Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Nemam link ka tim pozadinama. Ova slika gore je sa Instagrama.

Cackao malo pre sva 3 fona. Koliko čudno deluju mrtvi pixeli u ekranu , ali kapiram da se čovek navikne za dan dva :)
10e i običan 10 identičnih dimenzija , baš kao što sam pisao pre izlaska ,ne znam ko bi uzeo E verziju pored običnog 10, jedino ako je razlika u ceni oko 200e..

Definitivno S10 sa s855 najbolji kompakt telefon u 2019 godini. Razbice prodaju u USA

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Odavno ukupno nije bila jaca konkurencija u Android svetu, a opet, nikada nije bilo lakse odabrati najbolji telefon.

@fkloznica 8mm kraći i 1mm uži s10e, ako su to iste dimenzije ja sam Greta Garbo! I evo, ja bih ga pre uzeo zbog ravnog ekrana i manjih dimenzija, posebno onu 256gb verziju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Na papiru da , uživo su isti. Razlike bez .. jedino taj zakrivljeni ekran. Sve ostalo je na strani obične S10

Evo još malo... Ako neko razmišlja o prelasku na S10 plus - Baterija je u odnosu na Note malo bolja a u odnosu na Mate 20 pro malo lošija, danas sam grunuo BK package disabler pa ćemo još videti.Zvučnici su bolji od oba gore navedena. Za kameru me nemojte pitati pošto neću da polemišem-eventualno mogu da okačim par slika pa uporedite. Meni je dobra. Baterija je diskutabilna-na 50 procenata je od jutros sa nekih 3 sata SOT-a. Doduše imam i 2.5 sata razgovora a signal baš i nije neki. Sve zavisi ko kako koristi telefon. Pitajte ako vas zanima nešto.
U svakom slučaju ja sam zadovoljan - jedino što meni fali je olovka.
I da dodam - BK Package Disabler radi normalno. Na Note nije radio
Galaxy S10+

Poslednja izmena:
Ti cekas njega a on Note 10. [emoji14]
Taj film neces gledati. [emoji23]

Nikad ne reci nikad, bol za olovkicom nekad sve prevazilazi [emoji23][emoji56]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pazi kad "možda" prežalim [emoji6]
U svakom slučaju imam sigurnu prodaju [emoji23]
Nego @proday, reče da nećeš na Pitu?

Galaxy S10+

Poslednja izmena:
Drug,ako te ne mrzi,okaci par fotki,moze neki low light,i par onako normalnih dnevnih...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

@sinda evo sad uslikao - sutra ću još malo. Automatika
aa2bd2c75d509d107e6cc51268f4861f.jpg
9a0afd5d810b56ac3b764226534fb348.jpg
68c05a50c6949c4bde79818384b3b129.jpg

Galaxy S10+
5a207d2de9c7cfd56afa02fca1fe66eb.jpg

Poslednja izmena:
Hvala,to je to. ;) Cini mi se da ima malo više šuma,ili je TT ubio kvalitet...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Malo bode oci One UI, uporedjivao danas Note 9 i S10+ i izgledaju kao nebo i zemlja. Ko ima Note 9 bolje da ceka 10-ku.

Dal bode oci ili ne, nebitno je. Nema nazad. Sigurno ljudi nece ostajati na starim verzijama, pogotovo sa dolaskom novih modela gde fabricki UI je to iskljuceno. Tako je kako nam je, da je ruzniji, jeste. Ali bar ima dark mod.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo stigao mi S10+ prism black. Utisci na prvu loptu su da sam prezadovoljan. Poslednji Samsung koji sam imao je S7 Edge. Nepostojanje Led lampice mi ne nedostaje jer kotistim flip futrole, konkretno clear view jer se kroz nju vidi AOD. Za sada ne vidim nijednu manu. Ne primećujem foliju na ekranu, možda je čak ni nema. Pokušao sam da se prijavim za Galaxy Buds, ali u Samsung members nema te opcije ili se čeka 08.03. kad zvanično kreće isporuka za pre ordere. Videćemo.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Malopre sam cackao s10+ kod decka sto radi za samsung, ok je telefon.. Nikakav wow efekat, brzo radi, lepo izgleda, nema bezele, kamera ista kao na s9.. Preskacem verovatno..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Hvala

Aplikacija Telenor banke nije podržana. Strašno

Sad procackah malo S10+...
"Pilula" na beloj pozadini izgleda u najmanju ruku katastrofalno...
Ja ne bih mogi da predjem preko toga.
Oni su po svaku cenu hteli da izbegnu notch pa i po cenu katastrofe. Najbolje resenje je iskacuca prednja kamera pa onda slajder

Da li postoji probijanje svetlosti na ivicama ekrana... to sam imao na S8+, Note 8, Note 9... kakva je situacija sa S10+
Lako se proverava u mraku...poveca se osvetljenje na maksimum i ako ima probijanja vidi se

Sad procackah malo S10+...
"Pilula" na beloj pozadini izgleda u najmanju ruku katastrofalno...
Ja ne bih mogi da predjem preko toga.
Oni su po svaku cenu hteli da izbegnu notch pa i po cenu katastrofe. Najbolje resenje je iskacuca prednja kamera pa onda slajder

Najbolje rešenje je totalno ukidanje prednje kamere, jer ovo sa notchom, pilulom, rupama, i slično je blago rečeno odvratno (izvinjenje pussylips instagramušama koje ne mogu bez iste).

^^
A vidiš to je po meni najgore rešenje :)

Najbolje je ili selfi da izlazi iz kućišta ili da pozadi ima drugi displej pa selfi kamera nije ni potrebna :)

Op7 ima šanse da pokaže kako se to radi ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno