Šta je novo?

Samsung galaxy S problem

pa dobro kimi,al ipak nisi doso>dao pare>ocho... :/
ipak ne treba verovati ni meni ni bilo kome... ebes slusalice i ostalo zapakovano..to je perfierija, telefon je bitan.
a cim sam ja bio spreman da uzmem tvoju karticu i stavim da ti pokazem 3G i WIFI sam hteo (bez obzira sto nismo imali wifi u meku i karticu da stavis da proveris 3G) to vec znaci da sam HTEO DA TI POKAZEM DA SIGURNO RADI,sad,sto nismo mogli,***..... posle toga i takvog mog gesta, i tesko da nece raditi...
u svakom slucaju,zato je pametno uvek negde sesti..jer ljudi koji hoce da te prevare,tesko da ce nesto sakriti 15-20minuta od tebe dok ti cackas fon ;)

ali sta god da je u pitanju, i da je hteo da mu proda pokvarenog, ako je uspeo, ***...ovce su tu za shishanje.
nismo u shvedskoj bogamu,pa da opusteno kupujes. Zna se gde zivimo,kakva djubrad postoji (kazem vam da sam se i sam opekao i bio ovca za shishanje) i od sad em sto retko kupujem polovno,em sto ako kupujem,ne vise od nedelju-dve dana star i to tako proverim da boli glava ;)

opet kazem, to samo zato sto sam se opeka'o,inace bih i dalje verovao svima i svakome....
ako te je zeznuo,kolika god da je pi-CHKA prodavac bio i hteo da ti podvali, nemas nikakav ugovor,nista pisano izmedju vas(tvoja rec,protiv njegove..) ne mozes mu nista, nasamaren si, pomiri se s tim,sledeci put deus bolje prati/proveri

Sta bi recimo bilo da se to desilo za 8 dana?

pa da se desilo posle 8 dana, mozda bi stvarno i imao sva prava da kazes ono: "kako ja da znam da ga ti nisi pokvario", jer je dan, dva dovoljno da se nesto detaljno proveri da li radi. medjutim, posto sam kazes da je on telefon uzeo uvece i javio odma sutradan da nesto ne radi, meni je logicno da to nije radilo i pre nego sto je uzeo.

a tebi mikelle, posto si vec probao nekoliko fw-a i nije resilo problem (a cisto sumnjam da ce neki drugi fw to da resi), ne preostaje nista drugo nego da ga nosis u servis, posto je vec pod garancijom.. ***, ostajes bez telefona neko vreme, ali sta da se radi :(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

Instaliraj Kies, prati uputstva sa linka koji sam ti dao i za product code stavi da je TOP u Kies Patcheru, trebalo bi da ti vrati XFJP7 rom.

Nakon toga odradi factory reset i tek onda odnesi fon u VIP... Bilo bi poželjno da formatiraš i internu karticu.

Poslednja izmena:
p.s. Ja zaista nemam reci kojima bih mogao da se zahvalim useru xcentric, toliko dobru osobu nisam skoro upoznao, covek se toliko iscimao da mi osposobi telefon i to sve preko intereneta jer zivi u Nisu ! Veliki pozdrav ! :)

Hehe nemas problem oko toga drugar,drago mi je da mogu nekome da pomognem,bio sam u slicnoj situaciji i znam kako je. Neka nabaci neko samo informacije koji firmware i ostali tweakovi trebaju da se odrade da bi mogao nesmetano da ga nosis u servis. Pa se javi napravicemo ga za 5 min...;) Srecno... I da ti ga sto brze osposobe da mozes da uzivas u njemu,stvarno je opaka spravica.... :guitar:

Nakon toga odradi factory reset i tek onda odnesi fon u VIP... Bilo bi poželjno da formatiraš i internu karticu.
Treba proveriti da li on može da ga odnese u VIP ili mora osoba koja je potpisala ugovor. Koliko znam u ugovoru piše da garancija važi samo za onog ko je potpisao ugovor.

Kod mene u ugovoru nema ta klauzula... Ali sam ja potpisao još u avgustu, možda su kasnije promenili.

Hajd' uradi sada *2767*4387264636# u Phone i napiši šta ti piše u PCode. Posle toga uradi i *#1234#i opet prepiši ovde šta ti je izašlo.

Mogao bi da uradiš i *#272#tvojimei_broj# posle toga i da izabereš TOP product code i staviš install, to će ti resetovati telefon, nemoj da paničiš kada zablokira i restartuje se na sekund. :)

OVako , posle *2767*4387264636# pise sledece :
[1] Sellout SMS : OFF
[2] PCode : 12345678912XEE
[3] Mode : Prod

pa posle *#1234# :

PDA : I9000XFJP9
PHONE : I9000XXJPP
CSC : I9000XFJP6
Build info : 2010.11

Nisam siguran sta ovde treba da uradim Mogao bi da uradiš i *#272#tvojimei_broj# posle toga i da izabereš TOP product code i staviš install, to će ti resetovati telefon, nemoj da paničiš kada zablokira i restartuje se na sekund.

ja sam ga vec odradio po onom upustvu jel to treba da ponovim ?

Hvala puno !

Trebas da otkucas *#272#pa IMEI to ti je kod koji imas ispod baterije ili na garanciji telefona,proveri sigurno ima.

Ili pomoću programa SGS CSC sa marketa. Srećno sa reklamacijom, i očekuj da 45 dana ništa neće da urade a posle će da zavlače koliko god mogu.

ja bih bio srecan da mi zadrze 45 dana na servisu, jer tad idem ODMAH po inspekciju i dobijam NOV! :)

a ovako ces ili morati da platis (JER BAS NA TAJ DEO NEMA GARANCIJE) ili ces cekati 30 dana i dobiti polovan fon-tj popravljen...
ja bih bas uspeo da se strpim nekako 45 dana i doso ISTOG CASA sa inspekcijom ;)

i obavezno im trazi neki zamenski telefon imas prava na to i insistiraj da to bude android,reci da si navikao da ti pomaze u poslu i bla,bla... Da ti ne bi tutnuli onaj za dinar.:) Nece ti dati neki iz visoke klase tipa galaxy s ili desire ali da ti daju i neki iz srednje klase bilo bi posteno. Lopovska banda je to hehe...

Nazalost ovim necu nikom pomoci i otici cu u off ali, inspekcija vise nema veze sa ovim od 01.01.2010. Sada vas salju u centar za zastitu potrosaca koji je preuzeo na sebe resavanje problema ove vrste. Ali na zalost ni oni ne mogu nesto mnogo. Samo su savetodavna ustanova.

^ :(
na nas niko ne misli i ne brine...

Vrh Dno