Šta je novo?

Samsung Galaxy S

ZlajoX

Cenjen
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poena
199
Pozdrav svim forumasima, imam jedno pitanje u vezi ovog modela.
Dosta sam citao o njemu i zadovljan sam sa svim sto se dobija uz njega, jedina mana je sto nema blic ali mi to i nije tolko vazno. Interesuje me da li je neko imao problema sa ovim telefonom, da li se kvari, i koja mu je trajnost baterije, mislim na prosecno koristenje malo razgovora, malo poruka, neta. Pozdrav svima i hvala unapred :)

POzz svima! Planiram da uzmem telefon ovih dana pa imam dilemu 3gs ili galaxy plus? Ako bi mogao neko da kaze koje su realne cene istih i prednosti tj mane.....konkretno me zanima citanje pdf a i trajanje baterije....koliko sam uspeo da istrazim,galaxy ima lepsi ekran,garanciju!,noviji je......

3GS zastareo, nema garancije, mala rezolucija ekrana...Galaxy + veci dijagonala ekrana sto odmah znaci lakse surfovanje i pregled svega i naravno imaces garanciju i ima jos mnogo toga, ali uzmi G+

Galaxy ima veći ekran, svakako preporuka.

Konacno sam nasao mesto gde mogu nekoga da pitam neke stvari koje inkako ne mogu da saznam,vezano za ovaj fon.

1. Kakav je zvuk (u slusalicama,normalno) ,prvenstveno basovi,da li su masivni :D
2. Kakav je web browser i da li podrzava fles na svakom sajtu?
3. Da li mu je wi fi prijemnik jak kao na 5800,sto bi mi bilo dovoljno :D

Za sad toliko,ako je neki vlasnik raspolozen da mi odgovori :D

1. Zvuk odličan
2. Browser dobar, fleš prikazuje korektno
3. WiFi je slabiji od Nokia telefona primetno

Cisto sumnajm jedino da nadjes,mada ima tastature standardne koje su za ipad i tako to,prkeo blutut veze,pa vidi.

Kkao zaboga wifi sporiji od nokije,imam n82 i galaxy s,i na galaxy s brze otvroi stranicu nego na prokletoj nokiji.

Logicno je da ce galaxy s brze otvarati stranice, ali to nema veze sa prvobitnim pitanjem.

Inace definitivno jeste slabiji od nokijinog, ali radi korektno, malo se namestis i pazis na polozaj ruke (death grip, koji i nije nesto izrazen kog SGS ali opet postji).

@had
trebalo bi bilo koja bluetooth tast da radi. Opet, treba isprobati na licu mesta, jer ovde nema one sertifikacije kao za apple, pa znaš da radi sigurno.
Što se tiče bluetootha, nisam imao u isto vreme oba telefona, pa da upoređujem, ali neka bude da je kao kod mene na desire, a sam njim sa zadovoljan wifi-jem.

Nazad
Vrh Dno