Da li može da se ubaci serbian latin sa gesture typing podrškom? (neću hrvatski i neću srpsku ćirilicu)
Uzmi SwiftKey flow tastaturu
Isprobao ovo i nisam naručito oduševljen, bolja mi je stock Android tastatura... nisam uspeo da pronađem kako da podesim layout na SwiftKey Flow tastaturi, odnosno da mi ne izdvoji našta latinična slova sa desne strane tastature, nego da kucam "šišanu" latinicu, a predikcija da ispravi kako treba da bude. Ovako mi u portrait modu budu uska dugmad i veoma mnogo grešim prilikom kucanja...
I da, da li ima neki kernel za 10.1 koji podržava OTG USB storage?
Settings (za swift key) / languages and layouts / uključiš srpski i engleski / klikneš na malu tastaturu pored naziva jezika i izabereš qwerty kod oba / odeš da kucaš poruke, prebaciš jezik na engleski i onda kucaš šta hoćeš a on ti sam ispravlja za naša slova
Zašto bi ih sakrivao?
Ubacio sam danas Semaphore kernel 2.9 na CM 10.1, pre svega jer sam nešto experimentisao pa mi je bio potreban kernel sa USB host drajverom, deluje mi da je telefon responsivniji sa ovim kernelom... mada iako jeste, nijanse su u pitanju.
Settings (za swift key) / languages and layouts / uključiš srpski i engleski / klikneš na malu tastaturu pored naziva jezika i izabereš qwerty kod oba / odeš da kucaš poruke, prebaciš jezik na engleski i onda kucaš šta hoćeš a on ti sam ispravlja za naša slova
Imam problem sa zadnjim NIGTLY-jem CM10.1. Naime, nekad iz cista mira (npr. juce kucam poruku na TT i desi mi se to odjednom) mi zavrti logo "CyanogenMod", kao da se restartuje, ali ne restartuje se, jer vidim u "Status" da je "Up time" ostalo nepromjenjeno tj. neponisteno. Slicno mi je bilo i na CM10 NIGHTLY. Koji mu je k***c. Sve flesujem u redu, i bez problema u skladu sa uputstvom. Izgleda da kod mene jedino dobro radi, kad flesujem na "cisto" tj. XXJVU, a pri tome wipe-ujem sve. Cim krenem mijenjati NIGTLY-e problem.
Kako se ponasa kod drugih, i na koji nacin flesujete. :smash:
Kako da zamenim jezik? Trebaju mi Engleski, Srpski i Slovacki. Engleski i Slovacki zajedno rade dobro ali cim ukljucim i srpski odmah se pojave i slova sa kukicama na tastaturi... A i Slovacki jezik ima kukice a kad ga ukljucim zajedno sa Engleskim nepojave se slova sa kukicama kao na Srpskom jeziku...
Ma to je ok, ja bih za to koristio solarni punjac koji imam, ima bateriju unutra kao za fon. Koristim i Y kabl tako da mi nije nikakav problem. Jedino jos semaphore da probam.marko_n je napisao(la):OK je Semaphore, samo je problem što je neophodan powered USB hub, čak i ako uređaj ima svoje napajanje, to nije dovoljno jer kad se sa USB Host Controller-om postavi fon u OTG/Host mod, on i dalje ne daje ništa struje na USB. Postoji hw limitacija, tako da je cela stvar na ovom fonu prilično nepraktična...
Kako da zamenim jezik? Trebaju mi Engleski, Srpski i Slovacki. Engleski i Slovacki zajedno rade dobro ali cim ukljucim i srpski odmah se pojave i slova sa kukicama na tastaturi... A i Slovacki jezik ima kukice a kad ga ukljucim zajedno sa Engleskim nepojave se slova sa kukicama kao na Srpskom jeziku...
Problem je što buguje, nekad prikaže kako treba, nekad ne, nekad na space upšte nema indikatora za promenu jezika, nekada na long press izbacuje šđčž, a ne kad ne... nekad trag prevlačenja radi, nekad ne... sve u svemu sa razlogom je beta, a na i9000 CM10.1 je meni nesnosno troma, koristim je na N7.
Samo ostavite uključen slovački i pišete šta hoćete.. Evo upravo su mi uključena sva tri i držim na slovačkom i normalna mi je tastatura
Nema to veze sa CM (jezici), pomenuo sam koji je uređaj i ROM zbog preformansi... mada je za tromost razlog sam Swift i delimično hw.Ne bih znao za CM.. Bilo koji.. Ne koristim ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari