+100000Najbolje rešenje je totalno ukidanje prednje kamere, jer ovo sa notchom, pilulom, rupama, i slično je blago rečeno odvratno (izvinjenje pussylips instagramušama koje ne mogu bez iste).
+100000Najbolje rešenje je totalno ukidanje prednje kamere, jer ovo sa notchom, pilulom, rupama, i slično je blago rečeno odvratno (izvinjenje pussylips instagramušama koje ne mogu bez iste).
Najbolje rešenje je totalno ukidanje prednje kamere, jer ovo sa notchom, pilulom, rupama, i slično je blago rečeno odvratno (izvinjenje pussylips instagramušama koje ne mogu bez iste).
Ali to nije toliko pouzdano resenje, na Mix 3 kad pozelis samo pomeris slajder i nema problema. Sta ako ti ispadne mob u trenutku kada ti je ukljucena prednja kamera? Ode sve. [emoji3]^^
A vidiš to je po meni najgore rešenje![]()
Najbolje je ili selfi da izlazi iz kućišta ili da pozadi ima drugi displej pa selfi kamera nije ni potrebna![]()
Op7 ima šanse da pokaže kako se to radi![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Najbolje rešenje je totalno ukidanje prednje kamere, jer ovo sa notchom, pilulom, rupama, i slično je blago rečeno odvratno (izvinjenje pussylips instagramušama koje ne mogu bez iste).
Slušalice ide u aprilu a registracija za iste ide sutra. Tako su mi rekli iz samsung podrške.Koliko ja znam slusalice idu kasnije
Niko ti nije obecao tada i slusalice, kada dobijes telefon moras da skines aplikaciju i registrujes tel. uostalom sve su lepo napisali samo treba da se procita.Ljudi ako sam naručio tel u pre-order periodu, 27 februara cini mi se, kolike su sanse da 8. marta dobijem sa slusalicama kao sto su mi i obecali?
Aplikacija je preinstaliranaNiko ti nije obecao tada i slusalice, kada dobijes telefon moras da skines aplikaciju i registrujes tel. uostalom sve su lepo napisali samo treba da se procita.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Biće ali sutra, tako su mi rekli u SamsunguKonfuzija sa slušalicama je ta što obično pokloni za preorder dolaze odmah. Npr. da mts sajtu je konfuzno napisano. Evo dobio sam telefon, otvorio aplikaciju po uputstvu a banera za preorder nema prema navodu sa mtsovog sajta "na osnovnoj stranici na tabu "Benefits" će biti baner za pre-order – kliknite ga i aplikacija vas vodi korak po korak kroz registraciju."
Bežični punjač i glava ne boli
Galaxy S10 teardown reveals Samsung shameful USB-C port soldering
https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s10-teardown-962758/
Već mi zabagovao. Pre updatea je dodavanje otiska prsta radilo normalno ali se mučilo sa preciznošću pa sam ga isključio. Nakon updatea mi puca samo dodavanje otiska. Lepota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari