Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Crkla joj je neka celija i to je to. Desava se to kod kineza ponekad, nista strasno. Moraces da uzmes drugu.

Skinem sinoc aplikaciju DS Battery Saver i napunim ovu moju staru bateriju.....pazite sad sledece podatke od jutrosnjeg punjenja

3% discharging

12h 6min 7s on battery

Screen 49% Time on 2h 24min 3s
Android system 14%
Cell standby 7%
Android OS 4%
Phone Idle 3%

Ovoliko screen on-a nisam imao ni kad sam tek kupio telefon.....izgleda da stvar nije do baterije nego do OS-a koji ocito nekom aplikacijom vuce bateriju do maximuma tako da mi je pametnije da flashujem sistem nego da jurim bateriju.....

Koliko ti se dugo pune baterije? Preko USB bi moralo oko 3 sata minimum, preko punjača brže - oko 2 ipo.
Ako se pune brže od toga, znači da su oslabile.

Evo šta dobijem kada odem na CM update.

28hg76f.png

Šta od ovoga da skinem i kako da ga instaliram?
Jel se iz recovery menija radi instalacija?

Stavis 10.2.0
Ne on ce sam da pita da se instalira, i sve sam odradi.

Gura, nego sta. I to gura bolje nego prethodni. Ovaj telefon je neunistiv! :)

Da, radi super kk. Jedino me nervira to sto se dialer stalno pali sa spustenim tasterima. Jako iritantno

Da li moze neko da mi preporuci neku malo bolju bateriju za sgs? Ova originalna je stara tri god i max screen time je jedva 2h i zadnjih 20% se potrose za 10ak minuta.

Dzaba kad Pisena nema mesecima.

Na xda su svi odusevljeni, ja sam probao i nista posebno, jeste da bolje raspolaze ramom u odnosu na 4.3 ali je meni 4.3 brzi i tecniji, na kk kad povucem notif. bar odozgo mnogo secka kao i kad u recent app swicheru swipeujem neku aplikaciju nije tecno kao na 4.3, tako da sam se vratio na cm10.2 stable i semphore kernel.
I da znate kad se instalira neki kk onda iz recoverija ne moze da se installiraju zipovi od ranijih android verzija, znaci mora bekap da se vrati, mislim da moze i da se ubaci neki stariji recovery (semaphore za jb) preko download moda pa onda u recoveriju da se instalira zip, to je to.

A kako radi ako se stavi KitKat i prebaci na ART?

Sutra uzimam ovaj fon samo i9001 al zakljuchan je na telenoru, pa me interesuje jel moram da ga dekodiram u nekoj radnji ili mogu sam preko nekog programa da ga otkljucham?

Galaxy sim unlock, ali stara verzija, tesko se nalazi na netu... Ali radi na celoj S familiji, root neophodan.

Koji recovery da stavim, pošto sa trenutnim koji ima, drug prijavljuje status error 7? I pošto sam video, da kod ovog telefona, recovery i kernel idu u paketu, da li ću moći da flešujem neki drugi preko tog koji se originalno sadrži u recoveryju?

Poslednja izmena:
Jel ima neko slucajno jednu masku viska? Mogu one Kineske. Hitno je potrebna drugaru a ja sam moje razdelio odavno.

Mislis na onu kao silikonsku oblogo, imam ja, ali ne pasuje lepo, mnogo se tesko zaknjucava. Ako ti znaci nesto javi se.

Vrh Dno