Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Nece tako brzo padati cena, ni S8+ nije bio tako jeftin proslog proleca.

Mene zanima koliko ce biti sirok ekran na S10, deluje mi da je generalno veci telefon od S9?
Eno ti u americi s9+ ispod 500$ već može da se nađe tako da ipak padaju cene fino (samo ko ima mogućnosti da dovuče isti). ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

S10+ ce verovatno (ponovo) biti hardverski najbolji android i skoro pa savrsen uredjaj u tom smislu, sve do pojave Note 10. Nije to nista cudno ali me ipak cudi kolicina hejta prema Samsungu sada kada najmanje to zasluzuju :) (najvise su se hajpovali S3/S4 raspadi pa i S5). Valjda su dosadili mnogima + je tu i agresivan huawei marketing kao i cinjenica da ce mnogi pre kupiti Saomi za 300-400e (sto i jeste racionalno).

Jedino sto bode oci je ova rupa sa dve kamere koja je lose pozicionirana ali i to ce biti stvar navike.
4100 mAh u tankom, cyber kucistu i ostatak hardvera.. sjajno, steta samo sto kod nas nece legalno stizati SD855 verzija.
Isto mišljenje. Za sada bolje deluje na papiru rešenje od izreza u ekranu, mnogo više bide oči neki milje ili kapljica od ovoga (predpostavka). Hteli ne hteli, ostali koji kupuju AMOLED prelaze na ovakva rešenja kad tad. Jedino je kanal što nemaju SD.

Ni najmanje ne preteruje, situacija je jos gora od toga sto opisuje. Cak i ti ekrani koji su posle svih peripetija kao ispravni su izuzetno podlozni burn-inu. Taj telefon je verovatno najveca prevara ikada.

Zato je odlicno da je na S10 garantovano Samsung ekran :)

Uopste ne sumnjam da ce S10 biti najbolji Andorid na trzistu.

Pa najbolje bi bilo da ne bude a košta 1000e ;)

Mene samo interesuje kako radi taj novi skener ispod ekrana, pošto se već zna da je sw beda i da će kamere da kaskaju za pixelom

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Sw beda, Exynos chipset, krater u ekranu, egde ekran, 1000e.

Ne, hvala :D

Lite model sa SD 855 vec ima prolaz :)

Poslednja izmena:
Nece se ni zvati Lite valjda, taj ce verovatno biti best buy.

Meni je samo bezveze sto nece biti sd nego ex,ima razlike bar u proslogodisnjim modelima

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

S10E ce biti oznaka.
The E in the Samsung #GalaxyS10e's name stands for "Essential". At least according to some carrier's marketing material.

Sto je i logicno jer ta verzija S10 nece biti totalno ocerupana, sa mid-range cipsetom/kamerom, losijim s-amoledom itd.

Ima li nekih informacija u vezi wide angle cameri? 120°

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Koliko znam nema, samo ima informacija o prednjoj kameri (prethodna strana).

Odlično. Samo njihove sluške su nam falile na oglasima po dobrim cenama [emoji56]

Eto možeš od mene očekivati dobru cenu [emoji6]

NOTE 9

Nece biti na svim trzistima ta akcija :)
Osecam da ce kod nas biti nesto levo, mada ako bude mozda bacim preorder. Gledam dal da idem na tu varijantu sa njihovim slusalicama ili samo da dokupim airpod za Xs i da ne diram nista godinu dana bar sto se tice telefona.. bar do N10...

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je pola godine[emoji3][emoji3][emoji3]

Pa da, zato se i nerviram, znam da ce Note pokidati kao i ovogodisnji model. Sve ce biti unapredjeno u odnosu na n9 koji je savrsen.. A mnogo ce se para izgibiti na prelasku posle sa s10 na n10..
hmmm [emoji23][emoji23]

Zadrzi XS i ne kupuj airpod jer su bacanje para. Nego sad citam da od S7 ne idu iste kamere u Snap i u Exy. Snap nosi Sony senzor, a Exy Isocell za koji kazu da je bolji od Sony-ja.

Nece biti na svim trzistima ta akcija :)
Osecam da ce kod nas biti nesto levo, mada ako bude mozda bacim preorder. Gledam dal da idem na tu varijantu sa njihovim slusalicama ili samo da dokupim airpod za Xs i da ne diram nista godinu dana bar sto se tice telefona.. bar do N10...

Kod nas će biti sigurno... Evo ja ti garantujem.

NOTE 9

Zadrzi XS i ne kupuj airpod jer su bacanje para. Nego sad citam da od S7 ne idu iste kamere u Snap i u Exy. Snap nosi Sony senzor, a Exy Isocell za koji kazu da je bolji od Sony-ja.

Moj S7 edge exynos ima Sony, kaže Device Info, možda je to tek kasnije

Na s7 edge je bila lutrija koji stize od osmice na ex ide iso a na sd ide sony

Baterija , kamere i otisak prsta

Sent from my MI 8 using Tapatalk

A zbog čega je to minus?

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Sto ljudi - sto ćudi...meni je bolji ravan ekran, njemu kriv, o tome ne vredi raspravljati! Ovo će biti verovatno prvi u S seriji posle Serije 6 koji ću da preskočim. Da hoće posle ovog S da izbace note u avgustu sa novijim čipsetom i bez rupe u ekranu i da opet naprave veću razliku uzmeđu N i S serija to bi bio pun pogodak po meni.

Nazad
Vrh Dno