Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

jel nekome radi mms na cm-10-20120927-NIGHTLY-galaxysmtd ???

Parametri su automacki ubaceni kod instaliranja roma ali ne radi MMS ,pokusavao sam i manuelno (http://forum.mobilize.rs/index.php?topic=1537.0) i parametre sa zvanicnog telenorovog sajta ali nista....

Moze pomoc!? ima jos neko ovaj prob.?

....e da i na prosloj verziji CM10 nije radio mms mislim da je bio cm-10-20120831.

resio sam ... APN sam opet resetovao na default i sto je najvaznije wireless konekcija mora da bude iskljucena ,predpostavljam. Zbog toga sto mi je poslalo mms cim sam se disconectovao sa wirelesa.

Poslednja izmena:
Vratio sam se na 20092012 Nightly + Semaphore 2.1.2. Ova kombinancija odlicno radi. Jedino sto sada nemam, a imao sam sa 14092012, su Semaphore podesavanja i sama ikonica Semaphora.

Pozdrav drugari! Dobio sam na poklon jedan samsung galaxy s sa neke norveske mreze i mislim da mi trazi neku sifru na pocetku, nije pin kod. postoji li mogucnost da se to resi i ja da ga koristim na nasoj mrezi, i ako moze, moze li jedno detaljno uputsvo sta treba uraditi?

Jos jedno pitanje, telefon ima manju naprslinu na staklu, postoji li mogucnost da se celo staklo zameni i koliko ce to da kosta?

Pozdrav i hvala unapred!

Pozdrav drugari! Dobio sam na poklon jedan samsung galaxy s sa neke norveske mreze i mislim da mi trazi neku sifru na pocetku, nije pin kod. postoji li mogucnost da se to resi i ja da ga koristim na nasoj mrezi, i ako moze, moze li jedno detaljno uputsvo sta treba uraditi?

Jos jedno pitanje, telefon ima manju naprslinu na staklu, postoji li mogucnost da se celo staklo zameni i koliko ce to da kosta?

Pozdrav i hvala unapred!

Preporuka download mode i flash taman lepo da očistiš telefon :) može da se zameni ali za cenu ne znam.

Preporuka download mode i flash taman lepo da očistiš telefon :) može da se zameni ali za cenu ne znam.

O cemu ti pricas? Covek kaze da je dobio na poklon sa neke Norveske mreze tako da je zakljucan na nju a koliko ja znam nemoze se otkljucati flasom drugog ROM-a.

A i bas si mu detaljno objasnio...

Neko ce vec objasniti kako se odkljucava, da li moze sa nekim programom ili mora da kupi unlock code...

Poslednja izmena:
Pozdrav.Treba drugaru da ubacim neki dobar stock room posto mu se fon usporio pa mi treba vasa preporuka koji stock room i koji kernel su najbolji trenutno za samsung i9000 galaxy s?On hoce stock room pa ako moze neka vasa preporuka koji je dobar i da ne baguje?

Poslednja izmena:
Probao ja i poprilicno je neupotrebljibo za nase govorno podrucje. Ako ti engleski nije bas tecan cesto pogresno prepozna rec. To znaci da moras ponovo itd. Lakse mi da ukucam sta treba jer onako ne znam koliko ce mi vremena trebati.

Pozdrav i hvala unapred!

Jel mozes da udjes u sistem i da koristis mob ali bez mreze? Ako mozes, treba samo da rootujes telefon i da skines sa marketa galaxy unlock da bi otkljucao.

@bojke- sobu (room) ce tesko da ubaci u telefon, moze samo obratno ;)
Sto se tice ROM-a, ja koristim cm9 TW, kucaj samo TWICS-UX u guglu, radi mi odlicno

Jel mozes da udjes u sistem i da koristis mob ali bez mreze? Ako mozes, treba samo da rootujes telefon i da skines sa marketa galaxy unlock da bi otkljucao.

Ne mogu da udejm u sistem i normalno ga koristim jer mi trazi sifru i dozvoljava samo hitne pozive. Sistem se startuje, cak mi prepozna karticu i poveze se na mrezu(mts). ali ne mogu da udjem jer mi izbaci na ekran 9 nekih krugova, koje treba da povezem pokretom prsta da bi se otkljucao(ne znam koliko sam lepo objasnio ali to je to).

Zna li neko kome u Nisu da se obratim za menjanje stakla na ekranu?

Hvala!

Nisam pratio sta je problem ali to je najobicniji pattern lock. Uradi reset iz rekaverija.

@zhile ovde imaš upustvo za fleš http://goo.gl/TjcUV, u svakom slučaju da bi ga otključao telefon mora biti rutovan (što će i biti posle fleša) i koristi ovaj program http://goo.gl/G94RV

Ma ne treba coveku rutovan telefon da bi se resio pattern lock-a jer to nije sim lock. Dovoljan mu re factory reset(wipe data) iz bilo kog recovery-a(moze i ako stock imas) ili da odvojis nekih sat dva dok ne ubodes kombinaciju za otkljucavanje( ne postoji ogranicen broj pokusaja), tako da ako si uporan naci ces posle nekog vremena kombinaciju.

@zhile ovde imaš upustvo za fleš http://goo.gl/TjcUV, u svakom slučaju da bi ga otključao telefon mora biti rutovan (što će i biti posle fleša) i koristi ovaj program http://goo.gl/G94RV

E hvala, uspeo sam, sad radi, ali ostala je gomila nekih gluposti koje je instalirao predhodni korisnik, milioni igrica i nekih drugih aplikacija, kako ja sve to da obrisem, i krenem od pocetka i nasnimim programe koji meni trebaju? U setovanju pa pod storage naso sam opciju formatiranja time sam izbrisao valjda ove aplikacije ali ikonice i dalje stoje i ko zna sta je sve jos ostalo tako da sam samo delimicno resio problem :(

Poslednja izmena:
Uspeo sam rucno sve da obrisem, pola sata mi je trebalo, ali nikako ne mogu da uklonim google accaunt predhodnog vlasnika, ni preko factory reseta u telefonu. Ne moze ni da se obrise jer ga kao koristi neka aplikacija, a kad mu iskljucim sinhronizaciju, on i dalje pokusava da sinhronizuje.

Uspeo sam rucno sve da obrisem, pola sata mi je trebalo, ali nikako ne mogu da uklonim google accaunt predhodnog vlasnika, ni preko factory reseta u telefonu. Ne moze ni da se obrise jer ga kao koristi neka aplikacija, a kad mu iskljucim sinhronizaciju, on i dalje pokusava da sinhronizuje.

Verovatno ce me pojedinci razapeti ali moja ti je preporuka da sve lepo formatiras i flesujes zadnji cm10 nightly.

Pozdrav ljudi,

Dugo vremena sam bio na teamhacksungovom ICS build 16, čini mi se oko godinu dana, ne znam tačno.
juče kažem sebi hajde da vidim ovaj MIUI,
i stavim i ide,
mada rešim Nightly da ubacim, i sve radilo,
ali đavo ne da mira i morao sam da stavim semaphore kernel, našao sam na xda neku verziju JB2.2.0, i kada sam njega stavio na rom cm-10-20121001-NIGHTLY-galaxysmtd telefon ide u onaj bootloop, ne znam da li se tako zove, ali non stop se restartuje. Imam Galaxy S već dugo vremena,i nije mi se do sada desilo. Tako da sam sada na 2.3 JVZ. sigh.......

Kada sam sada probao da stavim ovaj Nightly,
nešto neće,
opet se restartuje, a sećam se da procedura nije bila tako jednostavna kada sam stavljao ICS.

Jel može neko da me uputi gde da pogledam ili da mi samo da link nekog ok ROMa sa kernelom i njih da stavim,
svejedno mi je da li je preko Odina ili zip.

Vlada.

Trebao si da odradis wipe i da ponovo flesnes nightly. Hoce nekad da upadne u bootloop pri flesovanju (meni nikad, ali vidim po komentarima na xda).

Snašao sam se, mora dva puta da se klikne na istalaciju unutar recoveryja.
Hvala za savet.
kada je bio u bootloopu samo sam opet držao volume up+power+home i opet pokrenuo i to je to.

Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako udje u bootloop dovoljno je da se izvadi sd kartica i ulazi iz prve ;)

zavisi, za ove nove Nocne Cm10 pita 2x da li si siguran, jer brise podatke sa kartice, ako vec nije promenjena DATA particija.

Instalirao sam cm10 nightly, medjutim, tamo nemam google play store, kad sam ga skinuo sa neta i instalirao on jednostavno nije hteo da se pokrene. Isto tako ne znam kako da importujem kontakte sa google-a?

Treba da flešuješ Google apps, potraži link za gapps u uputstvu za instalaciju cm10.

Nazad
Vrh Dno