Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

nazalost takve stvari nema u recovery....da bar hoce da ga prepozna pc da sacuvam ove dve stvari koje mi trebaju pa da radim reset inace cu ga cekicem regulisati :D

Pre nego sto ga bacis u kanal mozes ga flesovati odinom. Jedino nekako da uspes da ga upalis, jer odinom brises sve sa telefona (ne i ono na internoj memoriji, slike, muziku).

ma na telefonu fakticki i nema nista,samo slike i kontakti joj trebaju,ostale aplikacije mogu ponovo da se instaliraju,ja se slabo razumem u flashovanje i jedino sam ga radio preko recoverija prosli put kad sam vratio na fabricki reset,ostalim stvarima se nisam bavio

Koliko se secam na galaxy s-u se desavaju neke greske u memoriji, i zati ume da se to desi, pogotovo ako je ostao na rfs-u. Tako da sumnjam da ces ista uspeti, osim odin flesa.

Ne, odin formatira celu memoriju (onih 2gb, ostalo ne), reset samo resetuje sistem. Ali probaj, nista te ne kosta.

Zato postoji Google i sync kontakata.

Ma pusti google, meni redovno jede neke kontakte, ne znam sta je fora ali izludjuje me.

Stvarno? Meni se nikad nije desilo, a vala flesovao sam telefone bar jedno 500 puta :)

Ma pusti google, meni redovno jede neke kontakte, ne znam sta je fora ali izludjuje me.

Pazi u svakom slucaju kada sinronizujes kontakte sa Google nalgom, uradis i backup kontakata odatle na racunar, i onda kad god dodas neki novi konktakt uradis backup i nema problema...ako se nesto zdrnda na Google-u imas backup na racunaru koji samo uvezes nazad na nalog :)

Na koleginom telefonu ne može da se konektuje na HSDPA, već samo na EDGE.
I ja sam imao isti problem i promenio modem, i sada radi super.
Međutim davno sam to uradio i ne sećam se gde sam ga skinuo.
Ima te li neke linkove za modeme za galaxy s?

Pa verovatno ih ima na xda

Ne vredi.Rece neko da telefon mora da se flesuje.Opet baguje kao prosli put.Fora je sto nikad flesovanje radio nisam al za sve postoji prvi put.Skinucu Odin pa cu baciti pogled na neko uputstvo.Gde mogu da nadjem ovaj DarkyROM za skinuti?

Kako da rootujem ovaj stari tel,verzija firmire je 2.3.5 XFJVA? I koji je rom najbolji za njega, posto ni viber vise ne radi prijateljici na njemu?

Koju oznaku 2.3.6 firmwirea da stavim a da ima srpski jezik (za korisnicki meni) i koji rom je najbolji?

Drug donio GS u kojem je bio neki miui rom, spor do bola. Nije se moglu ući ni u recovery ni u download. Nekako sam uspio preko ADB uću u recovery i stavio sam Slim-galaxysmtd-4.4.2.build.5-OFFICIAL-4079 i poslije addons za isti i radilo je relativno ok (znao je povremeno da izbaci da je pukao youtube i sl. možda bi se riješilo apdejtovanjem preko playstora). E sad, krenuo sam da instaliram twrp preko recoveryja i prvo mi je izbacivao neki error 7 i sl. i nije moglo. Našao sam neki tutorial koji kaže da se izbrišu neki redovi u updater-script. Probao sam i to ali nije uspjelo. Na kraju je telefon ostao na onom galaxy s ekranu i ne mrda odatle. Ne mogu da uđen ni u recovery ni u download. Ima li pomoći (jtag teško da mogu da nađem)?

Bump. Da vidim da li neko jos uvek posecuje ovu temu.. :)

Nabavio sam OnePlus One, hocu da prodajem SGS1, pa me zanima neko iskustvo koji Cyanogenmod (ili neki stock?) bi najbolje radio na ovom telefonu? Trenutno imam CM11, M10 snapshot, koji radi JEZIVO sporo (kontam da je moguce i da su storageu u telefonu posle 4 godine koriscena drasticno opale performanse).

Zanima me jos neko misljenje, da li da pokusavam da stavim stock gingerbread (i koliko je telefon sa gingerbreadom upotrebljiv uopste), ili neki stariji CM.. ili samo factory reset / wipe trenutnog CMa?

Ne vredi ti ništa, nand je pred umiranjem. Tako je i kod mene, telefon se usporio 300% u odnosu na pre 4 godine.

Tacno tako. Neverovatno, nikad mi ne bi palo na pamet da storage moze da toliko prsne posle 4 god - nesto slicno mi se desilo na eeepc-u, ali je to ipak mnogo stariji uredjaj, jedan od prvih sa SSDom za koji se znalo od starta da nece biti preterano dugog veka...

Nazad
Vrh Dno