Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ma lepo sačekam objavu p30 pro,pa ću da se odlučim.Prošle godine su izradili sve nas koji smo u preorderu uzeli Note 9.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Samsung i usa snapdragon verzije opet imaju ogranicenja.Ne moze da se otkljuca bootloader i svi su single SIM.npr note9 je jedino hongkong, latinska amerika(N9600) je imao smisla.

Dakle Samsung sa svojim telefonima pravi android iphone u nekom smislu.

Srecom ima izbora,telefoni sa dobrom kamerom, amoledom i SD.Nema mesta kukanju.

Ima li neki insajder tip kada će početi isporuke iz mts-a?

Polako,obice im se njihova politika o glavu ,nije samo stvar cipseta nego i drugih marketinskih gluposti,pa sto bih kupovao sad u preorderu i dobijao sluske kada ce za mesec dva davati vredniji poklon,bar je tako bilo i sa s9 i n9 sto je pi mom misljenju sramota,ispadamo budale sto kupujemo na pocetku ne znajuci kakve su mane telefona,ovako sacekas tih mesec dana i dobijes mnogo vise a da ne pricam kakvi ce po,kloni biti ako p30 napravi nesto novo(4 sociva pozadi ili neku inovaciju jos),po meni samsung bukvalno nista novo nije stavio u tel (ako im je fp skener inovacija o kojoj toliko bruje onda stvarno ne znam sta reci,naravno tu je i novi cipset koji nama nece skedovati) i po meni ne vredi s serija te pare
E ako ce im se srpsko trziste, pa i ceo Balkan obiti o glavu onda neka propadnu sutra. [emoji23]
Huawei zivi bez USA trzista pa ne da zivi nego napreduje iz dana u dan. I na kraju ce i bez tog trzista da zauzmu prvo mesto. Dakle, Samsung ni jedan jedini mob da ne proda u ovom delu Evrope veruj mi da se nece mnogo potresti. [emoji4]
Tako da ne vredi mlatiti praznu slamu, to nam je sto nam je. Suludo je da neko ko koristi S seriju jos od prvog modela sad prestane koristiti istu samo zato sto se na forumu povela politika Exynos vs SD. [emoji4]

Tom logikom je apple isao pa vidis kako su prosli sa poslednjim modelom,jedna nokia je isto uspela da propadne,nemoj misliti da to ne moze da se dogodi samsungu ili bilo kom drugom proizvodjacu pogotovo sad kad je konkurencija zestoka,ako mislis da smo mi ili ceo balkan toliko nebitni cemu ovolike reklame

Pa naravno da smo nebitni. Naveo sam ti primer, kad Huawei moze bez jednog USA trzista onda Samsung moze bez 10 Balkana. [emoji4]
Vidim Apple je bas propao. Samo su proizvodnju smanjili, cene nisu. Apple je u kanalu vec godinama u smislu inovacija ali i dalje ubedljivo najveci profit imaju na trzistu.

Ok,ako tako kazes onda neka bude,da ne idemo dublje,da se vratimo na s10

Činjenica je da će u naredne 2 godine i Samsung i Apple morati malo da koriguju poslovanje ako ne žele da izgube deo kolača pod naletom raznih i raznoraznih.

Ja kapiram da će to rešiti tako što će prestati da dižu cene, ali i izbaciti par većih inovacija godinu-dve ranije nego što su planirali da ih serviraju ovako na kašičicu.

Gotovo je sigurno da će Apple pokrenuti još koju kategoriju proizvoda u naredne 3 godine.

Sa druge strane Samsung zatrpava tržište proizvodima.

Pogledajte generalnu dostupnost Samsung uređaja.

Poslednja izmena:
To i pricam,nista novo vec dve god a cene rastu isto kao i kod jabuke,kaznili su to potrosaci padom prodaje isto kao sto ce kazniti i samsung

Poslednja izmena:
Danas prvi put čačkao uživo, šta znam, mali e model mi još najzanimljiviji.

Malo kreativnih resenja. [emoji16]
5693fb1ffb3bbea1b3858d814f406bba.jpg
8f9f857fdd32d1bf6aeb9a267482a4e6.jpg
432c516f91aab9d68b0e389dc78a9221.jpg
7ace511771bec4a4a5c0ea37693be86e.jpg
449f6140a17676ece409d0e82be8b5c7.jpg

Probao sam nove modele i S10 mi se najviše dopada. Rupa čak i ne smeta uživo toliko kao na slici, pilula već malo bode oči.

Ja bih lično ovog puta bez razmišljanja išao na S10 iako sam stalno uzimao plus modele.

Lagan, kompaktan, nema bezela, na prvi pogled ostavlja utisak modernog uređaja. Moj XS Max pored njega izgleda kao tri godine stariji model.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajd ovaj prvi našao link i nije podelio... a što ti koji si pitao i našao barem kad si editovao ne podeli sa ostatkom foruma?

Ajmo vi koji imate više iskustva sa futrolama na preklop, dajte predlog bilo za skroz zatvorene bilo sa providnim prozorom ili delimično providnim prozorčetom.

Isto me zanima i šta od folija i stakala preporučujete.

Ajd ovaj prvi našao link i nije podelio... a što ti koji si pitao i našao barem kad si editovao ne podeli sa ostatkom foruma?

Ajmo vi koji imate više iskustva sa futrolama na preklop, dajte predlog bilo za skroz zatvorene bilo sa providnim prozorom ili delimično providnim prozorčetom.

Isto me zanima i šta od folija i stakala preporučujete.
Original clear view od futrola
Od stakala nillkin 3D, mada je pitanje da li ultrasonic senzor otiska radi ako staviš staklo. Ja sam naručio clear view cover, a za staklo ću pričekati.

Послато са MI 8 Pro уз помоћ Тапатока

Glupo pitanje, odakle si naručio? Može i na PM.

Unboxing-uzeo sam beli ipak [emoji6]
8d38c189ad8dec6dd669583a5f1024e5.jpg
d3942fe58d6881ee90156a9f4957a5ca.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Deki čestitam, neka te služi! Obrati pažnju odma na bad pixele, note se nije proslavio po tom pitanju. Žao mi što s10(+) nema u 256gb izvedbi, idealno bi bilo!

Hvala

@dejan
Kakav je "stereo" zvuk u odnosu na S9/N9? Koliko je gornji zvucnik slabiji od donjeg? I kako radi FP u odnosu na prethodne?

Čekajte malo - tek podešavam
Fingerprint je ok

Beli je prelep, cestitam!
@Floyd, slazem se za dizajn, prelep je S10, ali mi je Xs Max sa druge strane mnogo vise premium osecaj u ruci.

Cekaj malo, pa zar su vec stigli, zar nije u prodaji od 8.3. ? :shock:
Jesi siguran daje S10+ ? ;)

Pa taj “beli” i nije bas beo koliko sam ja video,vise se prelama na roze-plavu,u zavisnosti od svetlosti i ugla pod kojim se gleda. Meni licno je delovao malo zenskasto uzivo,ali to je samo moj (verovatno konzervativan) utisak. [emoji4]

Nazad
Vrh Dno