Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ako mislis na UFS 3.0, Samsung je jedino potvrdio da ce izbaciti u prodaju uredjaj(e) sa tom memorijom u prvoj polovini 2019. Nisu rekli konkretno da li ce biti u S10 ili necem drugom.

Biće gotovo sigurno 3.0

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja mislim da gotovo sigurno neće :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Evo najava cena
e7ee680a4f7e842143dce881cb66f244.jpg

Totalno su odlepili. Razlog više da ni ne gledam više S modele. Želim im ono isto što se dešava i Apple. Srećom tu je Xiaomi, Oneplus, Huawei.
I ovu glupost od S9 plus ću verovatno da prodam, ove zaobljene ivice su najveća glupost ikada na telefonima.
Inače nosim skoro svaki S model od S3, ovo je bezobrazluk preko svake granice.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Bio je i Note 9 1000e, evo sad je 300e jeftiniji. Ili sacekajte 3 meseca ili kupite nesto drugo.
A da su bezobrazni sa cenama, jesu. Apple prvi, pa ovakvi sledbenici.

Cena je ocekivana, ipak steta sto nema SD 855 za nase trziste, Exynos kao i Kirin nisu mu do kolena.

Meni baš odgovara i cena i ovaj odvratan izrez za dve kamere - poslužiće s9+ sasvim lepo do proleća iduće godine i izlaska jedanaestice i svih konkurentskih modela a bez osećaja da sam nešto bitno propustio.

Verzija sa 8gb rama nece pasti posle 3 meseca ispod 1000€, a da se uzme sa 6gb bolje onda ostati na S9+ ili N9. A naj skuplja verzija je po meni preterivanje, cemu 12gb rama i 1tb interne memorije?

Da prodaju drugima memoriju, jer su najveci proizvodjac memorije na svetu, tako da je imaju koliko hoces za prodaju.

Bice sigurno neka folija kao npr na huawei p10, e sad koliko ce to da stiti videcemo

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ocekivana cena a tako ce i proci nadam se ,kao i svi ostali sa slicnim cenom

S10+ 1tb će koštati kao iPhone XS Max 512, 512 kao 256 jabuka itd. Za mene očekivano.

Da se ne lažemo, odvalio bi i Huawei tu cenu da može ali trenutno ne može iako nije daleko...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stigle su silikonske futrole.

S10, S10 lite, S10 plus
38b063da1fc5173f84f884d00b000d49.jpg
b9a8037ed74ea05eb8efc764ec47641f.jpg

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Cene su maltene iste kao i S9 kad je izasao, ne vidim cemu paranoja. Dace Boga oca poklona za predprodaju i cena na crno nece biti veca od 800na startu, a kroz par dana pada na 650, dok ce + biti kao i do sada 100e vise. Niko osim Apple ne moze da drzi te cene mesecima, pa cak su i oni pali XS je sa 1150 pao na 800 vrlo brzo. I telefon ce biti prelep po meni, a nadam se da ce i kamere oduseviti jer moraju nesto izbaciti zbog Huje ( osim ako ih ne pustaju namerno da se zaigraju i preigraju kao sto i jesu sa Mate 20 )

Nije niko lud uzeti na crno tel koji tek izlazi ili ipak ima onih neka se vidi u kaficu...

Samsung treba da nadje nekog novog da im pravi ove zvanicne Wallpapere. Ovi em lose izgledaju em su prakticno isti vec duzi niz godina.

Konačno su povukli na note dizajn sa manje zaobljenim ivicama.

Zasto ne bi uzeo kad ce oglasi biti puni telefona od operatera. Ista prica kao i za mate 20 ako budu tako izdasni. Prodas tel za 700, poklone za 200 i ugovorac srecan, a i kupac. Masa ljudi koristi jake pakete gde ce ih tel kostati 100e max a uzme 7-8-900e. Ili uzmu tel, prodaju poklone i tel ih izadje dz, cak im i ostane. Onda nakon mesec dana shvate da im je Apple bolji i eto njega za 600 mesec dana starog :)

Inace samsung je poznat po tome sto daje poklone pogotovo u predprodaji

Naravno da neće. Uzimam u preorderu u zadnje vreme stalno i nikad ništa. Tek kada shvate da ne ide onda kreću sa poklonima. U preorderu imaš staro za novo i 100 e "popusta" za neku kantu od telefona pa verujem da neće ni sada biti drugačije.

NOTE 9

Poslednja izmena:
Zato u usa i kanadi podele i šakom i kapom

Nazad
Vrh Dno