Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

S10 Lite - 6Gb Ram - 128Gb Storage = 749e

S10 - 6Gb Ram - 128Gb Storage = 899e
S10 - 8Gb Ram - 512Gb Storage = 1149e

S10 Plus - 6Gb Ram - 128Gb Storage - 999e
S10 Plus - 8Gb Ram - 512Gb Storage - 1249e
S10 Plus - 12Gb Ram - 1Tb Storage - 1499e

Jos kad na ovo dodamo nase pilicare...

Steta, meni je ok S10E

Samsung Galaxy S10e fingerprint reader in the Power Button

DyrjFygWsAAASEC.jpg:large

DyrkMsDXQAEhVjZ.jpg:large

crop.php

Here's what the "Ceramic Black" variant of the Samsung #GalaxyS10 Plus looks like compared to regular Prism Black. Both are official press renders... didn't even notice the difference at first. Ceramic has a bit of a metallic/brownish hue to it, that is also visible on the frame.

https://winfuture.de/news,107205.html

Zna li se u čemu će sve S10 LITE biti zakinut u odnosu na običan i plus model?

Iskreno se nadam da mi psiha neće dozvoliti da kupim bilo koji od ovih telefona, ma koliko padao u krizu!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ma kupićeš ga ne brini... [emoji6]

NOTE 9

@Proday I ti sigurno kupujete. [emoji4]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Nek si se ti javio @SretenBG tj. vi [emoji23][emoji39]

Ovo izgleda bolje od Apple rešenja i rogova. Da li mi se sviđa? Ne znam dok ne vidim.

Volim proizvodjace koji k.ke po levorukim ljudima, kao Samsung sa ovim čtačem u power dugmetu.

Ne bi trebao biti problem staviti levi kažiprst da otkljičava telefon u tom slučaju, što je takođe prirodan položaj?

Ne bi trebao biti problem staviti levi kažiprst da otkljičava telefon u tom slučaju, što je takođe prirodan položaj?

Levoruk sam i ne slazem se. Bilo bi manje zlo da je nize postavljen. Mada ni ne zanima me ta mala E verzija. :D

tragedija sto plavi ne izbacuju odmah, samo da nabodu dobru nijansu i eto meni novog telefona na leto. mada i beli treba videti uzivo.

Da ne citam temu ispocetka, koje procesore treba da metnu u s10?

Exynos - ?

SD - ?

i kakve su sanse da taj proc bude bolji od Kyrin 980?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Samo exynos za naše tržište.

Da li će biti bolji vreme će pokazati

Sent from my MI 8 using Tapatalk

+100

Zapravo VP cena u nabavci u januaru S8/S8+ skočila, nije se ni isplatio na VP uzimati pored S9/S9+.

S10+ ce verovatno (ponovo) biti hardverski najbolji android i skoro pa savrsen uredjaj u tom smislu, sve do pojave Note 10. Nije to nista cudno ali me ipak cudi kolicina hejta prema Samsungu sada kada najmanje to zasluzuju :) (najvise su se hajpovali S3/S4 raspadi pa i S5). Valjda su dosadili mnogima + je tu i agresivan huawei marketing kao i cinjenica da ce mnogi pre kupiti Saomi za 300-400e (sto i jeste racionalno).

Jedino sto bode oci je ova rupa sa dve kamere koja je lose pozicionirana ali i to ce biti stvar navike.
4100 mAh u tankom, cyber kucistu i ostatak hardvera.. sjajno, steta samo sto kod nas nece legalno stizati SD855 verzija.

Poslednja izmena:
Pa i Huawei ima toliku bateriju, 20X cak i 5k mAh, to nije nikakav marketing niti hype.
Cinjenica da Samsung ne bi ugradio tolike baterije da konkurencija nije podigla lestvicu. [emoji4]
A ni hardverski nisu najbolji odavno. Pregrst S845 (ove godine naravno i S855) modela na trzistu sa po 10/12GB rama, vrhunskim kamerama i boljim softverom od Samsungovog. [emoji4]
Cinjenica da Samsung i dalje ima mozda ukupno gledano najbolji paket je druga stvar.

Poslednja izmena:
Dimenzije uredjaja, hardver i na kraju kako sve to radi u praksi, jos uvek nije ''vaveji'' na tom nivou iako su im uredjaji odlicni hardverski i samo malo losiji od Samsunga. Ali eto, i dalje losiji i uz odredjene, dobro poznate prevare (specifikacija hw i softverske fore) mada videcemo da li ce tako biti i sa 2019. Huawei modelima.

Cinjenica da Samsung i dalje ima mozda ukupno gledano najbolji paket je druga stvar.

Upravo na to i mislim, cyber paket najnovijih tehnologija/najboljeg hardvera spakovan u kuciste atraktivnog dizajna i uz sve bolji softver/podrsku.
Jedino sto su svi odlepili sa cenama ali to je neka druga prica, delom opravdana, vecim delom prenaduvana.

Poslednja izmena:
Naravno, slazem se za Huawei u potpunosti. Mislio sam pre svega na kapacitet baterije kada sam njih pomenuo, jer su ipak imali najvise uticaja na ovo sto vidimo danas.
Daleko od toga da je Huawei najbolji predstavnik Android sveta sveukupno gledano. [emoji4]

To je tacno, da Huawei nije poceo da izbacuje fablete sa baterijama velikog (bolje receno optimalnog kapaciteta u odnosu na displej i hardver, ipak su to ogromni phableti) verovatno bi Samsung i dalje izbegavao da napravi pomak na tom polju :) U stvari, sve to je posledica popularnosti Huawei modela, da se ne prodaju odlicno Samsung bi verovatno ignorisao trend povecanja baterija.

Ali najjaci su mi htc, LG, sony i slicni proizvodjaci koji i dalje koriste 3157.8 mAh baterije u fabletima, kao da su Apple a ne divizije pred gasenjem :d
Sony jednim delom vadi kvalitet baterija u kombinaciji sa qnovo i softverskim optimizacijama ali mi LG nije jasan, oduvek su hteli da kopiraju Samsung, ''objasnili'' daleke 2013. sa G2 autonomijom i sada u audiofilske uredjaje sa DAC i pojacalima ugradjuju baterije jedva prosecnog kapaciteta. Jedino sto ih vadi je dobra ponuda battery case-ova za LG mada ce retko ko pristati da nosi cigletinu svaki dan u dzepu

Poslednja izmena:
Ako se pod podrškom misli na proveren servis i dostupnost delova i opreme- slažem se, a ako se misli na softversku podršku - ne slažem se, tu su očajni.
A što se baterije tiče sramota je u telefon od 1000+ eura sa 1440p ekranom od 6+ inča ubaciti bateriju od ~3500mAh, pogotovo u kombinacija sa exynos-om.

Nazad
Vrh Dno