Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ne, mislim na zadnju masku. Uzimali smo ranije gomile toga za neke smesne pare od kineza ali vise nemam ni fon a ni maske.

Ja mislim da ovaj telefon uopste nema 512 mb rama, to je neka prevara :) Imam ga vec neko vreme i nisam osetio da ima tih 512 :p

Ja mislim da ovaj telefon uopste nema 512 mb rama, to je neka prevara :) Imam ga vec neko vreme i nisam osetio da ima tih 512 :p

Ima 512, ti mozes da koristis 370 a ostalo je za grafiku. Mada ima razlicitih big mem kernel gde moze i 400 da se koristi. Vidim da ce i cm 11 mozda (ako lik pusti zvanicno) moci da koristi 440MB a da sve radi.

Koji rom mi preporucujete? Da je brz i stabilan koliko je to moguce :) Trenutno imam 4.4 kit ket.

Imam ovaj telefon više od 3 godine i svakim ažuriranjem je sve sporiji. Trenutno sam na kit ketu. Toliko loše radi, da sam ga par puta otresao od zemlju :D
Kada me neko zove, treba mu 3,4 sekunde da prikaže ekran.
Hoću da se vratim na najbrži rom, pa makar to bio i onaj 2.3 fabrički. Šta mi preporučujete?

To za prikazivanje kada neko zove je bug, do sada je radilo normalno.

CM7 je najbrzi rom za ovaj telefon, pa CM9

Meni kitket sa mackay kernelom radi sasvim dobro. Naravno greenify je obavezan.

Poslednja izmena:
Kao sto telep kaze, cm7 i cm9 su odlicni. Mackay sam probao ali se uspori nakon dan-dva.
Sada sam na cm11, za sada je ok.

I ja hocu da promenim kit ket jer treba mu pola sata da se ukljuci ekran kad neko zove. Moze li neki link za cm9 i gapps?

Ako neko želi baš brz i "go" kit ket ima rana alfa cm11 by pawitp fali joj dosta stvari ali ekstra radi.

Kakav je taj cm 11 i koja je procedura da sa cm 9 ili 10 predjem na njega.. Da li mi treba neka odredjena verzija cwm recoverija ?

Ja sam zadovoljan, predjoh sa 10.2 i radi mi osetno bolje. Doduse na slimkat-u sam...

Vojkane smaracu.. :) nisam odavno bio na s1 temama ( xda ) pa reko bolje kolega direktno da mi sibne link

Pozdrav za ekipu,treba mi predlog za stabilan ROM sa dobrim trajanjem baterije.......................telefon je od devojke koju budzenje,testiranje menjanje sistema uopšte ne zanima.ROM ne mora biti najbrži ali bi bilo super da se ne restartuje,ne gasi i ne zaglavljuje............uglavnom bi koristila Viber,Blic,manje starije igrice,poruke i zvanje.........hvala unapred

pošto niko nije imao vremena a možda još nekog bude interesovalo,custom ROM bez konkurencije je ICS_F4k_MOD_v4.0.4_I9000_r4.....................brz,stabilan,dobro trajanje baterije...............i umalo da zaboravim,sve radi

Poslednja izmena:
Cak ICS? Nema ni jedan JB ,KK stabilan rom???

Narode treba mi pomoc.Sestrin i9000 je radio zadnje 2god najnormalnije,ima DarkyROM i sinoc se baterija ispraznila,stavljen na punjac i nema sanse da upali,odradi pokretanje i na ekranu gde plavim pise DarkyROM zamrzne i tako stoji,sta se desava i kako da ga vratim u normalu? napominjem da apsolutno nista radjeno na njemu nije dakle kao i svaki dan upotreba i jednostavno je zabagovao

Probaj da uradis clear cache i dalvik cache iz recovery-ja..
Ako to ne upali uradi reset sistema iz recovery-ja..(tu ces izgubiti podatke na tel.)
Ako ni to ne upali moraces Rom ponovo da flesujes i na kraju ako nista ne pali od ovog onda servis

Poslednja izmena:
Na ciscenje cachea ne reaguje, I dalje mrzne prilikom start up-a. Hteo sam pre totalnog formatiranja da sacuvam imenik I slike sa telefona, ostalo je nebitno ali ga kompjuter preko usba uooste ne prepoznaje...izgleda je totalno pobrljavio...kako da sacuvam ove dve stvari pa da ga bacim skroz na kanal?

Ја се сећам да сам имао такав проблем на женином Самсунгу. Нађи опцију у recovery, restore adb drivers. После тога ће компјутер препознати мобилни телефон.
Изради прво backup, па онда фабрички рестарт.

Vrh Dno