao, još ga 90% ljudi nije ni dobilo i eto problema, šta ako crkne usb-c port. Sa tom logikom nikad ne bi kupio smartfon. 2 godine garancije i furaj. Ljudi uživajte u telefonu i manite se ŠBBKBB. Svaki fon ima mane i vrline. Izbor je hvala Bogu baš veliki samo ako para ima.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ljudi ako sam naručio tel u pre-order periodu, 27 februara cini mi se, kolike su sanse da 8. marta dobijem sa slusalicama kao sto su mi i obecali?

Evo jednog domaćeg unboxinga.

Nešto što mi je čudno je da sam po inostranim klipovima video i adapter sa USB-C na USB Mikro, a ovde toga nema. Jesam li nešto sanjao da ga na nekim tržištima daju?

Dobra stvar je što je folija fabrički zalepljena i to savršeno.

Koliko ja znam slusalice idu kasnije
Slušalice ide u aprilu a registracija za iste ide sutra. Tako su mi rekli iz samsung podrške.

Ljudi ako sam naručio tel u pre-order periodu, 27 februara cini mi se, kolike su sanse da 8. marta dobijem sa slusalicama kao sto su mi i obecali?
Niko ti nije obecao tada i slusalice, kada dobijes telefon moras da skines aplikaciju i registrujes tel. uostalom sve su lepo napisali samo treba da se procita.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Niko ti nije obecao tada i slusalice, kada dobijes telefon moras da skines aplikaciju i registrujes tel. uostalom sve su lepo napisali samo treba da se procita.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Aplikacija je preinstalirana

Konfuzija sa slušalicama je ta što obično pokloni za preorder dolaze odmah. Npr. da mts sajtu je konfuzno napisano. Evo dobio sam telefon, otvorio aplikaciju po uputstvu a banera za preorder nema prema navodu sa mtsovog sajta "na osnovnoj stranici na tabu "Benefits" će biti baner za pre-order – kliknite ga i aplikacija vas vodi korak po korak kroz registraciju."

Konfuzija sa slušalicama je ta što obično pokloni za preorder dolaze odmah. Npr. da mts sajtu je konfuzno napisano. Evo dobio sam telefon, otvorio aplikaciju po uputstvu a banera za preorder nema prema navodu sa mtsovog sajta "na osnovnoj stranici na tabu "Benefits" će biti baner za pre-order – kliknite ga i aplikacija vas vodi korak po korak kroz registraciju."
Biće ali sutra, tako su mi rekli u Samsungu

Šefe, polako, pa nisam ja malouman, kada kažem "obećali" mislim na to da su mi 2 devojke bas tako i rekle, decidno, pa s tim u vezi tako i prenosim. Niko mi nije rekao "e znas, imas aplikaciju, registrujes se i onda nakom par dana" bla bla bla.
Pitali me za boju slušalica i rekli da taj dan dobijam uz fon.

Edit: bas citam komentare ove devojke sa linka odozgo, ono sto je ona odg na komentar za sluške, tako je i meni rečeno.

Poslednja izmena:
Samsung je po tom pitanju truba, kao i za satove prosle godine, cekas mesec i po dana na poklon, ok stigao je na kraju ali smucio mi se iskreno.
Ako vec dajes, daj odmah uz telefon ili nemoj ni davati.
Sta znaju stariji ili neki poslovni ljudi koji nemaju ni vremena niti im pada napamet da se cimaju oko aplikacija ili bilo kog cuda bla bla, ne bi me cudili da su na taj nacin sebi obezbedili bar 20-30% manje davanja poklona, tj odtaje im na lageru negde pa to ide ispod ruke u prodaju ili ih uzimaju njihovi radnici kao rashodovane unapred.
Ako vec hoces da obradujes ljude sa poklonima ispadni smeker kao huawei pa daj sve u specijalnim vecim kutijama sa svim stvarcicama unutra ili sta vec...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Već mi zabagovao :) . Pre updatea je dodavanje otiska prsta radilo normalno ali se mučilo sa preciznošću pa sam ga isključio. Nakon updatea mi puca samo dodavanje otiska. Lepota.

Već mi zabagovao :) . Pre updatea je dodavanje otiska prsta radilo normalno ali se mučilo sa preciznošću pa sam ga isključio. Nakon updatea mi puca samo dodavanje otiska. Lepota.

Ajd da odgovorim samom sebi 1Password je izgleda nešto brljavio. Kada sam ga obrisao normalno dodao otisak i pristojno radi.

Vrh Dno