E ako ce im se srpsko trziste, pa i ceo Balkan obiti o glavu onda neka propadnu sutra. [emoji23]Polako,obice im se njihova politika o glavu ,nije samo stvar cipseta nego i drugih marketinskih gluposti,pa sto bih kupovao sad u preorderu i dobijao sluske kada ce za mesec dva davati vredniji poklon,bar je tako bilo i sa s9 i n9 sto je pi mom misljenju sramota,ispadamo budale sto kupujemo na pocetku ne znajuci kakve su mane telefona,ovako sacekas tih mesec dana i dobijes mnogo vise a da ne pricam kakvi ce po,kloni biti ako p30 napravi nesto novo(4 sociva pozadi ili neku inovaciju jos),po meni samsung bukvalno nista novo nije stavio u tel (ako im je fp skener inovacija o kojoj toliko bruje onda stvarno ne znam sta reci,naravno tu je i novi cipset koji nama nece skedovati) i po meni ne vredi s serija te pare
Kako kad? Valjda je najranije 8. Mart?Ima li neki insajder tip kada će početi isporuke iz mts-a?
Daj link...Malo kreativnih resenja. [emoji16]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Original clear view od futrolaAjd ovaj prvi našao link i nije podelio... a što ti koji si pitao i našao barem kad si editovao ne podeli sa ostatkom foruma?
Ajmo vi koji imate više iskustva sa futrolama na preklop, dajte predlog bilo za skroz zatvorene bilo sa providnim prozorom ili delimično providnim prozorčetom.
Isto me zanima i šta od folija i stakala preporučujete.
Možda i druga rade ne znam da li je neko probao da posle lepljenja ponovo podesi fp kao što su sa Whitestone?Od stakla jedino whitestone dome i nista drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari