Simpatičan mali sapun ovaj S3 MiniNije me toliko razmazila 1280 x 720 rezolucija koliko sam mislio
, 800 x 480 na ovoj dijagonali mi i dalje deluje skroz ok. Neku drastičnu razliku u realnom radu u odnosu na moj S3 i ne vidim, dvojezgarni proc i Jellybean sarađuju jako lepo. Jedna od boljih 5 MP kamerica i dobra baterija. Sve je to super za one koji žele kompaktniji telefon, samo ogroman problem je što su mu nabili toliku cenu, na šta se sve na kraju i svodi...
edit:
Sutra test.
Ljudi, da zanemarimo loš kvalitet plastike itd., da li je ovaj fon dobra investicija ili ne?
Ljudi, da zanemarimo loš kvalitet plastike itd., da li je ovaj fon dobra investicija ili ne?
Za Air Max-a nema![]()
A i ne kosta 300e, ako cemo tako mnogo boljih telefona ima za 250-300e po budzacima ili sa garancijom po oglasima.
GS 3 mini kosta 250e u vip pp paketu od 1900 din a L9 tu kosta 13,5k din a Sony XP 19k din. GS 3 Mini ne bi smeo da kosta vise od 20k u tom paketu ako misli da se takmici sa XP od kog je bolji samo zbog JB sa kojim dolazi (XP u martu dobija JB), ostalo je sve losije od Sony-a ili egal sa njim.
Za Air Max-a nema![]()
A i ne kosta 300e, ako cemo tako mnogo boljih telefona ima za 250-300e po budzacima ili sa garancijom po oglasima.
GS 3 mini kosta 250e u vip pp paketu od 1900 din a L9 tu kosta 13,5k din a Sony XP 19k din. GS 3 Mini ne bi smeo da kosta vise od 20k u tom paketu ako misli da se takmici sa XP od kog je bolji samo zbog JB sa kojim dolazi (XP u martu dobija JB), ostalo je sve losije od Sony-a ili egal sa njim.
Hahaha :d :d Ako samo malo bolje razmislis ukapirao bi (a mozda i ne bi :d) zasto je taj deo od plastikeNecu da ti kazem, proguglaj. I nije kineski shit, deo je duplo kvalitetniji od svake Samsung plastike
A o grebanju aluminijuma.. pa ja sam Wave mesecima nosio bez silikonske obloge i ispadao mi je kad sam bio janpi i ima samo male, mikroskopske oziljke, znaci opet pises bezveze samo jer mrzis sony xpSvaki fon koji ispadne ima velike sanse da se unakazi, sve zavisi gde i kako padne.
Samsung ima ok bateriju, ali ne zaboravi da i GS I ima super amoled i bateriju istog kapaciteta i nema nikakvu epsku autonomiju, u prevodu dok su crne pozadine samoled stedi bateriju a ako surfujes ima da vrisne relativno brzo, kao i na svakom telefonu. I posle poslednjeg apdejta autonomija xp uopste nije losija od konkurencije tipa sgs II, mini itd, bar sudeci po pisanju sa xda ali nema veze, neka bude Samsung tu u prednosti.
Ovo su 2 poprilicno ujednacena modela, Sony dobija JB u martu a GS III aluminijum nece dobiti nikad :d a i nedostatak 1080p kamkodera je ozbiljan minus ali mozda prokuva neko nesto.
Prepucavacemo se dalje kad pazarimo :d, uzdravlje.
***, video sam ga uživo juče u vip-u, nenormalno kako dobro i kvalitetno izgleda. Svima vama koji ste ga pljuvali savetujem da ga pogledate i pročačkate uživo, telefon je stvarno ultra kvalitetan i moćan, neverovatno kako sve savršeno klizi na njemu. Pored njega je bio i Xperia P, koji meni spram ovog telefona zaista izgleda kao second-grade, džaba mu aluminijum kad mu dizajn jednostavno nije lep ni kvalitetan.
U svakom slučaju, ovih dana ću definitivno pazariti mini, pa ćete čuti i više utisaka. Ovako, na prvu loptu, telefon je savršen. Još da je cena malo niža, mislim da mu niko ništa ne bi prigovorio.
Ko kaze da niko od nas nije probaoDizajn je subjektivna stvar, vec sam pisao da XP iako je od alu ne moze da se poredi sa Wave I/II/III i IP4/S ali je svakako kvalitetnije izradjen od GS 3 Mini i pored nesto grublje zavrsne obrade , sad koji oblik se kome svidja to nema veze ali ova samsung plastika i pored solidne zavrsne obrade odaje utisak glossy jeftinog kineskog telefona. Ali lepo radi GS 3 Mini, nema sta, samo je rezolucija displeja uz pentile dosta neprimerena za tu cenu i klasu, meni to npr smeta kao i nedostatak 1080p kamkodera, 5mpix kamera nije problem jer je Samsung uvek imao jedne od najboljih kamera.
Cena je najveci problem, ovaj telefon ne sme ni 1000 din da bude skuplji u postpejd paketima od XP, da racunam da moze za toliko zbog JB Androida sa kojim dolazi, XP dobija JB krajem marta.
Realno, trebali su da ugrade super amoled + 480x800 i to bi bio vrh displej.
Air-max, mozes da kupis GS 3 Mini, tvoja stvar naravno ali mislim da vredi dodati jos oko 20e za One S zbog mocnijeg hardvera, veceg ekrana (opet je pentile ali vise rezolucije na 0,3'' vecoj dijagonali) i ima dosta lepse i kvalitetnije kuciste koje nije minimal/industrial kao kod Sony-a i po obliku lici malo na neki noviji Samsung.
Da je razlika izmedju XP i One S (pa makar i onog sa S3 cipsetom) samo 20e mislim da ne bih razmisljao mnogo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari