Nema potrebe za sarkazmom. Svako koristi sta mu treba, meni je recimo macro kamera od 5mpx beskorisna. Radije bih uzeo telephoto i ultrawide.S10 lite ima prilično loše sve kamere, ne samo tu macro [emoji6]
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Mislio sam da si sarkastican zbog toga "prilicno lose sve kamere" . Nisu ni malo lose, nisu najbolje na svetu ali su dobre.Kakav sarkazam?...evo koristim tel neko vreme već i samo kažem što vidim!
Ja sam mislio da S10 lite ima mnogo bolju kameru nego note lite. Na Note 10 lite je ista kamera kao na Note 8, a S10 lite ima noviju, sad kako je upakovana ne znam.
Nije, ne kupuj
Hvala!I note 10 i one plus 8p poprilično bolje...posebno u ll. Nažalost nisam radio poređenja i sl pa jedino možeš da mi veruješ na reč [emoji6][emoji2772]
Apsolutno preporučujem telefon, verovatno i najkompletniji za ove novce...ne preporučujem samo ljudima koji ciljano vijaju green tint i koristiće tel na 0 brightness [emoji6][emoji2772]
Da sam ti blaže odgovorio možda bi se dvoumio, pa čak i kupio telefon (koji ti 99% ne bi odgovarao jel bi ciljano tražio to što ti ne odgovara) ali sam skroz ozbiljno dao odgovor. Meni koji u životu nisam (niti ću) spustio brightness klizač ispod 30% problem se nije ispoljio i super mi. Možda postoji na mom telefonu, možda ne...ne znači mi. Eventualno kad budem prodavao nekad mogu da proverim da bi kupcu preneo što precizniji info.
Znam abecedu mobilne telefone sasvim ok, poprilično sam i učestvovao u njoj. Ako nisi gadljiv na polovno, uzmi s9+, Note 8/9 pa čak i s10 kontam da može da se nađe i slično u klasi (ali sa snapdragon procesorom) za manje para ili dodaj još malo i pazari mi 10. Ako šta mogu da pomognem, tu sam uvek [emoji2772]
I necu veruj mi, kada sam procitao danas da Samsung tvrdi da je to zbog preuzimanja update preko mobilne mreze i da treba iskljucivo update preuzimati preko wifi da bi ekran ostao "cist" smejao sam se 10min. I sad se nasmejem. Hvala drug na informaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari