Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Pa to je bila prica uvek, sta god da sam ikad uzimao od uredjaja uvek su baterije koje su dosle sa uredjajem najduze trajale. U BGelektronik nebi usao da su zadnji ali to je neka druga prica.

Ja sam samo čuo pozitivna iskustva, a bilo ih je barem 8-9, e sad dobro je čuti i negativno... Nisu svi savršeni.

Ја сам имао позитивно-негативно искуство, када сам купио nexus па није радио микрофон, (а нема гаранције) ја пошаљем тел у Бг Електроник и они га поправе,али за само 44 дана ;) а можеш да их тужиш после 45 класична фора:D

Ma i ovi sad isto imaju ok potrosnju kao i prethodni. Onda kad sam imao problem znam da sam gledao i fon nije isao u deep sleep nikako. Sada je 70% vremena u tom rezimu sto je odlicno i zato je potrosnja normalna opet.
Sto se tice baterija to je cista lutrija. Od nekih ogromnih kapaciteta nema ni govora jer je baterija jako mala fizicki, ne verujte u sve sto pise. A kvalitet baterije ne mozemo proveriti nikako. Ne znam koliko su vase baterije stare ali moja posle 2 god svakodnevnog punjenja radi i dalje ok. Voleo bih sa nekom novom da mogu da uporedim bas. Mozda se setim i narucim neku ovih dana za probu.

Ja sam novu bateriju uzeo preko dx.com, pre 10-ak dana mi je stigla i ja sam zadovoljan, mogu reci da mi bar duplo duze traje od originalne(koja je stara preko 2 godine). Ja sam uzeo kinesku neku pise da je 1700mAh ali ja kontam da to ne znaci mnogo. Meni je vazno da drzi bolje od stare. Na dx.com je vazno da se citaju komentari korisnika a ona ima 13 komentara sa ocenom 5. Ima da se uzme i original za koju kazu da je stvarno original i komentari su isto odlicni ali je dosta skuplja a isto nudi kao i ova. Sad ako se to nekome svidja da bude bas ista nek je poruci. Ja sam moju platio 5 evra:

http://dx.com/p/replacement-3-7v-17...msung-i897-i9000-i9003-i9010-i9088-more-93330

a original je 10 evra:

http://dx.com/p/genuine-replacement-3-7v-1500mah-li-ion-battery-for-samsung-i9000-54390

Posiljka sa dx.com je besplatna za sve a moze da se plati bilo kojom platnom karticom i stize za neke 3 nedelje+-.

Jel igra neko Subway Surfers na ovom fonu? Na nightly Jb 4.2 od pre 10ak dana stuca, nije fluidan... dok na primer na Huawei G300 radi dobro... Gde je logika? Problemi sa ram-om?

Trebalo bi da radi sa Semaphore kernelom ali ja ga nisam poterao, bar ono za sta mi je trebalo. Tako da ne znam sta da ti kazem.

Pozdrav svima, sutra cu mozda kupiti ovaj telefon devojci, ali je na telenor mrezi..cuo sam da postoji par programa sa google play koji otkljucavaju lako telefon?kakva su vasa iskustva sa otkljucavanjem ?da znam ako ne moze ili ako je komplikovano da ne kupujem telefon :) hvala unapred

Tako je. Galaxy unlock probaj pa ako nece onda onda nadji galaxysim unlock na xda ;)

Jel moze neko da mi preporuci neki dobar custom rom za ovaj telefon? hvala unapred,pozz

jel to nightly? i koja verzija je provereno stabilna?

Poslednja izmena:
Kod mene je trenutno verzija od 12.1. Radi ok, nema nekih bagova.

Ma 10.0 dok 10.1 ne bude zavrsena.

Nisam citao celu temu, i ne znam da li je neko pisao iskustva "tsunami" ROM-a, ali ja ga koristim skoro godinu dana i iskustva su skroz pozitivna. Sam ROM je baziran na AOKP (koji sam koristio nesto manje od godinu dana) i detaljno je poboljsan u odnosu na AOKP. Baterija meni traje oko 2 dana uz normalno koriscenje (wifi non-stop ukljucen), 3G ukljucujem po potrebi, naravno razgovori i poruke i plus svakodnevne usluge tipa skeniranje nekog dokumenta, GPS, ofis i pdf dokumenti i slicno. Iz navedenih razloga vam preporucujem da probate ovaj ROM i nadam se da cete biti zadovoljni.

Kratka napomena: ako neko ne nadje tsunami ROM na google-u, znaci samo da navedeni ROM nije za njega! :p

#VladaP85
Po dijagramu zakljucujem da patis od nesanice ali ti je prosle noci bilo malo bolje :)
Orginal baterija? Koliko para?

Poslednja izmena:
:D Ma super spavam, nego nekad ostanem duze budan, laze taj dijagram :) , vreme kada mi je WiFi iskljucen tada spavam.
Nije original, kineska ali kvalitetna od 1700 mAh, ustvari videcu koliko je kvalitetna posle 6 meseci ako i dalje drzi dobro, ali ljudi su je hvalili.
Spominjao sam je na prosloj strani 5 evra i link sam dao.

Eh, kad bi još mogao da se upgradeuje sa pola giga RAMa... :)

Da, ram na cm10.1 postaje kritican. Ovo je poslednji cyanogen koji ce moci da se koristi, i ovaj je vec nategnut. Inace da ima jedno 768 MB rama ne bi ga menjao sigurno jos par godina. Nadam se da ce bar izaci neki odlican high end telefon sa 4 ili 4.3 ekranom.

Poslednja izmena:
Ja sam instalirao taj rom, prezadovoljan svim osim - baterijom. Nisam primetio nikakvo vidno poboljšanje. Sada planiram da uradim hard reset, pa tek onda da ga instaliram ponovo, možda bude bolje. Inače nisam primetio ništa negativno do sada, lepo radi i jako je brz.

Nazad
Vrh Dno